Akreplerin ordan Abanoz odunu toplayanlar içeri!!!!
Re: Akreplerin ordan Abanoz odunu toplayanlar içeri!!!!
Haklısın kardeşim
Bıde Nıck boyle koyarlarya ona Gıcık kapıyorum Banlanmaya hakkı var
Bu şahısı,çok daha önceden tam 3 kere
" Nickin ne kadar güzelmiş " diye mesaj atarak ondan gelecek bir mesajla nickini şikayet etmeyi denedim ve başardım.
3 kerede teşekkürler diye bana geri döndüğünde "Şikayet ettim" fakat üzerinden haftalar geçmesine rağmen hiçbir yaptırım uygulanmamış,gerçekten bu nickle dolaşmayı bile başarması gerçekten çok ilginç.
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Ozzy yazdı:Captainofcalipso(yanlış yazmış olabilirim) ve Sıkıyosabanlayn aynı kişilerdir.
hayır onlar arkadaş :twisted:
bi tanesini susturtmuştum sonra diğeri susturulanın adını vererek sen mi susturttun dedi. adam ismimi bile vermişti
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
captanmı nedir o şefsiz banda yaptı az önce kendisini burdan kınıyorum lan adam ol adam bu konuyu okuda adam ol yada oyundan defol gir senin gibilere ihtiyacımız yok oyunda..............
Ebuustad yazdı:captanmı nedir o şefsiz banda yaptı az önce kendisini burdan kınıyorum lan adam ol adam bu konuyu okuda adam ol yada oyundan defol gir senin gibilere ihtiyacımız yok oyunda..............
Yanlış hatırlamıyorsam bu onlar adına açılmış 3. yada 4. konu ki bir tanesini ben açtım o konuların !!!
O adamlar ( lafın gelişi adam diyorum ) şimdiye kadar hiçbir ceza almadı.
Hatta Captainofcalypso hesabımı ele geçirmekle tehdit etti vede birisine " abi girdim c sürücüsüne ama system 32 şiffreli diyor " diye bi pm attı hemen ardındanda yanlış pm diye bi pm daha attı.
Daha önce açılan konularda bunu belirttim ve ATX konuyu kilitleyip benim mesajımdan alıntı yaparak desteğe yollayın dedi ama bilmediği bişey vardı ben çok daha önce bu fotoları desteğe yollamıştım.
Yani desteğe Sıkıyosabanlayn karakterinin sahibi karaktersiz ve Captainofcalypso karakterinin sahibi karaktersiz hakkında tüm fotolarla 2 adet mesaj gönderdim ama bu oyuncular hala oyunda ve hiçbir türlü cezai yaptırım uygulanmadı
Düşünün arkadaşlar ATX in desteğe yolla demesinden önce ben desteğe yollamıştım ama yinede sonuç yok.
3.3 sürümünü yüklerken kardeşim fotoğrafları kopyalamamış ve direk kurmuş o yüzden o fotoğraflarda silinmiş yoksa buraya koyardım o fotoları.
Eğer destek ekibi geriye dönük bi araştırma yaparsa desteğe attım fotoğrafları bulabilir ama nerdeeeeee
:evil: :evil: :evil:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Designer yazdı:Ozzy yazdı:Captainofcalipso(yanlış yazmış olabilirim) ve Sıkıyosabanlayn aynı kişilerdir.
bi tanesini susturtmuştum sonra diğeri susturulanın adını vererek sen mi susturttun dedi. adam ismimi bile vermişti
Hayır.Aynı kişiler.Calipsoyla eskiden muhabbetim vardı oradan biliyorum.
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Sıkıyosabanlayın hahaha 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Ozzy yazdı:Designer yazdı:Ozzy yazdı:Captainofcalipso(yanlış yazmış olabilirim) ve Sıkıyosabanlayn aynı kişilerdir.
Hayır.Aynı kişiler.Calipsoyla eskiden muhabbetim vardı oradan biliyorum.
belki başkasına vermiştir. ben birini susturttuğumda diğeri bana isim vererek onu susturtan adam senmisin diye sormuştu :mrgreen:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV