.. takmadığım için seni unutmuşum :lol: orta seviyeli şifa ha o yüzden sunucuda şifacı olarak tanınıyorum demi daha ismini cismini bilmiyorum gelmiş bana sen şusun sen busun diyorsun ben ne cesareti yapmışım buraya satılık malzemelerimi yazıyorum bana hırsız diyorsunuz burada suç bendemi sonra hırsız deilim koyayım ortaya nerden ne kazandığımı diyorum ses yok ona anca ötüonuz yemiorki bilader kendi suçunuzu bnm üstüme yıkıorsunuz
Drowxcorellon yazdı:.. takmadığım için seni unutmuşum :lol: orta seviyeli şifa ha o yüzden sunucuda şifacı olarak tanınıyorum demi daha ismini cismini bilmiyorum gelmiş bana sen şusun sen busun diyorsun ben ne cesareti yapmışım buraya satılık malzemelerimi yazıyorum bana hırsız diyorsunuz burada suç bendemi sonra hırsız deilim koyayım ortaya nerden ne kazandığımı diyorum ses yok ona anca ötüonuz yemiorki bilader kendi suçunuzu bnm üstüme yıkıorsunuz
Ben Hırsızmı Dedim Sana İspatlarmısın...
ve Ben Tuğraxburaközer
Şimdi Dersin En Büyük Hırsız Sensin Diye Ama Boşa Dersin :lol:
Çünki en Çaldırdığım Emanetlerin Yarısından Fazlasını Emek Harcayarak Yaptım ve Geri Sahiplerine Verdim
Special Response Team Sarmıyor Artık Savaşmak---Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?