Akreplerin ordan Abanoz odunu toplayanlar içeri!!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AsiLan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Akreplerin ordan Abanoz odunu toplayanlar içeri!!!!

Mesaj gönderen AsiLan »

Haklısın kardeşim ;) Bıde Nıck boyle koyarlarya ona Gıcık kapıyorum Banlanmaya hakkı var
Kullanıcı avatarı
Cappy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cappy »

Bu şahısı,çok daha önceden tam 3 kere
" Nickin ne kadar güzelmiş " diye mesaj atarak ondan gelecek bir mesajla nickini şikayet etmeyi denedim ve başardım.
3 kerede teşekkürler diye bana geri döndüğünde "Şikayet ettim" fakat üzerinden haftalar geçmesine rağmen hiçbir yaptırım uygulanmamış,gerçekten bu nickle dolaşmayı bile başarması gerçekten çok ilginç.
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )
Resim
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

Ozzy yazdı:Captainofcalipso(yanlış yazmış olabilirim) ve Sıkıyosabanlayn aynı kişilerdir.

hayır onlar arkadaş :twisted:

bi tanesini susturtmuştum sonra diğeri susturulanın adını vererek sen mi susturttun dedi. adam ismimi bile vermişti ;)
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Ebuustad
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ebuustad »

captanmı nedir o şefsiz banda yaptı az önce kendisini burdan kınıyorum lan adam ol adam bu konuyu okuda adam ol yada oyundan defol gir senin gibilere ihtiyacımız yok oyunda..............
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ebuustad yazdı:captanmı nedir o şefsiz banda yaptı az önce kendisini burdan kınıyorum lan adam ol adam bu konuyu okuda adam ol yada oyundan defol gir senin gibilere ihtiyacımız yok oyunda..............

Yanlış hatırlamıyorsam bu onlar adına açılmış 3. yada 4. konu ki bir tanesini ben açtım o konuların !!!

O adamlar ( lafın gelişi adam diyorum ) şimdiye kadar hiçbir ceza almadı.

Hatta Captainofcalypso hesabımı ele geçirmekle tehdit etti vede birisine " abi girdim c sürücüsüne ama system 32 şiffreli diyor " diye bi pm attı hemen ardındanda yanlış pm diye bi pm daha attı.

Daha önce açılan konularda bunu belirttim ve ATX konuyu kilitleyip benim mesajımdan alıntı yaparak desteğe yollayın dedi ama bilmediği bişey vardı ben çok daha önce bu fotoları desteğe yollamıştım.

Yani desteğe Sıkıyosabanlayn karakterinin sahibi karaktersiz ve Captainofcalypso karakterinin sahibi karaktersiz hakkında tüm fotolarla 2 adet mesaj gönderdim ama bu oyuncular hala oyunda ve hiçbir türlü cezai yaptırım uygulanmadı

Düşünün arkadaşlar ATX in desteğe yolla demesinden önce ben desteğe yollamıştım ama yinede sonuç yok.

3.3 sürümünü yüklerken kardeşim fotoğrafları kopyalamamış ve direk kurmuş o yüzden o fotoğraflarda silinmiş yoksa buraya koyardım o fotoları.

Eğer destek ekibi geriye dönük bi araştırma yaparsa desteğe attım fotoğrafları bulabilir ama nerdeeeeee

:evil: :evil: :evil:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

Designer yazdı:
Ozzy yazdı:Captainofcalipso(yanlış yazmış olabilirim) ve Sıkıyosabanlayn aynı kişilerdir.

bi tanesini susturtmuştum sonra diğeri susturulanın adını vererek sen mi susturttun dedi. adam ismimi bile vermişti ;)

Hayır.Aynı kişiler.Calipsoyla eskiden muhabbetim vardı oradan biliyorum.
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Sıkıyosabanlayın hahaha :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ozzy yazdı:
Designer yazdı:

Hayır.Aynı kişiler.Calipsoyla eskiden muhabbetim vardı oradan biliyorum.

belki başkasına vermiştir. ben birini susturttuğumda diğeri bana isim vererek onu susturtan adam senmisin diye sormuştu :mrgreen:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV

“Genel Sohbet” sayfasına dön