Kardeş sen yazıları okumuyormusun 1 grub idda girdık kadımı kesmek ıcın vıdeo alıyoz sıranızı bekleyın yardım ederız dedık dımı sıze...
menzılde dururmusunuz dedık butun lodoslar arkada 2 lodos ıcerde kendını oldurtuyor bılerekmı yapıyorsunuz yardım etmenızı ıstemıyoruz ıdda gırdık bısı denıyoruz dımı 0 candan doondurdunuz tebrık ederım ıdda yı kaybettık sızın sayenızde
NE diyelim yinede tesekkurler hep lodoslar zaten bızı engellıyor Gm lerde bır şey yapmıyor ne dıyelım teşekkurler GM lerede
BU KACDIR YA HEP EMEK LERIME GOZ KOYUYOLAR BİR GM DE CIKIP BIR SEY YAPMIYOR NASIL OYUN BU ...
önceden yönetıcıler ısını yapmıyo dıye ıtıraz edıyorduk keske etmeseydık yonetıcı ler olsa GM ler olmasa yemın edıyorum cok pişmanım
AYRICA BU OYUNU KURAN KARDEŞİMİZEDE TEŞEKKÜRLER COK SAĞLAM YÖNETİM VAR...keşke sağlam olsalar...
Lodoslardan bir kaçının şerefsizliği............
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lodoslardan bir kaçının şerefsizliği............

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
gecende lodos kacırdı Deftace mı ney nıck tam yazamadım foto var eray koymuş... gorursunuz

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Foto ların herşeyi anlattığını umuyorum..............Cunyt yazdı:Orada Yardım amaclı vurdum ben o kadıme Durun dedıklerınde durdum tek skıl arada buyu attım
Ayrıca Benım görev yok Duzgun konus,Orada Sizden cok ısıtodum o kadımın kesılmesini..!
Beşirispor
Beşirisporr
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
1 grup kadimi kesicez diyoruz, iddaya girdik diyoruz. Yeter artık dün 1,bugün 2......
Hiç kimse bana burada yardım amaçlı demesin. Orda kadime vuran herkese şöyle dedim'' iyi niyetiniz için teşekkürler ama 1 grup iddaya girdik, video çekiiyorum, müsade eder misiniz dedim'' bazılar gei çekildi bazıları inadına dalmaya devam etti.
Sizce bu yardım mı yoksa çekememe mi............
Hiç kimse bana burada yardım amaçlı demesin. Orda kadime vuran herkese şöyle dedim'' iyi niyetiniz için teşekkürler ama 1 grup iddaya girdik, video çekiiyorum, müsade eder misiniz dedim'' bazılar gei çekildi bazıları inadına dalmaya devam etti.
Sizce bu yardım mı yoksa çekememe mi............
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA