Her Derde Deva

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Her Derde Deva

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Sanane kardeşim.Sanane.bi eline sağlık ugrasmısın diceğine kalkmıs nediyorsun.Bu benim önerim.Resimdeki gibi ypılabilir.Tamam mı adam ol asabımı bozma . Beyenmessen yorum koymassın . Namusuzluk yapma.Tamam bu uzun zmandır konusulan bişi ama kimse getirmedi foto böle.Adam ol
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Bence güzel olmaz böle daha iyi yoksa herkez piyasaya göre üretime vericek o zmnda bittik demektir.1 madende 50 kişi olur :D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

Sahxyilan yazdı:Sanane kardeşim.Sanane.bi eline sağlık ugrasmısın diceğine kalkmıs nediyorsun.Bu benim önerim.Resimdeki gibi ypılabilir.Tamam mı adam ol asabımı bozma . Beyenmessen yorum koymassın . Namusuzluk yapma.Tamam bu uzun zmandır konusulan bişi ama kimse getirmedi foto böle.Adam ol
Kardeşim sen bunu yapmak için uğraştınmı yani :D:D
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sahxyilan yazdı:Sanane kardeşim.Sanane.bi eline sağlık ugrasmısın diceğine kalkmıs nediyorsun.Bu benim önerim.Resimdeki gibi ypılabilir.Tamam mı adam ol asabımı bozma . Beyenmessen yorum koymassın . Namusuzluk yapma.Tamam bu uzun zmandır konusulan bişi ama kimse getirmedi foto böle.Adam ol

3 yıldır madem yapılmıyor demekki bir sebebi var.
Sıfırlama olması demek mesleklerin anlamı kalmaması demek.
Adam örneğin Yücelen Halit İpekli Ceket* reçetesi üretiminde adam sadece üretimden bile çok fazla paralar kazanıyor.
Ama sıfırlama olsa herkes istediği zaman üretimci olup üretim yapar istediği zaman maden çeker.
Oyun kolayken güzel değildir.Oyunad farklılıklar güzeldir.Bunu demem benim namussuz olduğumu değil tam tersi senin bu haysiyetsizce lafını alttan alarak nasıl biri olduğumu gösterir.Sanada kendini düzeltmen dileğimle.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön