Madenler Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ugurtanbayram
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Madenler Hk.

Mesaj gönderen ugurtanbayram »

Bende karacin mağarası önündeki osmiridyumun çıkmış olduğunu gördüm kimse yoktu çektim şansa iridyum çektim.ŞANS İŞİ.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

bence madenler cogaltılsın ve saflar daha kolay cıksın
3. maden sadece cok ıyı sılahlarda kullanılsın
mesale soyle olsa bır recete yapıcaksın
zıllaffallon kafa koparan
3 kobalt =34 adet demır
6 ıslenmıs berıl =54 adet berıl
2 tungsten karbur =62 adet tungsten
buna benzer bırsey
sayı fazla olsun ama yapması ınsanı sıkmasın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Arasdagli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Arasdagli »

helvetia yazdı:madenler fazlalaştırılabilirse en azından birazdaha rahatlatılır oyuncular yer altında her madenden 2 tane var hepsinin başında en azından 2 adam var 7/24 boş kalmıyor bazı insanlar kendini madene adamış durumda oyunda ne kasıyorlar ne başka bişey sadece madende durup başkalarının çekmesinide engelliyorlar birde mouse programı kullananlar cabası amaçları stok yapıp yeni bolgeler geldiğinde fazla fazla fiyatlara satmak ihtiyacı olanlarda bu kişilerden faiş fiyatlardan satın almak zorunda çunku çekmelerine fırsat bile vermiyorlar adamın 4 charı var hepsi bir madende çekip diğerine geçiyor. bunun yuzunden ben uretimimden vazgeçtim çekemiyorum ve satın almaya kalksam en az 100 milyon madenler..

yonetim bunlara bir çözüm yolu bulsun eskiden zevkle girdiğim oyundan nefret edeceğim artık, herkeste bir hırs bir açlık çok sıkıcı olmaya başladı..
evt katılıyorum. adam bütün çarları dikmiş madenlere bide çoklu oyun açma programı var. hiç oyundan çıkmadan birinden diğerine geçiyor. habire maden çekiyo. kimseyede fırsat vermiyorlar. buna acilen bir çözüm bulunması lazım. mesela bir maden çeken en az 15 dakka falan çekemesin. adil olsun. yada madenler çoğaltılsın. acilen bir çözüm lazım buna.
Biz ki Ustasıyız Vatan Sevmenin

Kurdun maskeye ihtiyacı yoktur

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Hecatomb
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Ça R Şı

Mesaj gönderen Hecatomb »

Bizim sunucuda 17 m e iridyum satanı gördüm maddenler i çoğaltsınlar 2 tane maden kimseye yetmiyo maden yerleri çoğalırsa eminim ki piyasa çok rahatlıcak millet ecel getiren, latif, ejder asa, ashab-ı keyf nasıl üretecek 5 iridyum istiyo hidra pençelri geldiği zaman bu iridyumun veya dier madenlerin fiyatı 2 katına çıkar by konuda gmler acilen bişeyler yapması gerekiyo herkesin 500 m i yok bu oyunda 5 iridyum=(suan)75 m ediyo hidralar gelince muhtemelen tane 30 m olur...
PERSECUTION
PERSECUTİON
Persecutionşifa
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Mandelerin Çıkıs süreleri gayet normal bence. düşünesenize 20 dk da saf maden çıktıgını. Herkez maden başına yıgılır. Onuda geçtim İtemler Çok Ucuzlar. Oyuna 2 seneden beri emek verende de aynı item olur 2 ay önce başlayanda da aynı item olur. Maden çıkma süreleri artırılmalı ve Maden fiyatlarıda Biraz yüksek tutulmalıki oyunda Rekabet olsun. Heycan olsun.

Benim düşüncem Böyle. Herkezib fikrine saygı göstermek lazım

İYİ FORUMLAR
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen FabuLox »

helvetia yazdı:yaptıkları adil değilki rekabet olsun bikere 1-0 yenik başlıyorsun olaya, 3-4 saat maden başında dur mouse programı kullanan adamın teki gelsin iridyumu çekip gitsin onunden, çekebildiğin ama fırsat vermediklerinden dolayıda git o madeni 7-8 milyona almak zorunda kal sence bunun nesi heyecanlı?
iridyuma git aynı adam budaksıza git başka charıyla yine aynı adam nesi zevkli bunun?

Bu konuda hak veriyorum saatlerce sen osmiridyum çek bir dakka sonra bir adam gelsin benden hızlı çekip iridyumu çekip çıksın olucak işmi?

Madenler her 1.5 satte 1 saf maden çıkarsın bu durum her zaman olsun. ;)
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

arkadaşlar abartmıyorum tamda 15 Kasım 2009 Pazar sabahı 3.30 dan başladım maden çekmeye saat geldi 9.00 oldu maden yok sonra 9.15 gbi birşey oldu o sırada 9 da gelen bir adam birkaç kere benden yavaş davrandığı için çekemedi ama saat 9.30 a geliyordu benim 6 saat emeğim 2 osmiyumla ödüllendirildi adamın 20 dklık şlansı bir iridyum sizce bu adaletmi???sorarım size
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Maden sayısı deqıLde maden sureLerı azaLtıLmaLı meseLa 4 dk da cıkan bir maden bence süresi 2 dk ya indiriLmeLi
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
ByBLooD
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ByBLooD »

Tolun yazdı:Güzel bir noktaya değinmişsin.
üç-dört saatimi harcayıp bir tane alexandrite çekemediğimi bilirim.

Kardeşim sen 3-4 saatin harçadında ben hatırlıyorum inanmıyacaksın ama mavi topaz için vallah yaklaşık 7-8 saat oldu çıkmıyordu kardeşim ne yapım..:P
~|~§èwGìLê® Hå¥ãL ~|~ Ïñ§åÑLå® §åHTê ~|~ Hå¥åTïÑìZ þïLåÑ ~|~ åLå¥íÑíZ ¥åLåÑ~|~
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

bana en cok su koyuyor
ben saatlerce beklerım saf ı zor cıkarırken
adam 2 dk beklıyor ırıdyum alex felen cekıyor
cok sınır oluyorum o kadar emek harcıyorum ama