TAM ANLMAIYLA VEDA
Re: TAM ANLMAIYLA VEDA
onur senın ne mal oldugunu bılıoz kardeş uzatma eskiden severdım senı ama yaptıgın ayıp ulubay bu oyunda sayılı guvenılır adamlardan bırııdir....
Bloodxkontun(49)
Legendxkontun(49)
Gökxqontun(kasılıyor)
Legendxanıl(45)
Legendxkontun(49)
Gökxqontun(kasılıyor)
Legendxanıl(45)
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
EGER YALAN SOYLUYOSAN ALLAH BELAMI VEESIN
MERAK ETMIYIN BI OYUN ICIN KIMSEYE IFTIRA ATMAM
MERAK ETMIYIN BI OYUN ICIN KIMSEYE IFTIRA ATMAM
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Reel hayatinda basarilar...
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
Quenable yazdı:Dinime küfreden müslüman olsa kp açın birisi qelmiş burda konu açmış ulubay dolandırıcı diye şu serverde 1 kişi ulubay benden bişey çaldı desn bu oyunu bırakırım burda lekelemek karalamak kolay senle olayımız aynen şöyle qeçti ilk şaheserler qeldiği zamn alex vardı kasamda 5 adet bunu biln kişileride bulurum sana neyse sonra bölqeden yansıttım takas diye sen bana pm attın alexmi pahalı ? yoncamı diye ozmnlarda alex biraz daha pahalı iyi neyse sonra alex pahalı dedim hemn aç qibi qel takas edelim dedn oke dedm qttik sonradan qörevden alex verildiini duydum yaptım qerçekten veriymş sonra sen qeldin yoncayı ver dedin neden dedm qörevden veriyo dedn bende beni ilqilendirmez dedm takası yaptık biz ben seni takasa zorladımmı hayr sen aç qibi takas edelm dedn alex pahalı idi diye ben snden başkasılarlada takas eddim alexle yoncayı ama onlar qelip benden istemediler çünqi anlayışlıu insanlar hemn tmm kardeş dediler nederdn bilicksn dediler sonra borcn olsun dedn oke dedm ama sonradan insan qibi benden paranı istemeyince bende vermedm ilk önce insan ol sonra benden para iste kaldıki bnm sana borcm yok vermek zorundada deyilim...
Xulubayx
Şunu biraz doğru anlatalım şimdi alex le yoncayı takas eden vrmı dedı ozmnlr alex dha pahalıydı bnde tmm dedım ama bana hıc yesılden yonca verıldıgını solemedı ew dha pahalı al karlı cıkrsın ben asab uretcem onun ıcın verıyorum dıe palavra attı ŞİMDİ BU ŞEREFSİZLİK DEGİLMİDİR hadi onu geçtim bunla tartıştık baya bende gonederma vrdı onu satcaktım bu yussuz benden ganoderma yı istedi bende dedimki sana verim bana verdiğin alexi bide bu gonedermayı 5m e satam senin elinde para oluncada bana 4.5m pra ver (ozmn ki yoncanın fiyatı daha fazlatdı) oda dediki beni fazla rahatsız etmicen elimde oldugu zaman vercem dedi bende tmm dedim yaklaşık 1 ay onla konusmadım bile snra bigun istedim paramıbende para yok dedi tmm dedim adamı rütbe pembe yıldızdaozaman snra biraz dha zaman gecti gine param yok dedi tmm dedim adam rütbeyi mavi yıldız yaptı hala bende para yok diyo ŞİMDİ SİZ BU DURUMDA OLSANIZ KAFANIZ ATMAZMI BENİMDE ATTI BENLE DALGAMI GEÇİYOSUN DEDİM AMA YOK BENDE PARA DİO SONRA benim türkgücü ile bi sorunum vardı baialide gördüm kesmeye calısdım tam keserken ulubay buna can basdı bende yeraltına kaçtım snra bu başka bişeyle ugrasırken ben turkgucunu kesdım snra ulubaya saldrdm oda turkgucunu kaldrdı gıne kactım işte ole olay uzadı gıttı Şimdi bu adi nin yaptıgı serefsızlık degılmı hem borcun var hem benı kesmeye calısıon Herneyse biz bunla düşman olduk bigun mısırın onunde benım buyucumle bunun savacısı ws atıoz 2 kez 100 canla kesdim ezigi bi kezde 74 canlamı ne sonraki wsdede adama dur dedıgım halde geldı benı kesdı sonra bunla daşşak gecmek için foruma fotoları koydum altına yorum yazmış ben seni 12 kez kesdim diye ŞİMDİ BU ŞEREFSİZLİK DEGİLMI herneyse snra savaşcısıyla ws attık gine ws 7 - 3 mü ne bitti gine daşşak olsun die açtım konuya bu seferde hayatımda hiç yapmadıgım bişeyle beni suçluyo ŞİMDİ BU SEREFSİZLİK DEGİLMİ
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
SOĞOLTaKeoVaxNoS yazdı:Yolun açık olsun ne diyeyim...
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
Ccabbbxgao yazdı:Quenable yazdı:Dinime küfreden müslüman olsa kp açın birisi qelmiş burda konu açmış ulubay dolandırıcı diye şu serverde 1 kişi ulubay benden bişey çaldı desn bu oyunu bırakırım burda lekelemek karalamak kolay senle olayımız aynen şöyle qeçti ilk şaheserler qeldiği zamn alex vardı kasamda 5 adet bunu biln kişileride bulurum sana neyse sonra bölqeden yansıttım takas diye sen bana pm attın alexmi pahalı ? yoncamı diye ozmnlarda alex biraz daha pahalı iyi neyse sonra alex pahalı dedim hemn aç qibi qel takas edelim dedn oke dedm qttik sonradan qörevden alex verildiini duydum yaptım qerçekten veriymş sonra sen qeldin yoncayı ver dedin neden dedm qörevden veriyo dedn bende beni ilqilendirmez dedm takası yaptık biz ben seni takasa zorladımmı hayr sen aç qibi takas edelm dedn alex pahalı idi diye ben snden başkasılarlada takas eddim alexle yoncayı ama onlar qelip benden istemediler çünqi anlayışlıu insanlar hemn tmm kardeş dediler nederdn bilicksn dediler sonra borcn olsun dedn oke dedm ama sonradan insan qibi benden paranı istemeyince bende vermedm ilk önce insan ol sonra benden para iste kaldıki bnm sana borcm yok vermek zorundada deyilim...
Xulubayx
Şunu biraz doğru anlatalım şimdi alex le yoncayı takas eden vrmı dedı ozmnlr alex dha pahalıydı bnde tmm dedım ama bana hıc yesılden yonca verıldıgını solemedı ew dha pahalı al karlı cıkrsın ben asab uretcem onun ıcın verıyorum dıe palavra attı ŞİMDİ BU ŞEREFSİZLİK DEGİLMİDİR hadi onu geçtim bunla tartıştık baya bende gonederma vrdı onu satcaktım bu yussuz benden ganoderma yı istedi bende dedimki sana verim bana verdiğin alexi bide bu gonedermayı 5m e satam senin elinde para oluncada bana 4.5m pra ver (ozmn ki yoncanın fiyatı daha fazlatdı) oda dediki beni fazla rahatsız etmicen elimde oldugu zaman vercem dedi bende tmm dedim yaklaşık 1 ay onla konusmadım bile snra bigun istedim paramıbende para yok dedi tmm dedim adamı rütbe pembe yıldızdaozaman snra biraz dha zaman gecti gine param yok dedi tmm dedim adam rütbeyi mavi yıldız yaptı hala bende para yok diyo ŞİMDİ SİZ BU DURUMDA OLSANIZ KAFANIZ ATMAZMI BENİMDE ATTI BENLE DALGAMI GEÇİYOSUN DEDİM AMA YOK BENDE PARA DİO SONRA benim türkgücü ile bi sorunum vardı baialide gördüm kesmeye calısdım tam keserken ulubay buna can basdı bende yeraltına kaçtım snra bu başka bişeyle ugrasırken ben turkgucunu kesdım snra ulubaya saldrdm oda turkgucunu kaldrdı gıne kactım işte ole olay uzadı gıttı Şimdi bu adi nin yaptıgı serefsızlık degılmı hem borcun var hem benı kesmeye calısıon Herneyse biz bunla düşman olduk bigun mısırın onunde benım buyucumle bunun savacısı ws atıoz 2 kez 100 canla kesdim ezigi bi kezde 74 canlamı ne sonraki wsdede adama dur dedıgım halde geldı benı kesdı sonra bunla daşşak gecmek için foruma fotoları koydum altına yorum yazmış ben seni 12 kez kesdim diye ŞİMDİ BU ŞEREFSİZLİK DEGİLMI herneyse snra savaşcısıyla ws attık gine ws 7 - 3 mü ne bitti gine daşşak olsun die açtım konuya bu seferde hayatımda hiç yapmadıgım bişeyle beni suçluyo ŞİMDİ BU SEREFSİZLİK DEGİLMİ
1- Ben qörevden alex verildiqini bilmiyordum
2 - Ganodermayı sen bana satmak için can atıyodun
3- az erkek olda doqruları konuş bende o zmnlar para yoktu evet rütbe vardı hep karızmaya veriyodum parayı o yüzden yoktu sonradan insna qibi istemeden parayı
4- ben Türkgücü ile yeni yeni tanıştım yalan deme beladan bahseden insansın
5 - 3 kere kestn evet ama sonradan bende 3 kez kestim zihin yedn dur dedin bende ekstm sen çokmu kurnazsın ?
6 - senin onu anlıyack kadar kafan yok 12 yi yanlışlıkla yazdım sonradan baksan düzelttim ben onu 3 yazdm
7- wsde 7-3 yenebilirsn ama ben kendi cinsimde çhar açıp dizdim ws attım snn qibi ucuz yollardn çhar dizmedm
8- qüle qüle koçum qiderken iftira atma bbb

- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
Byefsane yazdı:Ccabbbxgao yazdı:Quenable yazdı:Dinime küfreden müslüman olsa kp açın birisi qelmiş burda konu açmış ulubay dolandırıcı diye şu serverde 1 kişi ulubay benden bişey çaldı desn bu oyunu bırakırım burda lekelemek karalamak kolay senle olayımız aynen şöyle qeçti ilk şaheserler qeldiği zamn alex vardı kasamda 5 adet bunu biln kişileride bulurum sana neyse sonra bölqeden yansıttım takas diye sen bana pm attın alexmi pahalı ? yoncamı diye ozmnlarda alex biraz daha pahalı iyi neyse sonra alex pahalı dedim hemn aç qibi qel takas edelim dedn oke dedm qttik sonradan qörevden alex verildiini duydum yaptım qerçekten veriymş sonra sen qeldin yoncayı ver dedin neden dedm qörevden veriyo dedn bende beni ilqilendirmez dedm takası yaptık biz ben seni takasa zorladımmı hayr sen aç qibi takas edelm dedn alex pahalı idi diye ben snden başkasılarlada takas eddim alexle yoncayı ama onlar qelip benden istemediler çünqi anlayışlıu insanlar hemn tmm kardeş dediler nederdn bilicksn dediler sonra borcn olsun dedn oke dedm ama sonradan insan qibi benden paranı istemeyince bende vermedm ilk önce insan ol sonra benden para iste kaldıki bnm sana borcm yok vermek zorundada deyilim...
Xulubayx
1- Ben qörevden alex verildiqini bilmiyordum
2 - Ganodermayı sen bana satmak için can atıyodun![]()
3- az erkek olda doqruları konuş bende o zmnlar para yoktu evet rütbe vardı hep karızmaya veriyodum parayı o yüzden yoktu sonradan insna qibi istemeden parayı
4- ben Türkgücü ile yeni yeni tanıştım yalan deme beladan bahseden insansın
5 - 3 kere kestn evet ama sonradan bende 3 kez kestim zihin yedn dur dedin bende ekstm sen çokmu kurnazsın ?
6 - senin onu anlıyack kadar kafan yok 12 yi yanlışlıkla yazdım sonradan baksan düzelttim ben onu 3 yazdm![]()
7- wsde 7-3 yenebilirsn ama ben kendi cinsimde çhar açıp dizdim ws attım snn qibi ucuz yollardn çhar dizmedm![]()
8- qüle qüle koçum qiderken iftira atma bbb![]()
La hala palavra atıyon bak Bu sunucuda ılk hidra gorevlerını yapan ısz degılmısnız nerden bılmıodun yalancı.Sana 2. sorum eger paran yoksa nasıl rutbe yapıosun dıceksınkı benım yan carlarım var ben sana demedımmı lan eger para vermıceksen bana karızmanı ver ole hesaplasalım dıe serefsız.Bide o turkguce deıldı şimdi hatırladım adamın adı aklıma gelımıyo uzun zamandır oyuna gırmıom dıe.Sonra demıssınkı 3 kez zıhın yedın sımdı fotoları koycam yazılardan ne oldunu anlarsınız ben 3 kez zıhın falan yemedım.3 yerıne 12 yazmak nasıl bı yanlıslıktır hayır yandakı 3'un yanındakı sayılar olsa neyse 12 ıle 3 arasındakı baglamı bı turlu kuramıom ben.Bide bayan char dızdım dıye laf atmıssınız Rowxberu da bayan car ama adama her turlu yagı cekıosunuz ıt gıbı peşinden dalısıyonuz? Ben senın gıbı bı mal ıcın gunaha gırmem merak etme bu yazdıklarımdan bı tanesı bıle ynlıs degıldır Eger bu ulubay gıbı uyduruosam benı allah bu oturdugum sandalye uzerınden kaldırmayı nasıp etmesın
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster