HüzünLü biR Veda ...( Goodfather )

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: HüzünLü biR Veda ...( Goodfather )

Mesaj gönderen Gazap »

Ali canım benım bu konuyu senınle daha oncede defalarca kez konustuk hatırlıyorsan...
Kararına saygı duyarım oyunu bırakmak ıstersen bırakabılırsın fakat en azından bir kere olsun konusalım bana buradan yada skpeden ulas mutlaka
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

GoodfatheR yazdı:seLamLaR ...

Söze nasıL başLasam biLmiyoRum moRaLim aLt üst oLmuş duRumda. Canımın Canı gitti (= bazı yaşanan oLayLaR insanı deRinden etkiLeRmiş benide bu yaşadığım oLay deRinden etkiLedi hemde baya deRinden etkiLedi can yanması böyLe biRşeymiş , ama napaLım kadeRimizde buda vaRmış ...

buRada daha fazLa kaLmamın biR manası biR anLamı kaLmadı, yeRi geLdi böLgeden nameLeR yazdık şaRkı sözLeRi yazdık yeRi geLdi böLgeden taRtışdık yeRi geLdi dostLumuzu payLaşdık... biLmiyoRum aRtık bu saatten sonRa napaRım ama akLıma ne eseRse onu yapıcam (= ... Kimi kıRdım kimi üzdüysem Hakkını heLaL etsin Tanıyan Tanımayan heRkesden heLaLLik aLmak istiyoRum . Kimi kıRdım kimi üzdüysem affetsin, kukLacının sizin tabiRinizLe ''Good'' gidiyo neRe gidiyo oda biLmiyo neRe gittiğini ama dediğim gibi kafama ne eseRse o oLuR (= ... Neyse Sözü daha fazLa uzamatmanın manası yok dostLaRımı yazmaya kaLksam okumakLa baş oLmaz heRkes kendini biLiyoRduR o yüzden yazmayada ihtiyaç yok heRkes dosdumuzduR...
Sadece biR kişiye TeşekküR edicem
Aspurçe'ye çok teşekküR edeRim bana yaşattığı heRşey adına (=

Hepimiz sağLıcakLa kaLın .

Ben Boks Şampiyonu oLamam ki Dosdum , Hayatı Nakavt Edeyim .

Bir kizi fazla sevmiyeceksin ali ben çok sevdim ve bir #@!? kazanamadim halen seviyorum.Yaptiğim hatalar beni bu hale getirdi,aslinda ben bir odunum milletin gazina çabuk gelen biriyim;bu hayatta bir boka yaramayan bir iyim ben bir meleği bile mutlu edemedim.Ama Yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekliyecem.

Sen kalipta mucadele et kardeşim ben kaçtim ve sonuç ?yok kaçiçam istanbul kiyamet vakti'den artik yep yeni bir sayfa açiçam kendime gel benim yanima karahana inan daha iyi orada seni yari yolda birakicak dostlar yok bana ikvde yapilan gibi.Bekliyorum seni kardeşim Karahanda allaha emanetsin ! ! !

Hayat bize mutlu olma şansi vermedi sevgili !

Onun 'Sinekvalesii'
Dünya yıkılsa üzerime,son sözüm yine iki kelime ,otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım.
Kullanıcı avatarı
wily
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen wily »

Alim Dostum Nere GidiyoRsun ? Kafan Nere eseRse oRamı giTceksin ? biz Hayatta KaLma MücadeLesi veRiyoRuz buRda DosTLarımızın Desteğine İhtiyacımız vaR, Bizi Bırakıp Gidecekmisin Şimdi ? Eğer GİdeRsen Sana OLan Hakkım HeLaL oLsun. Ama biR gün oLursa geRi geLiRsen Kapımız sana heR daim aÇıktıR bunu Unutma..
Good Hiç biR yeRe giTmiceksin. buRda bizimLe KaLacaksın..

Oyunu Senin gibi İnsanLarda bıRaktıYa HeLaL oLsun...

Ama Şunu Unutma aLi, İnsanın ALLAH'Tan Başka Dostu yoktur. 21. Asırın İnsanLarı Çok değiŞmiş Hemde Hiç Tahmin Edemediğin Kadar.

delikanlıyız Okan'ın biR İmzasında Şöyle yazıyordu ; İnsanları Sev, Ama Güvenme.

Wily
GeRi DöNeCeK !!!

. Wily .
Kullanıcı avatarı
eceLinizqeLdi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eceLinizqeLdi »

Ali,
Güzel kardeşim, halâ yaşıyorsun değil mi ? O halde hayat devam ediyor. Hayata isyan gözüyle değil, şefkatli tarafınla yaklaş ki .. kötlükler yerine iyilikler gözüne görünsün .. Demem o ki Bardağın yarısı dolu :)

Dün, ne oldugunu ögrenemedim, susturma vardı, ama seni çok üzmüşse, derin, acı bir sebeb fakat ; bunca kardeşini, varsa abilerin ablalarını (!) arkanda bırakmak .. Biraz ağır olmaz mı sence de .. Herşeye rağmen, kararına saygım sonsuz kardeşim, umarım ne yaptıgını biliyorsundur..

Esen Kal !
Sancak !

Resim
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Öncelikle merhaba ;

vallaha ali senin gibi bir kardeşimi daha kaybetmek istemiyorum ; oyunu bırakma sebebini çok iyi anlıyorum sana hak da veriyorum açıkcası ; ama sadece 1 kişi yüzünden oyun bırakıyosun geride onlarca dostun kalıyo ; o 1 kişi onlarca dostundan dahamı degerli ; arkadaşlar hep söylerm gönül işleri gelip geçici ; dostluklar kalıcıdır . bu kararını bir daha düşün oyunda gel yanıma dertleşelim başımın üstünesin tmm mı kardeşim ... mutlaka bekliyorum bak oyunda.
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
Crazyronaldo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Crazyronaldo »

Crazyronaldo yazdı:Ali oyunu bırakma konusu pek düşünemedigini görüyorum bi yere gitmiorsun bizimLe kaLıcaksın şu oyunda neşe kaynakLarımızdan bi tanesin cane bi yere gittigin yoq..Senin bu kararı neden aLdıgını biLiyorum ama bi yere gitmeyip bizimLe kaLıcaksın hakkımı helal etmem yoksa..:(:(

Fırtına Ne kaDaR Sert EserSe essin Kayadan ALacagı Sadece Tozdur!!!

ResimResim
Resim

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usta »

Adaşım seni bi yere bırakmayız bi sorun varsa her türlü çözeriz böle gitmek sana yakışmaz, benim gibi düşünende bir çok kişi var zaten... Hem sen gidersen kim bize bölgeden, klandan şiirler yazıcak ? kim bize maniler yazıpda güldürüp, efkarlandırıcak ? Sorunun her ne olursa olsun çözmeye hazırız merak etme...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
satko10
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen satko10 »

kendine iyi bak kardeşim arada sırada klan savaşında birbirimizi kessek de sni seviyoruz

Satkomandosu
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

SEndemi yoLDaş :( Neyse qeLirsin arada muhabbete Bizi bırakma böle.. Reelde başarılar kardeşim
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Hoçakal Ali, oyunda iyi bir diyaloğumuz olduğu söylenemez ama yine de bir oyun bu.

Hakkım var ise, helal olsun.

“Genel Sohbet” sayfasına dön