2 tane klan yeterince .okluk var
ya 3 cüsü gelirse ....
ARTIK 2 KLAN AZ HADA FAZLA KLAN İSTİYORUZ
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: ARTIK 2 KLAN AZ HADA FAZLA KLAN İSTİYORUZ
En son girayankara tarafından 30 Ara 2009 17:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- Tydixx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
2 klan yeterince sorun çıkarmakta zaten.3. klan çok farklılık yarattırır.2 klan arasında kardeşliği sağlar.bu kardeşlik bozulur gene küfürler havada uçuşur.2 klan yeterli.
Fakat klan sayısındaki eşitsizliği (sayı ve güç)göz önünde bulundurmak iyi olabilir.Levele göre sayı kısıtlaması getirebilir fakat bununda soruna yol açacağını düşünüyorum
Fakat klan sayısındaki eşitsizliği (sayı ve güç)göz önünde bulundurmak iyi olabilir.Levele göre sayı kısıtlaması getirebilir fakat bununda soruna yol açacağını düşünüyorum
Katib ol sabahın ilk ışıklarına gönlüm al senin ayakların altına ser yağmuru bırak güneşimi al götür herşeyi bir Rap'i ver bana
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
Tydixx
Bozkurtydixx
Jellybon
www.myspace.com/dhoodrapfamily
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Eheheh
Bugün bu öneriyi yapan adam yarın 1 klandaki adamı kesince canı az kalıcak o sırada 3.klan üyesi gelip bunu kesicek bu sefer de niye 3.klan geldi diyecek
bilmiyorum sanki
Bugün bu öneriyi yapan adam yarın 1 klandaki adamı kesince canı az kalıcak o sırada 3.klan üyesi gelip bunu kesicek bu sefer de niye 3.klan geldi diyecek
bilmiyorum sanki
SAÇMAAAA çünkü 2 klan kapışırken canlar yarıda 3. klan gelir hepsini keser eeee ne anlamı kaldı :lol: :lol:
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
YALNIZ GELSE BENCE MUHTEŞEM OLURDU.YENİ BİR RAKİP VE HERŞEY DEĞİŞİRDİ BENCE NASIL ARZLAR YARATIKLARI LODOSLAR İNSAN OLARAK İYİLİĞİ SAVUNUYORSA LODOSLAR ERKEK ARZLAR KADINLAR İSE BİRDE X DİYE Bİ KLAN OLSA İYİ OLURDU HERKES ORAYA GECER DİĞERLERİ GÜÇSÜZLEŞİRDİ BENCE KLANIN MEKANIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KURT MAĞRA KARSISINDAKİ DAĞLIK BÖLÜM OLSA İYİ OLURDU BENCEEEEEEEEEEEEEEE
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
2 klan birleşir diğerie düşman olur kardeş
erkek var kadın var başka cinsiyet yok!
bazı istisnalar var o ayrı tabii..
istisnalar kaideyi bozmaz
erkek var kadın var başka cinsiyet yok!
bazı istisnalar var o ayrı tabii..