Yeter Artık ....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bayX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yeter Artık ....

Mesaj gönderen bayX »

Babacan ben bu filmi daha önce izledim birazdan biri gelip böle yapacak. :lol:

.... Teyyare yazdı:Konuyu kilitliyorum

Şikayet ve önerileriniz için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresini kullanın . iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen onygs1991 »

Serhat kesinlikle haklısın kardeşim sırf diyarbakırlsınız diye size pkk lı senmesi çok ayıp birşey yönetimimiz nerde acaba?Sevgili GM ler nerdesiniz acaba ?
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Kullanıcı avatarı
ejderbey
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ejderbey »

Bu tür şahsiyetsiz ve benliklerini kaybetmiş kişiler kültürlerini korumaya çalışan insanları cereyana getirerek bir yerlere varacaklarını sanıyorlar.UNUTMAYALIM ki bu tür kişiler ya konunun hassasiyetini algılayamamış yada birileri tarafından kullanılan bir başka tabirle ''maşa'' olan kişilerdir.
Büyük insanların idealleri , sıradan insanlarınsa hevesleri vardır.

Ejderbey[Ashab-ı kehf]

Ilxejderbeyxll [Ejder asa]

Illxejderbeyxlll
_____________Resim
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Aslında bu olayların hemen hemen hepsi bizim Gh olarak oyundaki haksızlıklara karşı gelmemizden dolayı çıkıyor. Birileri bizim işlerine çomak sokmamızı hazmedemiyor. Adam haklı olduğumuzu biliyor ve işi çok farklı boyutlara taşıyor. O Diyarbakırlılara pkkli diyen asalaklar Diyarbakırlıların tırnağına kurban olsunlar. Bizde bu ülkenin bi vatandaşıyız. Bizde ülkemizi seviyoruz ancak bazı asalaklar bunu anlamakta güçlük çekiyor anlaşılan. Hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim. Yönetimi bu konu hakkında hemen görewini yapmaya çağırıyorum. Yoksa bu işin sonu hiç iyi bir yere çıkmayacak benden söylemesi.

UNJUST - TANIMSIZ
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Oyun içinde Şikayette bulunmuşsunuz , ve şikayetiniz destek birimine zaten ulaşamış durumda . Cezanın anında gelmemesi , ceza gelmeyecek anlamına gelmemelidir. '' Yoğun '' diye bir cümleye aşınayız hepimiz değilmi ?

Bu tarz konuları forumda açmak yasaktır. Yasak olduğunu bildiğiniz halde ısrarla ateşe körükle gidiyorsunuz .
Hele hele son zamanlarda içinde bulunduğumuz nahoş durumları göz önünde bulundurur isek , bu tarz , kardeşliğimize , milli birlik ve bütünlüğümüze nifak sokmaya eğilimli konu ve konukları foruma taşımak başlı başına suçtur.
Konuyu kilitliyorum

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Konu hakkında bize iki başvuru gönderdiğiniz saptanmıştır. Her ikiside değerlendirilip yanıtlanmıştır. Şu an ceza süresi hakkında bilgi verilemeyen ama oyuncunun cezalandırıldığını ifade eden bir yanıt ve de "lginiz için teşekkürler." içeren ikinci bir yanıt size ulaşmış olmalıdır.

Görüldüğü üzere yanıtlanmıyor diye bir şey yok! Doğru bildirim tipi ile gönderilmiş her talep değerlendirilmekte, olumsuz dahi olsa geri dönüş yapılmaktadır.

Bizden yada başka etmenlerden kaynaklanan sorunlardan dolayı gecikme olma olasılığına karşı bildirimlerinizi 24 saat içinde yanıtlanmadığında tekrar iletme hakkı verdik.

Toplum içinde bir tepki koymadan koyacağınız tepkinin doğru mu hatalı mı olduğunu iyi düşünün. Aksi halde bu tip hatalar ileride sizleri zor durumda bırakabilir. Nitekim bildiriminiz incelendiği ve hatta olumlu yanıt verildiği halde burada aksini iddia etmeniz bizleri üzmüştür. İletişimde hata yaşanmış mesajımız size gelmemiş olabilir. Yahut ceza işleminde hata olmuş X oyuncu cezalandırılamamış olabilir. Bu tip durumlarda yİne bize gelin. Unutmayın ki sorunlarınıza çözüm bulacağınız tek yer destek sayfasıdır.

Daha dikkatli olmanız dileği ile.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön