bize iftira atıcağına kendine bak ilk önce o konuyuda aç sen burda yokken biz vardıkRoyalxcappy yazdı:Ve Son Olarak Batu Şu Konuya bi Bak ve Cevabını ver şu saçmalıga kadim konusunda ...
Şu Konuyada bakarsan sevinirim.
viewtopic.php?f=24&t=31669
Royalx Loncası [ İşte Gerçekler ]
Re: Royalx Loncası [ İşte Gerçekler ]
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Selamlar, kadir ilk sende konuşayım.Sevdıgım saydıgım bır arakdaşımsın,hemşerımsın.Bu kadar kücük bır olay karşısında kalp kırmaya gerek görmuyorum ben.Anlatıldıgı an esnasında karakterde sen olmayadabılırsın kardeşın belkı yanlış bışeyler yapmıştır.Fakat sen bıle olsan bence basit bir sebep yüzünden kendınızi ve başklarını üzmeyın dıyorum...Dün tartışmayı gördum Royalxcappy'de olan gencaydı sanırsam gencay da bu aralar çok sınırlısın bence sakinleş biraz arkadaşım..DAha fazla üzülmeden kapatın bu konuyu...
GM konu kılıt lutfen
GM konu kılıt lutfen
Ixxreisxxl yazdı:Berker bu kadir bu konuyu sence neden açtı biliyor musun akşam onu kestik diye yediremedi bi yerlerine Kadir,Doğucephesi çarındaydı,Gaddar Cappy i kesmeye çalışıyordu kadir de Cappy nin üzerinde deneme vuruşları manasıyla canını 40 lara filan indirdi başladı abanmaya bende o sırada Ixreissxl çarımdaydım ve kadir e zihin attım berker in canı biraz dolsun diye arkadan Gaddar berker e daldı ama ordaki herkes Gaddar a çullaştı ve zihin açılınca da Doğucephesi tek vuruşta yerde dediğim gibi yeri öpmek çok koydu galiba bu kadar alıyacağını bilsek kesmezdik![]()
Hayır Dostum Kesilmek Bana Koymadı... Sevdigim Değer Verdigim Bi Lonca Ve Üyeleri + Sen Dahil Dün Gaddarla Kavga Ediyordunuz. Royalxcappy i Zihinledim Ardından Kavga Etmeyin Ayıptır Dedim. Lakin Hiç Ummadıgım Bi Şekilde Beni Kesti. Beni Köşkte Herkes İyi Bilir. İstesem Oraya Bi Ton Adam Yığarım Ama Deymez. Ben Kavga Etmeyin Diye Zihini Attım ama Gördümki Size Verdigim Değere Yazıkmış 2. Olarak Shaffer Sana 2-3 Kelimem Olacak.Onca Konusmuslugumuz Var ve Sen Bu Konuya Bu Şekil Saygısızca Bişi Yazarak Gerçekten Üzdün Beni. Konu Paraya Dayandıysa Evet Savaşçımla Kadimi İlk Kesenlerdenim Ve Ecel Var Elimde. Büyücüye uygun Görmüyordum Geçen Onada Ejder Ürettim.İstedigim an 6 Cara Daha Şaheser Üretebilirim.Pek Para Davası Yapmayı Sevmem Ama Sen Beni Çok Küçümsemişsin Be Dostum.

küçümsemeyle bir alakası yok kadir ben sana karışma dedim sen zihinlemeden önce bana vurdun sonra seni yatırdım bana bulaşmıcaktın dedın orda bana deseydın kı ben kavga etmeyın dıye zıhın attım sen ne yapıyorsun dıye orda boynum kıldan ıncedır kadir ama sen ne dedın ??? bana bunların cevabını verkı yanlıs anlasılmaQuarismaa yazdı:Ixxreisxxl yazdı:Berker bu kadir bu konuyu sence neden açtı biliyor musun akşam onu kestik diye yediremedi bi yerlerine Kadir,Doğucephesi çarındaydı,Gaddar Cappy i kesmeye çalışıyordu kadir de Cappy nin üzerinde deneme vuruşları manasıyla canını 40 lara filan indirdi başladı abanmaya bende o sırada Ixreissxl çarımdaydım ve kadir e zihin attım berker in canı biraz dolsun diye arkadan Gaddar berker e daldı ama ordaki herkes Gaddar a çullaştı ve zihin açılınca da Doğucephesi tek vuruşta yerde dediğim gibi yeri öpmek çok koydu galiba bu kadar alıyacağını bilsek kesmezdik![]()
Hayır Dostum Kesilmek Bana Koymadı... Sevdigim Değer Verdigim Bi Lonca Ve Üyeleri + Sen Dahil Dün Gaddarla Kavga Ediyordunuz. Royalxcappy i Zihinledim Ardından Kavga Etmeyin Ayıptır Dedim. Lakin Hiç Ummadıgım Bi Şekilde Beni Kesti. Beni Köşkte Herkes İyi Bilir. İstesem Oraya Bi Ton Adam Yığarım Ama Deymez. Ben Kavga Etmeyin Diye Zihini Attım ama Gördümki Size Verdigim Değere Yazıkmış 2. Olarak Shaffer Sana 2-3 Kelimem Olacak.Onca Konusmuslugumuz Var ve Sen Bu Konuya Bu Şekil Saygısızca Bişi Yazarak Gerçekten Üzdün Beni. Konu Paraya Dayandıysa Evet Savaşçımla Kadimi İlk Kesenlerdenim Ve Ecel Var Elimde. Büyücüye uygun Görmüyordum Geçen Onada Ejder Ürettim.İstedigim an 6 Cara Daha Şaheser Üretebilirim.Pek Para Davası Yapmayı Sevmem Ama Sen Beni Çok Küçümsemişsin Be Dostum.
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

- Zqama
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Quarismaa yazdı:Anlatacaklarım Kimsenin Bilmedigi Ama Bizim Desteklerimizle Oluşan Royalx Loncası Düzenbazlıgıdır.
Royalx Loncası Henüz Tanınmayan Çömez Bi Lonca idi ve Üye Sayısı 3 Gibiydi. Zamanında Junon Taktigini Öğrenmek İçin Epey Bi Dil Döktüler. Bunu Benle junon Yapmıs Herkes Bilir. Neyse 1-2 Defa Aldık Gruba #@!? Kestirdik Junonu.
Fakat Her Seferinde Kendileri Kesmiş Gibi Gösterdiler.Eywallah Dedik, Lakin Son Olarak '' Batuhankusayy ve Batmanpetrolspor '' Nedenini Bilmedigim Şekilde Kadim Grubuna Almışlardı ( Royalxcappy ) o Gün Kadimin Canını 7 e Düşürmüştük. Belkide Tüm İKV sunucularında Bi İlki Gerçekleştrip Kadimi 1 Grupla İksirsiz Kesecektik.Fakat Yapılan Küçük Bi Hatadan Dolayı Kaçmıştı. Royalx Loncası o Anki Fotoları Çekmiş Ve Foruma Biz Kadimin Canını 7 e Düşürdük Diye Atmışlardı ve Hemen Altına Üye Alımları Devam Etmektedir Yazmışlardı. '' Amaç her Zaman Oldugu Gibi Kadimi Kesen Bi Lonca Olarak Üye Kazanmaktı '' Fakat Royalx Loncasının KAdimle Hiç Bi Alakası Yoktu..'' Tüm Emekler Çabalar Sadece Batuhakusayyy ' a Aitti. Anlıyacagınız Junonu Kestik Biz Kestik Dediler Kadimi 7 Cana İndirdik Biz İndirdik Dediler. Bu Şekil üye Kazandırmaya Devam Ettiler. Geçen [ Unruly ] Loncası İle Bi Tartısma Yarattılar, Açıklayamayınca 1 Level Carlardan Yaklasık 6 Kişi ( Royalx ) Üyesi Banka Önünde Ana Bacı Sövdüler.
Kısaca Sizin Adam Bildiginiz Royalx Loncası Bu Şekilde Üye Kazandırmaktadır.Kadim veya junon Hakkında Tek Bir Bilgiye Bile Sahip Değillerdi.Başkasının Emeğine Konup Reklam Yapmak Sadece Bu Loncanın Benimsedigi Gerçeklerdir.
Kusura Bakmayın Anlatmak İstemezdim ama Yanlışları Büyük Oldu. Siz Siz Olun Beyaz Köşkün [ Fianx Bizansx Örgülüx ] Bu Loncalardan Şaşmayın. Royalx Gibi Emek Hırsızları Yerine Bu 3 Lonca Gibi Gerçek Emek Sahiplerini Seçin. İyi Günler.
Quarismaa / Dogucephesi
Royalx Loncası sosyal Bir Lonca olarak Ben Berker ve gencay Tarafından kurulmmustur
Fakat Aradan 1 Ay Sonra internet Bağlantım kesilince Bir Mühlet oyuna Giremedim
Oyuna Girdimde İse Lonca Almıs Başını Gitmiş Bir Hayli Yol Kat Etmiştir (Yalnalarla olanalrla)
Berker Paranı Kadım Hidrayı kesince Verecem Demesine Rağmen Ve kadımı kesmesine Rağmen Hayla
Beni Yalanlarıy la Kandırmaktaydı
Loncadan Ayrıca ATıl madım Loncadan Kendi İSteğimle Ayrıldım Çünkü RoyalxNutter 3 Yıldız Rütbe Yapacağı İçin Berker Kankasını Yani Beni Ona Sattı.
Söz edildiği gibi bir şey yoktur Ayrıca Tribal Enfeksiyon Die Bir kelimede Yoktur
VE Şuan Da Royal Loncası POLYANNA Psikolojisi İçerisindedir
PAram SADAKA olun Dememin SEbebi Paramı İsteyince Berkerin Sana Zırnık Yok demesidir
Şimdi Boşa Direnmeyinde Artık Kabullenin Siz Baskalarından geçinen Bir Kenex Loncasısınız Kenexcappy
Bilmeyenler için
POLYANNACIlık: psikoloji de (bkz: tatlı limon) adıyla da bilinen bir aşırı iyimserlik sendromudur. Hani yarısında su olan bardağa dolu demenin ötesinde tamamıyla dolu zannetmek gibi birşeydir hatta.
Kaçınılması gerekli bir yanılgıdır, çünkü bu sendromun sonu; durmaksızın ertelenen hüzünlerin önünde sonunda kendi aralarında birleşerek bünyeden toplu intikam almasıyla sonuçlanabilir. Kaldı ki bir hepresyon(daimi depresyon) vakası bu tür kümülatif sükut-u hayallerde rastlanması hiç de zor olmayan bir gerçekliktir
Royal Loncası Bu nun İçerinde olup KEndini Haklı Göstemek İstemektediler :;)
İlgi İçin Sağolu
Ancyraxkerem Royalxdante
kerem inşallah karşıma çıkarsın o suratındaki şekilleri yer değiştiricem 
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

- Zqama
- Şarapçı'nın Sırdaşı
İstanbul Başakşehir Güvercintepe Mah 28.sok No 78 Çay İçmeye beklerimSchaeffer yazdı:kerem inşallah karşıma çıkarsın o suratındaki şekilleri yer değiştiricem
darma dumanmı ettin ancyradan atıldın
kaldın G** gibi sonra yanımıza aldık onuda beceremedin
bizde şutladık nabalım daha
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

- Zqama
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Schaeffer yazdı:darma dumanmı ettin ancyradan atıldınkaldın G** gibi sonra yanımıza aldık onuda beceremedin
bizde şutladık nabalım daha
Ancyraxlardan Atılmamın Sebebini Bilmeden konuştugun ap açık ortada Ayrıca Artık Bir hiçsiniz Çıpın mayın
Ancyrax LAr Sizden Daha ŞEhvetli Bir Lonca