Tsk loncası'nın şerefsizliği!
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tsk loncası'nın şerefsizliği!
pardon acaba şeref siz misiniz ?
lan enes sen kımsın benım qeniş aiLeMe DeLiL siZ Şerfsiz dersin ??
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Arkadaşlar Bu Konunun kapatılmasını sizlerden rica ediyorum daha fazla büyütmeye gerek yok...

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
-
- FareAdam Düşmanı
sen kım oldugunu sanıyonla şerefsız merefsız sen ne ayaksın adam istedıgı cevabı werır senı buna yorum yapmana gerek yok.. ayagını denk al.
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Yok
Enes sen cok tanınmak isteyen birine benziyonki Tskx loncasına böle laf atmaya calısıyorsun adam akıllı yerinde dur yok o lafları sana hem realde hemde oyun hayatında zehir ederim Tskxloncası senin seviyene düşmez ve düşecek bir loncada deil onun için uslu uslu oynunu oyna :evil: :evil: :mrgreen:
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İşte şimdi beni kimse susturamaz...
Artık gözüm kimseyi görmüyor...
Öncelikle İbo, Ömer, Tolga, Oğuz, Mehmet, Tuna/Mustafa, Burak (unuttuğum varsa affola) teşekkürler hepinize ayrı ayrı...
Artık susmayacağım...
Sadece lonca sayfanıza bunu açtım ve sana cevap vermeden yasaklıya ekledim ama sana iyiliğin yaramadığını öğrendim...
Sen bana ve aileme "#@!?" diyerek büyük hata ettin...
Günde 3 iridyum çekmekle adam olunmaz...
Evet sana yardım etmedim çünkü karaktersizliğini okudum ve gördüm...
Başkası istese seve seve yardım edeceğimi herkes bilirdi...
Ezik dedin sustum, terörist dedin zor da olsa sustum, ama namusuma küfredersen bil ki senin cezan çok ağır olacaktır...
Artık ya oyunu bırakırsın ya da olacaklara katlanırsın...
13 saattir elektrik yok eğer pc'ye geçseydim bil ki olacaklara kendin bile şaşırırdın...
Artık gözüm kimseyi görmüyor...
Öncelikle İbo, Ömer, Tolga, Oğuz, Mehmet, Tuna/Mustafa, Burak (unuttuğum varsa affola) teşekkürler hepinize ayrı ayrı...
Artık susmayacağım...
Sadece lonca sayfanıza bunu açtım ve sana cevap vermeden yasaklıya ekledim ama sana iyiliğin yaramadığını öğrendim...
Sen bana ve aileme "#@!?" diyerek büyük hata ettin...
Günde 3 iridyum çekmekle adam olunmaz...
Evet sana yardım etmedim çünkü karaktersizliğini okudum ve gördüm...
Başkası istese seve seve yardım edeceğimi herkes bilirdi...
Ezik dedin sustum, terörist dedin zor da olsa sustum, ama namusuma küfredersen bil ki senin cezan çok ağır olacaktır...
Artık ya oyunu bırakırsın ya da olacaklara katlanırsın...
13 saattir elektrik yok eğer pc'ye geçseydim bil ki olacaklara kendin bile şaşırırdın...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
yavuz45 yazdı:Konuyu tam olarak bilmiorum bu yüzden olayla alakalı bir yorum yapamıcam sana gelince oğuz bizi bilen bilir bilmeyenler örnek alır olaya yorum yapıosan yap kardeş ama sana tavsaiyem loncalar arası kıyaslama yapma bu arada Tsk loncası ile bir husumetimiz yok ama Loncama laf atılırsa eğer ''Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum. Kesilir belki, fakat cekmeye gelmez boyunum !'' bunuda böyle bilin.
tamam arkadaş sizin loncanıza laf atmak istemezdim ama kardeşxenes denen karektersiz benim bildiğim bir arkadaşa ve loncasına fotoda gördüğüm kadar terörist demiş ve sevdiğim bir kaç kişi olduğundan onları savundum yoksa loncanızla bi sorunum yok k.b tüm loncayı almamalıydım lafımı düzeltiyorum Tsk Loncası kardeşxenes ten 1000 kat daha kaliteli insanlardan olsunmuştur tekrar kusura bakma
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İyi ithamların için müteşekkirim Oğuz...KoRkUsUzXOgUz yazdı:yavuz45 yazdı:Konuyu tam olarak bilmiorum bu yüzden olayla alakalı bir yorum yapamıcam sana gelince oğuz bizi bilen bilir bilmeyenler örnek alır olaya yorum yapıosan yap kardeş ama sana tavsaiyem loncalar arası kıyaslama yapma bu arada Tsk loncası ile bir husumetimiz yok ama Loncama laf atılırsa eğer ''Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum. Kesilir belki, fakat cekmeye gelmez boyunum !'' bunuda böyle bilin.
tamam arkadaş sizin loncanıza laf atmak istemezdim ama kardeşxenes denen karektersiz benim bildiğim bir arkadaşa ve loncasına fotoda gördüğüm kadar terörist demiş ve sevdiğim bir kaç kişi olduğundan onları savundum yoksa loncanızla bi sorunum yok k.b tüm loncayı almamalıydım lafımı düzeltiyorum Tsk Loncası kardeşxenes ten 1000 kat daha kaliteli insanlardan olsunmuştur tekrar kusura bakma
Değerimizi bilen insanların olduğunu bilmek güzel bir şey...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
merak etme berk ben görüdükleri söyledim sadece sen bu oyundaki endender görülen oyuncu tipindensin eski ve sağlam karekterli 
Korkusuzxoguz

heyy aklınızı başınıza toplayın arz loncaları bir birlerine karşı düşmanlık değil lodoslara karşı düşmanlık edin dostluk yapacağınıza başkalarının loncalarına mana bulmayın önce kendi loncanızın boşluklarını doldurun sonra dier loncaların boşluklarını konuşun