bi seni yenemezdimgurfyx yazdı:Tek x fazla olmus -Gurfyx- ama önemli değil sağol![]()
Gurfyx
2.5 yıllık sancak sunucusu kariyerimdeki en'ler
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: 2.5 yıllık sancak sunucusu kariyerimdeki en'ler
uLubay harbiden qerizekaLının tekisin ben istesem senin gibi koLayca hatta senden daha iyi yaLaka oLurum. Herkes beni sewer bunu ucube carını acdıgımda en ıyı sen bıLırsın.
Ama beni kimse sewmemesini ben istiyorum. Hiç kimse sewmesin beni senin qibi yaLaka oLup serefsızce oyun oynacaqıma kımse benı sewmez adam gıbı oynarım tek basıma oyunu kapiş 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Haha knka gördüm ve koptum.. Seni sevmeyen düşünsünUcube yazdı:uLubay harbiden qerizekaLının tekisin ben istesem senin gibi koLayca hatta senden daha iyi yaLaka oLurum. Herkes beni sewer bunu ucube carını acdıgımda en ıyı sen bıLırsın.Ama beni kimse sewmemesini ben istiyorum. Hiç kimse sewmesin beni senin qibi yaLaka oLup serefsızce oyun oynacaqıma kımse benı sewmez adam gıbı oynarım tek basıma oyunu kapiş
_____________________________________________________________________________________________
Bu arada Bir zamanLarın ezme büyücüsü kadabra.. Hakkın yok eskiLer hakkında böyLe atıp tutmaya.EskiLer seni tanıyo
VesseLam :ugeek:

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
zuhahahahah lan şu sunucuda çıksın 1 qişi desinki ben ulubaya şunu itemi beleşe evrdm oyunu bırakırım lan sizin qibi millete küfür edip oyunumu oynamadım hadi hırsızlar sizi kuma

- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Daha önce de öyLe diyordunByefsane yazdı:zuhahahahah lan şu sunucuda çıksın 1 qişi desinki ben ulubaya şunu itemi beleşe evrdm oyunu bırakırım lan sizin qibi millete küfür edip oyunumu oynamadım hadi hırsızlar sizi kuma![]()

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Sanal kuyruk acın falna war glba ? ya da senı yazmadı dıe kıskandın catlısoun faln he ? sanane adam kendı dusuncelerını yazmıs kesınlık belırtmemıs. Kı 39 leveln 'en' buyucusu dedıgı de benım. Aksını ıddıa eden kısınn kanıtı varsa buyursn. Konuya gereksız yorumlar yapmayın. Adam ıstedgını yazmıs dusuncelerını belırtmıs. Kötü elestırılerde bulunasınız dıye acmamıs konuyu. Kım oldgnuzu, haddınızı bılınde konusn.
Gurfyx
Gurfyx
gurfyx yazdı:Sanal kuyruk acın falna war glba ? ya da senı yazmadı dıe kıskandın catlısoun faln he ? sanane adam kendı dusuncelerını yazmıs kesınlık belırtmemıs. Kı 39 leveln 'en' buyucusu dedıgı de benım. Aksını ıddıa eden kısınn kanıtı varsa buyursn. Konuya gereksız yorumlar yapmayın. Adam ıstedgını yazmıs dusuncelerını belırtmıs. Kötü elestırılerde bulunasınız dıye acmamıs konuyu. Kım oldgnuzu, haddınızı bılınde konusn.
Gurfyx
Sözün Bittiği yer

- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
[/color]
Hangı dızıde oynuyor bunlar
Mcbalamir V Titxtabip
HoustonRockets yazdı:En adam gibi adam : Mertkuki
En dedikoducu arkadan iş çeviren hain : Ucube (yeni niki)
En küçük : Demonxmıstık(10 yaşında)
En büyük : Constantine (benle yaşıttı)
For 49 levels
En sağlam büyücü : Tkxxseulking
En sağlam savaşçı : Xspartacusx
En sağlam şifacı : Maxsifa
En kaliteli düşmanım : Nubumba
En vasat düşmanım : Warxxquent
For 39 levels
En sağlam büyücü : Gurfyxx
En sağlam savaşçı : Çılgıntürksoner
En sağlam şifacı : ||xalqerxx|| (böyle birşeydi )
En kaliteli düşmanım : Çılgıntürksoner
En vasat düşmanım : Xxjokerxx
Thekadabra
Hangı dızıde oynuyor bunlar
Mcbalamir V Titxtabip
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
MCBALAMİR
TİTXTABİP
- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Byefsane yazdı:zuhahahahah lan şu sunucuda çıksın 1 qişi desinki ben ulubaya şunu itemi beleşe evrdm oyunu bırakırım lan sizin qibi millete küfür edip oyunumu oynamadım hadi hırsızlar sizi kuma![]()
Joker kım ucube kım ..kımsınız bırak uqrasma selo ..bunlar zamanında aqzı kokan ve halada aqzı kokan anca laf yapıp bos ıslerle uqrasan bos kısılerdır .
Mcbalamir V Titxtabip
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
MCBALAMİR
TİTXTABİP
- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
HoustonRockets yazdı:bi seni yenemezdimgurfyx yazdı:Tek x fazla olmus -Gurfyx- ama önemli değil sağol![]()
Gurfyx
Bu Sunucu Tek Buyucu Turnuvası yapıldı Ve bırıncısı kuzenım kadır oldu ...Kdrgzm ...39 zamanında krtık rekoru resımlı olarak ondaydı ..Herhalde unuttunuz
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
MCBALAMİR
TİTXTABİP