Açtığınız beleş siteler üzerinden emek hırsızlığı yapmayın.
sitenin arkaplanı loncabeta.org tan alıntıdır... bunu dile getirmekte hiçbir sakınca yoktur!
ayrıca benim bu işten bi karım yok ister bedava site kullanırım istersem para verir site açarım hiç sorun değil!
yaptığın fotoğrafların kullanılmasını istemiyorsan açık açık söyleyebilirsin emek hırsızı diye suçlamana gerek yok!
Dile getirmekte sakınca yok ise niye uyarılmayı bekliyorsun öyleyse? Ayrıca çalışmalarımın kullanılmasını istemiyorsan da ne demek,buyrun alın kullanın mı diyeceğim?
Açtığınız beleş siteler üzerinden emek hırsızlığı yapmayın.
sitenin arkaplanı loncabeta.org tan alıntıdır... bunu dile getirmekte hiçbir sakınca yoktur!
ayrıca benim bu işten bi karım yok ister bedava site kullanırım istersem para verir site açarım hiç sorun değil!
yaptığın fotoğrafların kullanılmasını istemiyorsan açık açık söyleyebilirsin emek hırsızı diye suçlamana gerek yok!
Dile getirmekte sakınca yok ise niye uyarılmayı bekliyorsun öyleyse? Ayrıca çalışmalarımın kullanılmasını istemiyorsan da ne demek,buyrun alın kullanın mı diyeceğim?
sitene bir içerik mesajı yazabilirsin!
Örnek;BU SİTEDEKİ İÇERİK RESİM MATERYAL VS. İZİN ALINMADAN VE KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ DİYE!
ben böyle bir uyarı görmediğim için istediğim yerde kullanırım!
Ejderin yanında k R o N o S yazarsan Sevinizim şimdiden tşk ..
Hani insan ağlamak ister, gözlerinden yaş gelmez
Hani gülmek ister yürekten gelmez
Birini bekler o hiç gelmez, işte o zaman
Ölmek ister ama ecel gelmez
Bana Kendı İmzanın Aynısını Adosis Olarak Yazarmısın Yanında Ejder asa Olabilir Senınkının aynısı Olsun Normal Boyutta olursa iyi olur bide Link Olarak atarmsın dostum
Bende istekte bulunsam şöyle arka planı siyah önüne Darkfinisher yazacak junonun ellerindeki parlak yeşil olursa güzel olur soluna ecel getiren sağına ismet bey olursa sevinirim. şimdiden tşk.