Tebrikler/G. olsn..
Kıyametx WS Choosensxcakalx [100m]
Re: Kıyametx WS Choosensxcakalx [100m]
Bu Deathx'lere ne oluyor hangi hocaya okuttunuz kendinizi ? :lol: Walla sizden pek hoşlanmıyorum ama gerçekleri de konuşmayacaksak hiç konuşmayalım. Konuşanın ağız payı veriliyor işe bakın :lol:
Ne diyelim helal olsun yine, yeniden..
Tebrikler/G. olsn..
Tebrikler/G. olsn..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- Kuzeyxaskr
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
TebrikLer Kardeş ...
.:.:.:. ^^ ' [iminent typed]KuzeyxAsKeR[/typed] ' ^^ .:.:.:.:

- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
Choonsensxcakalx ne zamandan beridir Deathx olduTryagain yazdı:Bu Deathx'lere ne oluyor hangi hocaya okuttunuz kendinizi ? :lol: Walla sizden pek hoşlanmıyorum ama gerçekleri de konuşmayacaksak hiç konuşmayalım. Konuşanın ağız payı veriliyor işe bakın :lol:Ne diyelim helal olsun yine, yeniden..
Tebrikler/G. olsn..
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
-
- Kadim Hidra Avcısı
Tebrik ederim ancak bi olaya uyuz oluorum.Choosensxçakal ı forumda görmüorum girmior yüksek ihtimal ama kıyameti görüorum bu konuyu görüor bence ama sırf artislik olsun die yorum yazmıo ya adamın hayatı artislik galiba=)
Ben ne diyorum sen ne diyorsunxDarkiMMortaLx yazdı:Choonsensxcakalx ne zamandan beridir Deathx olduTryagain yazdı:Bu Deathx'lere ne oluyor hangi hocaya okuttunuz kendinizi ? :lol: Walla sizden pek hoşlanmıyorum ama gerçekleri de konuşmayacaksak hiç konuşmayalım. Konuşanın ağız payı veriliyor işe bakın :lol:Ne diyelim helal olsun yine, yeniden..
Tebrikler/G. olsn...Ayrıca ben çok konuşuyorum bu aralar ne yapıcaksın? Eminönü'nde yeteneklerim Buz-elektrik iken 10 canımı bırakıp öldüğünde içinde beni kesebilmek için büyük bir umut doğuyor farkındayım
.Ama eğer vs istersen bu yeteneklerle karşına çıkmam emin ol
.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- MeCHaNiZe
- İri Fare Avcısı
- Lonca: KHOLPASHALİ
Burda yanlıs anlasılma olmuş Şentürk Kıyametx i Deathx lonca uyesı sanmış ve kötü bişey soylememiş tebrik etmişTryagain yazdı:Ben ne diyorum sen ne diyorsunxDarkiMMortaLx yazdı:Choonsensxcakalx ne zamandan beridir Deathx olduTryagain yazdı:Bu Deathx'lere ne oluyor hangi hocaya okuttunuz kendinizi ? :lol: Walla sizden pek hoşlanmıyorum ama gerçekleri de konuşmayacaksak hiç konuşmayalım. Konuşanın ağız payı veriliyor işe bakın :lol:Ne diyelim helal olsun yine, yeniden..
Tebrikler/G. olsn...Ayrıca ben çok konuşuyorum bu aralar ne yapıcaksın? Eminönü'nde yeteneklerim Buz-elektrik iken 10 canımı bırakıp öldüğünde içinde beni kesebilmek için büyük bir umut doğuyor farkındayım
.Ama eğer vs istersen bu yeteneklerle karşına çıkmam emin ol
.
azcık kitap okuyun kitap. Okuduğundan anlam bile çıkaramazken vs istiyorsun. Kimseden korkum yok. Kimseye ölüpte çekemediğimde yok. İstediğin yetenekle gelebilirsin. İstediğin çarlada itemlede gelebilirsin. Yineliyorum korkum yok. Yenilirsem hükmünü de uygularım biliyorsun. Ama yendiğimdede susmam bunu da biliyorsun
![]()
Ama Kıyametx * Kholpashalixleo dur
Mechanize . . Kholpashalixalp . . KHoLPaSHaLixMeCH
AHAHAHAHAHAHAH D D ZURNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKoRn yazdı:Tebrikler ..
Wolfpack in Resmi Sponsoru
www.birakeyfimikacirma.com
www.birakeyfimikacirma.com
100 m yi verdimi ohahh 
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....
KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa
Klan:Lodos
İsim:Kafkef
MEPODER
KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa
Klan:Lodos