DESTEK DESTEK NEREYE KADAR!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: DESTEK DESTEK NEREYE KADAR!!!

Mesaj gönderen Excellence »

Güncel...

Arkadaşlar desteklerinizi bu konumuza bekliyoruz...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

Slm arkadaşlar

Biliyoruz ki her devasa online oyunda bazı hatalar olabiliyor. Fakat İkv hata konusunda birçok oyunun başını çekiyor.

Oyunda sürekli lag oluşması,
Oyundan düşmeler,
Emden düşünce bir daha girememe,
Nadide(Mor) ve şaheser adı altında çıkarılan efsunlu itemlerin aktarılamaması,
Yeteneklerdeki hatalar,
Karakterler arasında denge bozukluğu,
Element efsunlu eşyaların artık işe yaramaması,
Nadide (Mor) reçetelerin Zırhçı mesleğinin 49 olmamasından dolayı her çara üretimindeki zorluklar,
Lonca sisteminin hala getirilememesi

Yukarıda aklıma gelen bazı hata ve eksikliklere değindim. Ve aklıma gelmeyen bir sürü hata ve eksiklik olduğunu da biliyorum. Yönetimin bu konudaki tutumu ise "desteğe bildiriniz".
Şu ana kadar bu hata ve eksiklikler yüzlerce kez desteğe bildirilmesine rağmen henüz bir tanesi bile çözümlenmiş bulunmamakta. Kimse kusura bakmasın ama bu yönetim bu oyuna yüzde 1 bile önem vermiyor. Güncelleme döneminde reklamlarını yapıp kabuklarına çekiliyorlar. Ayrıca ben desteğin çalışıp çalışmadığından bile emin değilim. İlk türk oyunu olarak zevkle oynadığımız bu oyunu bu hallere getirdikleri ve oyuncularıyla ilgilenmedikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi tüm ikv yönetiminden rica ediyorum. Bu konuyuda örtbas edip lütfen kilitleyin!!!!

Evet bu hataların düzeltilmesi lazım ama ikv yönetimi de zaten bu ve benzeri konular üzerinde çalışıyor.Bizim yapmamız gereken de sabredip oyunumuza devam etmek.İyi forumlar.
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Striker yazdı:Slm arkadaşlar

Biliyoruz ki her devasa online oyunda bazı hatalar olabiliyor. Fakat İkv hata konusunda birçok oyunun başını çekiyor.

Oyundan düşmeler,
Yeteneklerdeki hatalar,
Nadide (Mor) reçetelerin Zırhçı mesleğinin 49 olmamasından dolayı her çara üretimindeki zorluklar,

Yukarıda aklıma gelen bazı hata ve eksikliklere değindim. Ve aklıma gelmeyen bir sürü hata ve eksiklik olduğunu da biliyorum. Yönetimin bu konudaki tutumu ise "desteğe bildiriniz".
Şu ana kadar bu hata ve eksiklikler yüzlerce kez desteğe bildirilmesine rağmen henüz bir tanesi bile çözümlenmiş bulunmamakta. Kimse kusura bakmasın ama bu yönetim bu oyuna yüzde 1 bile önem vermiyor. Güncelleme döneminde reklamlarını yapıp kabuklarına çekiliyorlar. Ayrıca ben desteğin çalışıp çalışmadığından bile emin değilim. İlk türk oyunu olarak zevkle oynadığımız bu oyunu bu hallere getirdikleri ve oyuncularıyla ilgilenmedikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi tüm ikv yönetiminden rica ediyorum. Bu konuyuda örtbas edip lütfen kilitleyin!!!!
/katıl
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Kimse sizi oyunda zorla tutmuyor. Madem beğenmiyorsunuz oyanamyın kardeşim. Bırakın oyunu gidin sonra hatalar düzelince geri gelin.! Bırakmıyosanızda yönetimin yapacaklarını sabırla bekleyin. Huzursuzluk çıkarmaya ne meraklı adamlarsınız :D
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
blackking
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen blackking »

Güncell
Xblacqkinqx
Kingxbüyü
JohnLocke

Teşkilat/Lodos...
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Ucube yazdı:Kimse sizi oyunda zorla tutmuyor. Madem beğenmiyorsunuz oyanamyın kardeşim. Bırakın oyunu gidin sonra hatalar düzelince geri gelin.! Bırakmıyosanızda yönetimin yapacaklarını sabırla bekleyin. Huzursuzluk çıkarmaya ne meraklı adamlarsınız :D
Sabır sabır sabır taşı çatladı kardeşim.Hadi isteklerimizin gerçekleşmesini geçtik bizi hiçbir şekilde muhattap alıp tek kelime bilgilendirmiyor bu yönetim.Destek destek tutturmuşlar hiçbir mesajıma cevap gelmedi hiç yoğun adamlar demeyin yoğunsan ona göre önlemini alıcaksın bizi cevapsız bırakmaya ne hakları var? Bizde sabır ediyoruz.Bazı şeyler kolay olmuyor elbette çalışıyorlarmış hangi konuda gelsin bir tane Gm burada söylesin bakalım ne konuda çalışmalar yapıyorlar.Hani LONCA SİSTEMİ hadi cevap versinler bakalım ne durumda bu oyunun en büyük eksikliğini ne zaman hayata geçiricekler.

... Her zamanki gibi sorulara cevap gelmeyecek ! Oyala yavrum kıvır !

Cevap gelirsede desteğe mesaj atın dicekler her zaman ki gibi.Attıkda ne oldu ? ... :evil:
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Bugune kadar grup böLqeLeri diye tutturdunuz geLdi.! Hidra diye tutturdunuz geLdi.! Yeni sewiye dednz qeLdi.! Şimdi grup böLqeLeri haLen oturmamışken haLen yeniLik haLen Lonca sistemi istiyorsunuz. ELbette yeniLik oLacaktır. Fakat daha önce geLen yeniLikLeri benimsemek bunLarın hataLarını gidermek Lazım.Hata yönetimde değiL. Hata maLsef biz oyuncuLarın gözünün doymamasında, Ve Sabırsız oLmamızdadır.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

Forumkral yazdı:
Striker yazdı:Slm arkadaşlar

Oyundan düşmeler,
Yeteneklerdeki hatalar,

/katıl
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Striker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Striker »

Ucube yazdı:Kimse sizi oyunda zorla tutmuyor. Madem beğenmiyorsunuz oyanamyın kardeşim. Bırakın oyunu gidin sonra hatalar düzelince geri gelin.! Bırakmıyosanızda yönetimin yapacaklarını sabırla bekleyin. Huzursuzluk çıkarmaya ne meraklı adamlarsınız :D
Merhabalar,

Ucube arkadaşım forumlar bildiğin üzere paylaşım ve fikir alışverişlerinin yapıldığı platformlardır. Şayet bu haklarımızı burada kullanamayacak isek forum diye bir platforma gerek kalmazdı. Ayrıca unutmayalım ki forumlarda yapılan birçok eleştiri (örnekleri var) yönetim tarafından uygun bulunup gerçekleştirilmiştir. Kimseye beğenmiyorsan bırakıp git deme gibi bir hakkın yok. Herkesin özgür bir iradesi vardır ve zamanı geldiğinde oyunu bırakma kararını herkes verebilir. Son olarak "Ağlamayan çocuğa emzik vermezler" diye bir tabir vardır. Şayet bizler eleştiri yapmaz isek emin ol senin bile sabır taşın bir gün çatlar. İyi forumlar.
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...

[Striker] (49)

[Xsimok] (49)

[GeBeRTeN] (49)
Kullanıcı avatarı
blackking
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen blackking »

Ucube yazdı:Bugune kadar grup böLqeLeri diye tutturdunuz geLdi.! Hidra diye tutturdunuz geLdi.! Yeni sewiye dednz qeLdi.! Şimdi grup böLqeLeri haLen oturmamışken haLen yeniLik haLen Lonca sistemi istiyorsunuz. ELbette yeniLik oLacaktır. Fakat daha önce geLen yeniLikLeri benimsemek bunLarın hataLarını gidermek Lazım.Hata yönetimde değiL. Hata maLsef biz oyuncuLarın gözünün doymamasında, Ve Sabırsız oLmamızdadır.
Aslında bi bakıma haklısın fakat Grup bölgelerine kadar oyunun betasından beri Tezgah (Pazar) Sistemi Lonca sistemi isteniyor bunlar varken neden önce Hidraydı Grubuydu Bölgesiydi geliyor :S
Xblacqkinqx
Kingxbüyü
JohnLocke

Teşkilat/Lodos...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön