Sizce kuklacının en iyi büyücüsü kim?

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Tipi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sizce kuklacının en iyi büyücüsü kim?

Mesaj gönderen Tipi »

BN CE EN İİ BÜYÜCÜLERDEN BİRİ (Marazınintikamı) adamın üstü full fevzi cevo
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Tipi yazdı:BN CE EN İİ BÜYÜCÜLERDEN BİRİ (Marazınintikamı) adamın üstü full fevzi cevo
Bı zamanlar samet yanı Beckham-Ulusxmanqa üstü ful fevzı cevo felandı ıtemle ılgılı deıl bendede var bılge cevo set ? ama çokmu ıyı kullanıorum hayır ÇılgınBıberon betadayken bı aralar lodosları çok kestı gözlemcı olduqunda yanında 10 tane arzla dolanıyordu xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

qeLmıs qecmıs en ıyı buyucu CılqınBiberon dur daha ıyısı warsa soyLede qorem !!!!
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
eceLinizqeLdi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen eceLinizqeLdi »

Küçük bir açıklama daha yapayım;
Şuan ejder üreten, zırh düşüren vs. vs. ben saglamım diyen.. çogu büyücü .. zihin- kutup 15 ile büyücüler .. 39 zamanında oynayabilen adamlara büyücü derim ancak ! CilginBiberon .. ;) Kimse kimsenın reklamını yapmasın. Zihin kutup ile olmuyor bu işler .. İtemle de olmuyor.. Tek yememek için ugrastıgımız saatleri hangınız bilebilir ! Sadece bizler .. Zamanın büyücüler .. Bunların içinden saymaya kalksam .. sayılı .. 1-2 isim vericek olursak ;
Bekodogi
Grand
dfgdfg ( çok özür dilerim tam isim bilmiyorum )
Kankax (2 büyücü vardı buradan, sanırım biri cellad dı diğerini unuttum )
İstanbulkartalıb
Madconfig
Zincir ci bi arkadasımız vardı.. kuklacının en saglam 39 elektrkcisi idi, diğer karakteri birkan dı sanırım ..
Diljan .. zamanın buzcularından ;)
daredev

ve aklıma gelmeyen .. Onlarca dostum ! BÜYÜCÜ ! Özür dilerim ..

ve sizler .. büyücüyüm diyenler .. depardan kaçmak şimdiki zihin atmak kadar kolay değildi ;)

Umarım, faydalı bir açıklama olmuştur ..
Sancak !

Resim
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

eceLinizqeLdi yazdı:Küçük bir açıklama daha yapayım;
Şuan ejder üreten, zırh düşüren vs. vs. ben saglamım diyen.. çogu büyücü .. zihin- kutup 15 ile büyücüler .. 39 zamanında oynayabilen adamlara büyücü derim ancak ! CilginBiberon .. ;) Kimse kimsenın reklamını yapmasın. Zihin kutup ile olmuyor bu işler .. İtemle de olmuyor.. Tek yememek için ugrastıgımız saatleri hangınız bilebilir ! Sadece bizler .. Zamanın büyücüler .. Bunların içinden saymaya kalksam .. sayılı .. 1-2 isim vericek olursak ;
Bekodogi
Grand
dfgdfg ( çok özür dilerim tam isim bilmiyorum )
Kankax (2 büyücü vardı buradan, sanırım biri cellad dı diğerini unuttum )
İstanbulkartalıb
Madconfig
Zincir ci bi arkadasımız vardı.. kuklacının en saglam 39 elektrkcisi idi, diğer karakteri birkan dı sanırım ..
Diljan .. zamanın buzcularından ;)
daredev
ve aklıma gelmeyen .. Onlarca dostum ! BÜYÜCÜ ! Özür dilerim ..

ve sizler .. büyücüyüm diyenler .. depardan kaçmak şimdiki zihin atmak kadar kolay değildi ;)

Umarım, faydalı bir açıklama olmuştur ..
Hatırlıyorum o günlerı lodos sancağın ordakı adadakı vslerı ama ozamanlar şu vardı sılah hasarı bu kadar yüksek deıldı ve herkez max hasar deıl hasar takıodu tabı bu büyücünün lehıne oldu ve şuan 2 vuruşta büyücü pert oluyor tabı oynamasını bılen zekası olan büyücü karşısına kımseyı çıkartamaz bıle !
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Bence konu boşa açılmış bir konu ws de itemin yanında şansda çok önemli en güçlü kim derseniz tam nickini bilmiyorum karışık biraz ama Ottospsylancet ama kuklacıda en tanınan ve büyük işlere imza atan büyü derseniz kim ne derse desin ÇılgınBiberon dur
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Bence En iyi Büyücü İSTANBULKARTALIB

En İyi Şifa Undurcover Geçen gördüm Adam Evocatiye 18 bin caktı Gecen ölüm oyununda Xxfatihxşifa yada 22 bin cakmıstı galiba
:D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

ahmetakif yazdı:Bence En iyi Büyücü İSTANBULKARTALIB

En İyi Şifa Undurcover Geçen gördüm Adam Evocatiye 18 bin caktı Gecen ölüm oyununda Xxfatihxşifa yada 22 bin cakmıstı galiba
uyduruyor.
şifacıılar 22 bın çakamaz.buyucu ve şifacı ölüm oyununda farklı zamanlarda savaşıyor.evocatı gıbı bır yaratıga 18 bın cakamazsın.gerek dırenclerı gerek zırhı yuzunden.2 tane elektrıkcı atış yapmıstır 2 sıde 3 kat gelmıstır hasarlar bırlesmıstır.anca öyle vurursun

itemlerine göre en iyi oynayan benim,elimde ejder sırtımda zırh olsa kımse benı kesmez o başka
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

kardeş eğer itemine göre sölüyorsanız bence en iyi büyücü Hercüles ama büyücüde vs süpriz işi

Vs de is bence en iyi büyücü benim çünkü itemlerim çok iyiii olmamasına rağmen ejderli yada amflikatörlü büüleri çok rahat kesebiliyorum tabi bu biraz şans işi...
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

ibrahimking yazdı:
ahmetakif yazdı:Bence En iyi Büyücü İSTANBULKARTALIB

uyduruyor.
şifacıılar 22 bın çakamaz.buyucu ve şifacı ölüm oyununda farklı zamanlarda savaşıyor.evocatı gıbı bır yaratıga 18 bın cakamazsın.gerek dırenclerı gerek zırhı yuzunden.2 tane elektrıkcı atış yapmıstır 2 sıde 3 kat gelmıstır hasarlar bırlesmıstır.anca öyle vurursun

itemlerine göre en iyi oynayan benim,elimde ejder sırtımda zırh olsa kımse benı kesmez o başka
Afferim Gerçek olmadıgını sezebilmişsin. Burda bir esipri yapıyoruz dimi

“Genel Sohbet” sayfasına dön