Louster >> {Ceza İtiraz} ««««
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Louster >> {Ceza İtiraz} ««««
Geçmiş olsun plus paket satmak suçtur bu yüzden şikayet edildiğinden 999 gün ban yemişssin yapabilcek birşey yok oyun kurallarına aykırı bir durum banlanman normal

GodFreyxKorsaNx
Çar satmayı yasak biliyorduk ama plus paketi yeni duydum.
Bilmediğimiz bir konuda ceza almak beni çok üzdü. Ama eminim ilgilenecekler.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- StoryLine
- FareAdam Düşmanı
Louster yazdı:Çar satmayı yasak biliyorduk ama plus paketi yeni duydum.
Sanmıyorum ilginceklerini yasa dışı birşeyin affı olucağını sanmıyorum sözleşmeyi okumadım ama yazıyor sanırım plus paket satılamıyacağı
Bakınız sözleşmede geçen bir madde
Kod: Tümünü seç
Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz.

GodFreyxKorsaNx
- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
FATİH ABİ MERAK ETME BİZİM KENAN ABİLERİN BLOKLANDI DESTEK İTİRAZ BÖLÜMÜNDEN AÇIKLAMA YATILAR 1 HAFTA SONRA ÇAR AÇILDI... SENDE BİLMİYORDUMDE Bİ İZAH YAP O BÖLÜMDEN İNAŞŞLLAH GERİ GELİR HEMEN VERMİYORLAR CEVAP DURMU KOMNUŞUYORLAR
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bu nasıl iştir lan bu adamın emeğine yazıktır bee 3 aylık plus almışş şimdi bi plus satılır dedi diye hesabımı bloklancak insan bi susturulma cezası verir en çok nedir 3 yıl bloklamayaa bide mesajlara gerçekten cevap vermiyolar gerçekten boşuna kurulmuş gösterişyaa başka bişiy için değil (bu arada plusu kaça satıyon)
Kardeşlerim , hepinize teşekkür ederim . Heralde bundan sonra yapmamız gereken Destekten mesaj Beklemek.
Bana plus demeyinzeroxx yazdı:bu nasıl iştir lan bu adamın emeğine yazıktır bee 3 aylık plus almışş şimdi bi plus satılır dedi diye hesabımı bloklancak insan bi susturulma cezası verir en çok nedir 3 yıl bloklamayaa bide mesajlara gerçekten cevap vermiyolar gerçekten boşuna kurulmuş gösterişyaa başka bişiy için değil (bu arada plusu kaça satıyon)
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Bende yeni duydum :?Louster yazdı:Çar satmayı yasak biliyorduk ama plus paketi yeni duydum.
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
Kuralları okusaydınız keşke ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Louster kardeşim geçmiş olsun ..
ops:
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
Teşekkür ederim. İnşallah bu olay düzelecektir. Ama konuyu güncel tutalım.Teknq yazdı:Louster kardeşim geçmiş olsun ..ops:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !