son 2 kelimesine katılıorum :arrow: :arrow: yol orda...Sariyerli yazdı:Adama bak sanki Facebook ta grup kuruyo konunun adına bak yasıktıysa defolursun :!:
İKV SIKTI DİYENLER
Re: İKV SIKTI DİYENLER
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
intikamatesi yazdı:şikayetin var bari düzgün türkçeyle yaz :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Kardeş oyunu beğenmiyorsan hadi güle güle
Bide TÜRKÇE yaz!!!
Bide TÜRKÇE yaz!!!
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
İnan bana diğerleri daha sıkıcı
- Gencozzyxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
1. Kaçıncı kez türkçe konuş diyeceğim.
2.Çarların şerefsizlikler yüzünden banlandı.
3. ... Gidersin seni zorla tutan yok.
2.Çarların şerefsizlikler yüzünden banlandı.
3. ... Gidersin seni zorla tutan yok.
konuyu açana sonuna kadar katılıyorum. oyun artık eskisi gibi zevk vermiyor. yöneticiler eskisi gibi değil. eskiden oyunda her gün yönetici olurdu. birisi küfür ettiği gibi direk susturulurdu. artık öyle değil. adam oyuna giriyo ana avrat kitap sövüyor. 4-5 saat sürekli sövüyor. ertesi gün sadece 3 gün susturuluyor. kadimi kesicez 2 canı kalmısken karşı klandan biri kasıtlı olarak ölüyo görev yapılmıyor. ARTIK ESKİ İKV YOK. Zaten bu konuyo olumsuz eleştiri yapanlarda oyuna yeni başlayan kişiler. eski oyunu görmedikleri için neden sıktığını anlamıyorlar...Adam bana diyor sen bekle 1 lwl çar açıp seni sövcem...bende şikayet ediyorum ama gereksiz mesaj olarak ben susturulma yiyorum.bu ne biçim yönetim.
Artık Demir Almak Günü Gelmişse Zamandan
Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan...
Meçhule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan...
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
Emin misin yeni başladığıma?Subject yazdı:konuyu açana sonuna kadar katılıyorum. oyun artık eskisi gibi zevk vermiyor. yöneticiler eskisi gibi değil. eskiden oyunda her gün yönetici olurdu. birisi küfür ettiği gibi direk susturulurdu. artık öyle değil. adam oyuna giriyo ana avrat kitap sövüyor. 4-5 saat sürekli sövüyor. ertesi gün sadece 3 gün susturuluyor. kadimi kesicez 2 canı kalmısken karşı klandan biri kasıtlı olarak ölüyo görev yapılmıyor. ARTIK ESKİ İKV YOK. Zaten bu konuyo olumsuz eleştiri yapanlarda oyuna yeni başlayan kişiler. eski oyunu görmedikleri için neden sıktığını anlamıyorlar...Adam bana diyor sen bekle 1 lwl çar açıp seni sövcem...bende şikayet ediyorum ama gereksiz mesaj olarak ben susturulma yiyorum.bu ne biçim yönetim.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
13misafir yazdı:ikv sıktı diyorsan sıktı yaz 118-80 e gönder :mrgreen:
yalnız nie 118-80
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

beğenmeyen oynamasın 
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Bence oyun eskisi gibi zewk wermiyor denmesi yanLış. Oyundan zewk aLmasını biLmek Lazım. Buda kuracağınız arkadaşLık ortamLarı wb.. iLe aLkaLı. Kimine göre yeniLik geLse ikv biraz daha eğLenceLi geçer düşüncesi war fakat yönetim bence gerektiği kadar yeniLik yaptı ancak geLen yeniLikLer üzerindeki hataLarında düzeLtiLmesi Lazım. Bunun oLabiLmesi içinde biz oyuncuLarın sabırLı oLarak ikv yönetimine yardımcı ve destek oLmaLıyız.
İyi forumLar.
İyi forumLar.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя