bak güzel arkadaşım... sen herkezi kendin gibi saf temiz sanıyorsun.
bu oyunda Klan diye bi oluşum yaptılar... ama bunu Klan parası satın para kazanın.. Arkadaşınızla Klanparası kasın gidin gözlük alın diye yapmadılar değil mi ? peki oyunda her serverde böyle bi sektör oluştu.. kp 100 rütbeli 300 plusulu 500 =S piyasası bile belirlendi doğru mu? şimdi... sen iyi niyetli bir kullanıcısısn gidip savaşıyorsun emekle kp yapıyorsun adam arkadaşı ile anlaşıyor senin bir haftada yaptığın kp yi 5 dakikada yapıyor.... bizim çevik zekalı bir milletiz ancak bir çoğumun bunu fesatlıktan yana kullanmayı çok seviyoruz sen diyorsun ki sansür olsun.. bende diyorum ki bir açığı mutlaka doğacaktır. inş dediğin gibi bi sansür uygulaması olur. ben hayatımda bir kere küfüre mağruz kaldım Kurtlar loncasından birisi lodoslardan birini kesme dediği halde kestiği için adambana 1 saat küfür etti aleni... çarı silindi... bana maili geldi... ama adam 3 gün sonra aynı isimle arkadaşlarıma bana ulaşsın onunla daha işim bitmedi dedi... senin emek dediğini adam 3 günde yaptı sorun olan bu zaten sen emek emek yapıyorsun adam 3 günde 39 lvl çar yapıyor... aslında aynı şeyden bahsediyoruz sen biip yapsın diyorsun bende arzım arkadaşım bana küfür edecek lodos kaleden çıkamasın diyorum... dışlayın bitsin adam acizken apaciz kalsın... biz öyle yapmıyoruz küfür edileni dışlama girişimi olduğunda aaa o bizim klandaşımız diye sahip çıkıyoruz... çıkmayın sahip bugün millentin anasına bacısına dil uzatan yarın kendisinikini satar..... artık benden alıntı yapıp yazma bişey ben firimi söylüyorum. küfüre sansüre mutlaka bi çözüm bulurlar... 1lvl çar açıp ana avrat sövenler şu anda bu sisteme göre bulunmuş bi çözüm merak etme seninkine karşıda elbet bişeyler bulunur.....
Öneri - Taleb - İmza - Destek
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Öneri - Taleb - İmza - Destek

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
bacım kusura bakma yaşını bilmem seni bilmem bunu tartışmaya sokmayalım sen benim söylemiş oldugum olaya destek vermiyormusun küp kırılmadan tokat atılsın diyorum kısacası ben bu konuda destek istiyorum hepimizin onuru şerefi haysiyeti vardır kimsenin ezmesine izin vermemeliyiz o yüzden sansüre evetmi ????
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
bence de sansür sistemi getirilmeli artık oyuna en basit okey tahtasında bile küfür edemiyorsun bizim oyunda :evil:

Bir zamanlar...
Ağustos 2008-Ekim 2011
teşekkürler kardeş dogru bir yaklaşımda bulundunHirahazal yazdı:Ali arkadasimizin anlatimi biraz karisik olmus sanirim kisaca ben ozetliyeyim bazi online oyunlarda yazisma bolumunde karsi tarafa kufur edecegin zaman @!,@.$ gibi anlamsiz sekiller cikar o oyunun yazilimini yapanlar butun kufurlu sozlere sansur yapmislardir.ali arkadasimiz bu oyunda da ayni sansur yaziliminin uygulanmasini istiyor.eger bu uygulanirsa oyunda kimse kufur edemez ve kufurden dolayi kimse susturulmaz.birileri bize 1 lvl cardan agir kufurler edince sadece o 1 lvl cari ceza aliyor diger cari ile yine oyununa devam ediyor oysa ki bu sansurle hic bir zaman kufur edilemiycek.umarim ali arkadasimizin anlatmak istedigini ozetlemisimdir.
kendine layık görmedigini başkasına layık görme
bu konu kimseyi ilgilendirmiyor sanırım destek verilmedi verileceginide sanmıyorum
haddim olmayan istekte bulundum destek alamadım saglık olsun ilerki durumlarda konum aklınızıa gelirse kendiniz açarsınız artık
Herkesten Tek Tek Allah Razı Olsun İyi Forumlar İyi Oyunlar Konuyu Kitlermisiniz Sayın Yönetim
haddim olmayan istekte bulundum destek alamadım saglık olsun ilerki durumlarda konum aklınızıa gelirse kendiniz açarsınız artık
Herkesten Tek Tek Allah Razı Olsun İyi Forumlar İyi Oyunlar Konuyu Kitlermisiniz Sayın Yönetim
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Muktedir yazdı:bu konu kimseyi ilgilendirmiyor sanırım destek verilmedi verileceginide sanmıyorum
Ali Konu herkesin ortak sorunu Küfür Ancak Biz bu olaya aylarca Yıllarca hatta şimdide çözümler üretiyoruz.
Destek vermeme değil bu sadece şunu söyleyeyim sana.
Geçen seneki fuarda detaylıca konuşuldu bu DEV ler ile Sansür olayını yapmayacaklarını söylediler.
Yani Adamlar bunu biliyor zaten ama yapmak istemiyor.
Her zaman Dediğim gibi Küfür Olmamasını isteyen Zihniyet Olsa idi Ceres zamanındaki Cezaları kaldırıp yerine Susturma gibi uyduruktan ve hiç yasal bağı olmayan bir Ceza verme sistemini getirmezlerdi.
Senin dediğin mantıklı evet ama bunu yıllardır söylüyor insanlar ve yıllardır yapılmıyor.
Artık bu öneriyi Yapmaktan belkide Oyuncularda bıktı.
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
Bence Dediğin Çok Saçma Ben şuana kadar 2 kez susturuldum ama susturmakda haklılar küçücük bir hakarete bile susturulma var ve gayet haklılar (ben mesela it dediğm için susturuluyorum)Muktedir yazdı:Arkadaşlar geçen gördüm bu ban yeme olayını çok kafama taktım
yönetim istese bu ceza olayını ortadan kaldırabilir
örnek sansür bu oyunu yazan arkadaşlarımız sansürü yapabilir basit düz okeyde bile sansür varken
burda nasıl olamaz mantıgı dogdu içimde 245 maddelik madde ile kimseyi yargılamadan
veya kimseyi susturmadan iletişim haklarını ellerinden almadan çözebilirler bence
örnek banlı kişi öldü degilmi ? nasıl şifa kaldırırmısın diyecek
yada şöle söleyim görev yapacaksınız iflis kadim ne bilim aklınıza ne gelirse pat bu adam yazamıyor
bu oyunda yazımdan başka ne var acaba sadece yazı degilmi iletişimimiz
o zaman ban olayını istemiyorum yerine sansür gelsin bizim burdaki webmaster lerimiz abd dekilere 5 çekerken neden basit bir olayı çözmek istemiyorlar ve bu konuyu açtıgımda neden hak verilmiyor sizden rica ediyorum burda yazmış oldugum tüm yazıları okuyup öle karar verin
benim yazmış oldugum yazılar sizi rahatsız ediyorsa sayfayı kapatıp başka sayfaya geçin
yok etmiyorsa lütfen buraya destek diyerek imza atınız
ya senin söledigin saçma diyorsanız illa başınızamı gelecek
bilinçli toplum tartışan toplumdur paylaşandır...
Eski adım: Teamxali - Kazablanca
Şimdiki Adım : Muktedir
eğer biri küfür ettiyse cezasını çekicek

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kardeşime katılıyorum tevafuk olarak küfür olayını tartıştığımız akşam bu konuyu okuyunca çok pratik bir çözüm olarak, uygulanabilir nitelikte ve cezayıda gerektirmeyecek bir sistem. bence yöneticilere ulaştırmalı bu fikri...

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Özürle tekrar yazıyorum. Ben konuyu yazılan yazılarda küfür yada hakaret varsa, bu kelimelerin ekrana yazılmamasını sağlıyacak bir sistem fikri olarak anladım ama cevaplar daha farklı bir anlayışa sevk ediyor beni benmi yanlış anladım konu yanlışmı anlaşıldı...

[right]Arif YAMAN[/right]
Konu tam anlaşılmadı galiba gerçi Figen özetledi ama bende özetin özetin özetini çıkarayım.Geçen seneki fuarda detaylıca konuşuldu bu DEV ler ile Sansür olayını yapmayacaklarını söylediler.
Yani Adamlar bunu biliyor zaten ama yapmak istemiyor.
"Küfürü yemeden önlem alınsın" istek budur.
Harun, sanırım bu olayda biraz haksızlık yapmış oluruz bu şekilde bir ihtamda bulunursak. Tam bilmiyorum ama İKV oyununun alt yapısı böyle bir sansür uygulamaya müsait olmayabilir. Çünkü sansür uygulanan oyunlar birkaç Frame' den oluşuyor. Bu yüzden sansür uygulamak o tür oyunlarda kolay olabilir. İKV gibi tam ekran DOS benzeri proğramlarda uygulanırmı bilmiyorum. Yoksa neden uygulamasınlar değilmi?