Hele Bi Üniversiteyi Kazanak o zaman Nerde Yaşlanacağımızı Düşünürüz.Tskxgenelkrmay yazdı:Geçmiş olsun kendalım seni bekliyor olacağız en kısa zamanda beklıyorum bak dödüğünde oyundasın daha senle bu oyunda yaşlanacağız
OLABİLİRİMDE OLMAYABİLİRİMDE !!
Re: OLABİLİRİMDE OLMAYABİLİRİMDE !!
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Kendal yazdı:Arkadaşlar Ben Kendal Tskxkxprotoype Geçirdiğim Bi Trafik Kazasından Kurtuldum Psikoloim Bozuldu oyuna 2 haftadandır giremiyorum en son girdiğimde 1 saate yakındı. Sonra Oyuna Girmedim Babamla Konuştum Beni Almanyaya Gö türecek 2 aylığına ondan sonra memlekete geldiğimde İkv Oynarmıyım Oynamazmıyım Bilemem Herkese İi Oyunlar İi Eğlenceler Reel Hayatta başarılar unutmayın gelebilirimde gelemeyebilirimdee..
Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.Bir kusurun yoktur inşallah.
Yok Yok Eskisinden Daha İim.Sahxyilan yazdı:Kendal yazdı:Arkadaşlar Ben Kendal Tskxkxprotoype Geçirdiğim Bi Trafik Kazasından Kurtuldum Psikoloim Bozuldu oyuna 2 haftadandır giremiyorum en son girdiğimde 1 saate yakındı. Sonra Oyuna Girmedim Babamla Konuştum Beni Almanyaya Gö türecek 2 aylığına ondan sonra memlekete geldiğimde İkv Oynarmıyım Oynamazmıyım Bilemem Herkese İi Oyunlar İi Eğlenceler Reel Hayatta başarılar unutmayın gelebilirimde gelemeyebilirimdee..
Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.Bir kusurun yoktur inşallah.
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
Çok sevindim.