Ecellx loncası üye alımlar başlamıştır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
alem623
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Ecellx loncası üye alımlar başlamıştır

Mesaj gönderen alem623 »

ecellxeskiya yazdı:
sokopumuYexD yazdı:ECEL ECEL ECEL ANNI SIKIM :dDd :twisted: AZDIM QQQ :mrgreen:
sokopomuYexD sen kendini ne sanıosun ?

İstediğin konuya girip istediğini yazamazsın ok mu? rahat dur aklını aldırtma bna sen bu yollardan gelirken biz geçioduk hey yawrum seni varya cıbıldak eder kenanın önüne atarız uyuşursun tavan yapan yerlerin tavanda yapışıp kalır :twisted:
Yalana gerek yok, kısa lafın özünü isterim...!
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Loncanıza başarılar ama ecellxgetiren arz olmasa daha iyi olacak :D
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Ecellxgardian
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Crazy Gm

Mesaj gönderen Ecellxgardian »

Benim PC hard disk bozuldu oyuna yeniden gir cem Ecellxgetiren diye var mı diye bu açıklamaları yaptım kimse yanlış anlamasın krdşlerim sonra bazı şaklabanlar (Xbypençe) sözleri farklı anlayıp bir birimizi kışkırtıyor çekemiyorlar kendilerini seven yoksa ben ikvdeki arkadaşlarım bir yanlışımı görüpde devam ettiğim olursa şimdiden özür dilerim ben elimden geldiğince saygılı olmak istiyorum çünkü benden büyük ablalarım ağabeylerim ve krdşlerimin örnek aldığı biri olmak istiyorum kınadığı biri değil sağ ol Kurtx ben ve loncam sizin loncanız ve Ararat loncasıyla dost eğer sende istersen ben isterim ki bütün loncalarla dost olalım görevlerinize ve görevlerimize yardım edelim ben Ecellxgetiren loncamızla alakası olmaya bilir iyi forumlar krdşim iyi oyunlar

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tesadüffen doğmusuz mebbüren yaşıyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now

“Genel Sohbet” sayfasına dön