Yeni Lonca Açılımı..! |-Gm'Lerin Dikkatine..!-|
Re: Yeni Lonca Açılımı..! |-Gm'Lerin Dikkatine..!-|
Yasin senin gibi çevrem yüzünden bi tarafım kalkmıyor burda loncamı savunuyorum. yunus46 çarlarım: Ozaerden Bkmxsavaşçı Bkmxbüyücüsü Bkmxşifacı Donzel Utkuxmaraz Aqememnon Noxstress
İlk Dördü 36-39 level arası, Donzel kuklacıdaydı çalındı, Utkuxmaraz şu anda içi boş olarak 45 levelde duruyor. Aqememnon'da kuzenime karışma,Noxstress'e hiç bulaşma.Son cümlemi dikkate al yakarım.
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
hepsinin birer ezik çar olduğunu burda açıkladığın için teşekkür ederim VELET :twisted:ozaerden yazdı:Yasin senin gibi çevrem yüzünden bi tarafım kalkmıyor burda loncamı savunuyorum. yunus46 çarlarım: Ozaerden Bkmxsavaşçı Bkmxbüyücüsü Bkmxşifacı Donzel Utkuxmaraz Aqememnon Noxstressİlk Dördü 36-39 level arası, Donzel kuklacıdaydı çalındı, Utkuxmaraz şu anda içi boş olarak 45 levelde duruyor. Aqememnon'da kuzenime karışma,Noxstress'e hiç bulaşma.Son cümlemi dikkate al yakarım.
![]()
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu

Beyin yaşından veletin kim olduğu anlaşılıyor hıyar ağası.yunus46 yazdı:hepsinin birer ezik çar olduğunu burda açıkladığın için teşekkür ederim VELET :twisted:ozaerden yazdı:Yasin senin gibi çevrem yüzünden bi tarafım kalkmıyor burda loncamı savunuyorum. yunus46 çarlarım: Ozaerden Bkmxsavaşçı Bkmxbüyücüsü Bkmxşifacı Donzel Utkuxmaraz Aqememnon Noxstressİlk Dördü 36-39 level arası, Donzel kuklacıdaydı çalındı, Utkuxmaraz şu anda içi boş olarak 45 levelde duruyor. Aqememnon'da kuzenime karışma,Noxstress'e hiç bulaşma.Son cümlemi dikkate al yakarım.
![]()
SON CÜMLENDE TAM KOMEDİ ANLIYORMUSUN VELET :lol: :twisted:
Pırasasapı (32)
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Lütfen bu saçma Tartışmaya son verelim. Yunus uzatma.ozaerden yazdı:Beyin yaşından veletin kim olduğu anlaşılıyor hıyar ağası.yunus46 yazdı:hepsinin birer ezik çar olduğunu burda açıkladığın için teşekkür ederim VELET :twisted:ozaerden yazdı:Yasin senin gibi çevrem yüzünden bi tarafım kalkmıyor burda loncamı savunuyorum. yunus46 çarlarım: Ozaerden Bkmxsavaşçı Bkmxbüyücüsü Bkmxşifacı Donzel Utkuxmaraz Aqememnon Noxstressİlk Dördü 36-39 level arası, Donzel kuklacıdaydı çalındı, Utkuxmaraz şu anda içi boş olarak 45 levelde duruyor. Aqememnon'da kuzenime karışma,Noxstress'e hiç bulaşma.Son cümlemi dikkate al yakarım.
![]()
Şu anda hepsinin içi boş. Ama Noxstress'le sadece karşıma gel diyorum başka birşey değil.
![]()
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Kırmızı koydugum yere deginmek istiyorum.Sen daha 15 yasında 1 veledsin.2.olarak elbet bundan pişman olursun demişsin.sen olmussun bellki arkadasa nasihat ediyorsun.3.olarak kendini birşey sanma halen veledsin.adresbu yazdı:ozaerden yazdı:Madem yazamıyoruz orada öyle durmasın.O gelirse dandik loncalar da yok olur.
![]()
Sen akıllanmassın kardeşim VE kendıni çok büyük görüyosun Elbet bundan pişman olursun
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Çevresine güveniyor. Yasin iyi dinle. TınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnJuSTLoV yazdı:Kırmızı koydugum yere deginmek istiyorum.Sen daha 15 yasında 1 veledsin.2.olarak elbet bundan pişman olursun demişsin.sen olmussun bellki arkadasa nasihat ediyorsun.3.olarak kendini birşey sanma halen veledsin.adresbu yazdı:ozaerden yazdı:Madem yazamıyoruz orada öyle durmasın.O gelirse dandik loncalar da yok olur.
![]()
Sen akıllanmassın kardeşim VE kendıni çok büyük görüyosun Elbet bundan pişman olursunMaksat yorum olsun diye yorum yapma milletin yazdıklarına.
Pırasasapı (32)
justlov dur kardeşim bi şey daha yazıcam sonra uzatmıyacam o 35 lwl çarına o kadar güveniyorsın demekki geliyorum karşına napıcaksın bakalım söyle seni nerde bekliyeyim VELET loncana güvenip klavye artisliği yapma ordan banaJuSTLoV yazdı:Lütfen bu saçma Tartışmaya son verelim. Yunus uzatma.ozaerden yazdı:Beyin yaşından veletin kim olduğu anlaşılıyor hıyar ağası.yunus46 yazdı:hepsinin birer ezik çar olduğunu burda açıkladığın için teşekkür ederim VELET :twisted:ozaerden yazdı:Yasin senin gibi çevrem yüzünden bi tarafım kalkmıyor burda loncamı savunuyorum. yunus46 çarlarım: Ozaerden Bkmxsavaşçı Bkmxbüyücüsü Bkmxşifacı Donzel Utkuxmaraz Aqememnon Noxstressİlk Dördü 36-39 level arası, Donzel kuklacıdaydı çalındı, Utkuxmaraz şu anda içi boş olarak 45 levelde duruyor. Aqememnon'da kuzenime karışma,Noxstress'e hiç bulaşma.Son cümlemi dikkate al yakarım.
![]()
Şu anda hepsinin içi boş. Ama Noxstress'le sadece karşıma gel diyorum başka birşey değil.
![]()
Yunusxxmaraşlı

Hahahaha Ömer Abi askere gittiğinden beri loncayla alakam yok loncadan bikaç kişiyi tanıyorum loncayla pek bağım yok MSN'de sorun oldu yani loncaya güvenecek birşey yok gel karşıma velet.yunus46 yazdı:justlov dur kardeşim bi şey daha yazıcam sonra uzatmıyacam o 35 lwl çarına o kadar güveniyorsın demekki geliyorum karşına napıcaksın bakalım söyle seni nerde bekliyeyim VELET loncana güvenip klavye artisliği yapma ordan banaJuSTLoV yazdı:Lütfen bu saçma Tartışmaya son verelim. Yunus uzatma.ozaerden yazdı:Beyin yaşından veletin kim olduğu anlaşılıyor hıyar ağası.yunus46 yazdı:hepsinin birer ezik çar olduğunu burda açıkladığın için teşekkür ederim VELET :twisted:ozaerden yazdı:Yasin senin gibi çevrem yüzünden bi tarafım kalkmıyor burda loncamı savunuyorum. yunus46 çarlarım: Ozaerden Bkmxsavaşçı Bkmxbüyücüsü Bkmxşifacı Donzel Utkuxmaraz Aqememnon Noxstressİlk Dördü 36-39 level arası, Donzel kuklacıdaydı çalındı, Utkuxmaraz şu anda içi boş olarak 45 levelde duruyor. Aqememnon'da kuzenime karışma,Noxstress'e hiç bulaşma.Son cümlemi dikkate al yakarım.
![]()
![]()
okey
Pırasasapı (32)
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
ozaerden yazdı:Yasin senin gibi çevrem yüzünden bi tarafım kalkmıyor burda loncamı savunuyorum. yunus46 çarlarım: Ozaerden Bkmxsavaşçı Bkmxbüyücüsü Bkmxşifacı Donzel Utkuxmaraz Aqememnon Noxstressİlk Dördü 36-39 level arası, Donzel kuklacıdaydı çalındı, Utkuxmaraz şu anda içi boş olarak 45 levelde duruyor. Aqememnon'da kuzenime karışma,Noxstress'e hiç bulaşma.Son cümlemi dikkate al yakarım.
![]()
1. si sen her konuda kendnı bişey sanarak yotum yapıyorsun
2. si ben ne çevreme nede baska bişeyı arkama alarak konusma
VE TEhdit herneyse hiç bişeyden korkmam elınden gelenı ardına koyma
Lan defol arkadaş desteği almıyorum diyosun alemin kralıyım diyosun o kadar kolay değil çizerler.adresbu yazdı:JuSTLoV yazdı:Kırmızı koydugum yere deginmek istiyorum.Sen daha 15 yasında 1 veledsin.2.olarak elbet bundan pişman olursun demişsin.sen olmussun bellki arkadasa nasihat ediyorsun.3.olarak kendini birşey sanma halen veledsin.adresbu yazdı:ozaerden yazdı:Madem yazamıyoruz orada öyle durmasın.O gelirse dandik loncalar da yok olur.
![]()
Sen akıllanmassın kardeşim VE kendıni çok büyük görüyosun Elbet bundan pişman olursunMaksat yorum olsun diye yorum yapma milletin yazdıklarına.
VEled dedıgın elıne çocuk verırı sunu hiç unuma küçümsedıgın admalar alemın kralı olmasın sakın sakın Bİr daha Veled diebi kavra kullanma dmm akılllı olAdınızı bıle tanımam etmem adamlar sankı 40 yıllık arkımmıs gıbı yasın yasın Sunu bıl senden daha çoq adam oldugumu bılıyorum.... VE uzatmayada gerek yok bana karsı yapılan yoruma karsılıksız bırkmam NEyse Forumu kirletmeyelım.....!
Saygılar....Ysnözk
Pırasasapı (32)