YöNetim risk büyük oyuncu sayısı yüzde 50 azaldı..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: YöNetim risk büyük oyuncu sayısı yüzde 50 azaldı..

Mesaj gönderen Forumkral »

Ben görüyorum kuzenim Eminönü sunucusunda oynuyor.6 savaşçı sığınak yapıyorlarmış gitsinler oraya bu konuşanlar :D
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

Forumkral yazdı:Ben görüyorum kuzenim Eminönü sunucusunda oynuyor.6 savaşçı sığınak yapıyorlarmış gitsinler oraya bu konuşanlar :D
Canlana canlana örs parasık vere vere kaç para harcarlar onlar acaba :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
ClaiS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ClaiS »

arkadaşlar bu konu hep açıldığında git şifacı kas büyücü kas deniyor ya hu bizim o kadar vaktimiz olsa kasarız elbet. ama vaktimiz yok siz 10 tane çar kasabilen kasmış boş insanlar olabilirsiniz lütfen saygılı olun oyunda çoğu kişiye sorsanız en çok sevdiği karakter savaşcıdır.
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Allah Allah Büyücü kasın sizde sizi tutanmı var ??
Bende başlangıçta full savaşçı kasıyordum şuan komple bıraktım savaşçımı ve sizin gibi hayıflanmak yerine büyücü ve şifacıya yöneldim
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

ClaiS yazdı:arkadaşlar bu konu hep açıldığında git şifacı kas büyücü kas deniyor ya hu bizim o kadar vaktimiz olsa kasarız elbet. ama vaktimiz yok siz 10 tane çar kasabilen kasmış boş insanlar olabilirsiniz lütfen saygılı olun oyunda çoğu kişiye sorsanız en çok sevdiği karakter savaşcıdır.
Biz 10 tane çar kas demiyoruzda Bu oyuna başlayan 10 yaşındaki çocuk bile bir savaşçı 1 büyücü 1 şifacı çar açar nedenmi çünki hepsinin oynayış tipi farklıdır.Eh 10 yaşındaki çocuk bunu akıl ettiğine göre sende etseydin en azından 1 savaşçı 1 büyücü çar açsaydın.Şimdi burda bize laf atacağına sığınakta kenan kesiyor olurdun.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Git şifa kas Git büyü kas diyenlere hakikaten gülüyorum yaa :D
Bu oyunun sonu değilki gelişmeye devam ediyor ve değişmeyede. Belki bilmeyenler vardır kaç kere itemlerimiz çöp oldu Kaç kere yetenek düzeni değişti. Kaç kere bu büyücülerde dengelemek adına değişiklik oldu. Şimdi ne malum zırt bi Güncelleme gelipte yine savaşçı veya şifacı en çok aranan karakter olmayacağı. Her güncellemede Çar kas item diz yetenek değiş. Hiçmi stabil devam etmeyecek bunu diyen yok. Oyuna başladım savaşçıyla Grup bölgeleri gelene kadar savaşçıyla oynadım. Ancak şimdi bende Büyücü Açtım. Bir çok arkadaşım hatta Lonca başkanı olmama rağmen kimseye kalkıpta ben savaşçıyla gelim demem. 5 büyü 1 şifa ile 2 saatte çıkacağın sığınaktan 2 şifa 2 savaş 2 büyü ile aynı zamanda bitiremiyosun. Şimid ben savaşçıyım diyede millete eziyet etmemin alemi yok diye kalktık büyücü kastık.
Memnunmuyum Elbette Hayır fakat, Sen derdini anlatamazsın. Çünkü dinleyen olmaz. Çünkü sıfır hata ile Yönetilen bir oyunda oynuyoruz. Çünkü yapılan hiç bir değişiklikte hata yok olamazda. Bu yüzden çırpınmaya gerek yok tadına varmaya bak diyen Yönetimimiz var ;)
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Eskiden de savaşçılar el üstündeydi. Herkes diyordu madem öyle savaşçı aç diye. Ne oldu o savaşçı aç diyenlere?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön