hakan yazdı:Arkadaslar oyunu bırakma kararı aldım.Bu karara neden olan bazı olayların benım haberim olmadan benım adıma konusan ve yanlış anlasılmadan dolayı Bole bır karar aldım.Neyse Kısacası Oyundaki Tanıdıgım veya tanımadıgım herkesın HAKKINI HELAL ETSIN .sizin varsa helal olsun Herkese iyi oyunlar İyi Forumlar.
hakan yazdı:Arkadaslar oyunu bırakma kararı aldım.Bu karara neden olan bazı olayların benım haberim olmadan benım adıma konusan ve yanlış anlasılmadan dolayı Bole bır karar aldım.Neyse Kısacası Oyundaki Tanıdıgım veya tanımadıgım herkesın HAKKINI HELAL ETSIN .sizin varsa helal olsun Herkese iyi oyunlar İyi Forumlar.
hakan neden bırakdıgını tahmın edebılıyorum...Ama onlar için bırakmana değmez öncelıkle sen bı arkadaşlarını Tazele eskılere bı yol wer sen gör oyunda krallar gıbı yaşarsın..
Hakan senin Böle hemen oyunu bırakman taraftarı deilim konuyu bizlede paylaşsan elimizden ne gelirse yaparız ama hemen bırak ilk bu kişilere bi ders ver niye hemen bişi oldu die gidiyorsunki :?: ama bu kişiler unutmasınki böle biticegini real hayatta konusalım istersen ama sen kararlı gözüküyorsun
Tskxkomutan yazdı:hakan neden bırakdıgını tahmın edebılıyorum...Ama onlar için bırakmana değmez öncelıkle sen bı arkadaşlarını Tazele eskılere bı yol wer sen gör oyunda krallar gıbı yaşarsın..
Burada anlatmak ıstedıklerım yanlış anlaşılmasın Bılall adlı karaktersızın yazdıgı Temizkan ve Köşkxliderı 'nı kasdetmıyorum ben..YAnlış anlaşılmıssam kusuruma baq mayın onun o yorumunu görmedım...
Bılall sana gelınce olum sen kım oldugunu sanıyon lan adamları tanıyıp tanımadan sen kım sin lan onlar hakkında yorum yapıyosun... alahıma sana bı çarparım warya benı 5 tane qörursun...