Scraflyxmagician yazdı:Kardesim cok sacma bir konu senin mantıqına göre ozaman büyücülerinde kutupu veya zihini olmasın . Re: YetenekLeR {YanLışMıyım} evet yanlışsın
anLamıyosunuz 39 Seviye Varken kesmek Daha kolaydı ben 46 Seviyeyi Canım NORMAL CANIm 9 Binlerde Savasçının 20 Binlerde !
as ama vallahi kardş o senin sorunun ben Kolayxxbüyü Uniforxbüyücü büyücü kullanmasını bilen herkesi keser beni kesen çoğunlukla Thesondarbe oda yani çok iyi bi savşaçı değil sadece ço şansli bir oyuncu hep zihin geliyor olay bu kesmeyi bilen keser
arkadaşlar bu yeni lwllerden sonra neden büyücünün savaşçıyı kesmesi zorlaştı savaşçının deparı 40 sn oldu durdurmasıda aynı süre sanırım bizim zihinimizde kutubumuzda 60 sn hala onların ağır vuruşu arttı bizim vuruşlarımız hala aynı biz onlara zihin atıorus 15snde ne can doldurabilioruz nede bişi yapabiliorus onlar bize bir zihin tutulması atıp cortlatıolar evet haksızlıklar var adam depar atıo zihinledik durdurma attı kutup açtık ee sonra bizim sıramız geldi derken adam sarsılmas açıo ardından depar biz yine yerdeyiz ne anladım ben bu işten !!! he birde 39 zamanında büyülerin canı 7 bin savaşçıların 13 bin falandı şimdi bizimki 9 bin onlarınki 21 bin aradaki fark ??