beni gördüğünde hayvan gibi menzilden dalıp gene de kesildiğini yazmamışsın buraya neden ki
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
earlyblood03 yazdı:Asixwizard'ın itemlerini bilmıyorsan sunucudakı tek tük fevzi cevriyecilerden oldugunu hatırlatıyım sana kalas joker..
Ayrıca bu ws sonuclarını kafadan uydurmadıgını nerden bılelım foto koy gorelim..
Bu hırsızla tenezzül edip ws atanları kınıyorum
Sen ne kadar beynsz bir warLıksn. Konuyu açan Thekadabra adLı şahıs benmLe ne aLakası war.? Sana tawsiyem pc basından kafanı kaLdır. Çık dışarı arada hawa aL sanaL ortam senin hayatın oLmuş beynn suLanmış :lol:
earlyblood03 yazdı:Asixwizard'ın itemlerini bilmıyorsan sunucudakı tek tük fevzi cevriyecilerden oldugunu hatırlatıyım sana kalas joker..
Ayrıca bu ws sonuclarını kafadan uydurmadıgını nerden bılelım foto koy gorelim..
Bu hırsızla tenezzül edip ws atanları kınıyorum
Sen ne kadar beynsz bir warLıksn. Konuyu açan Thekadabra adLı şahıs benmLe ne aLakası war.? Sana tawsiyem pc basından kafanı kaLdır. Çık dışarı arada hawa aL sanaL ortam senin hayatın oLmuş beynn suLanmış :lol:
Embesil herif Asixwizard'a ettğin laf için yazdım onu neyı kaldırcamı sana sorcak dıılım
mne saçma bi konudur arkadaş başlıga bakın vs kariyeri kariyer ne qq iyiki bi laf öğrenmiş her konu başlıgındak ullanıyor
39 lvl ller varken:
Büyücü: Aragor (34 lvl çalındı) Mertkuki ve Kadabra tarafından şimdiki nicki Thekadabra
Savaşçı: Arragor(35 lvl çalındı) aynı kişi tarafından aynı hesapta