YöNetim risk büyük oyuncu sayısı yüzde 50 azaldı..
Re: YöNetim risk büyük oyuncu sayısı yüzde 50 azaldı..
Ben görüyorum kuzenim Eminönü sunucusunda oynuyor.6 savaşçı sığınak yapıyorlarmış gitsinler oraya bu konuşanlar
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Canlana canlana örs parasık vere vere kaç para harcarlar onlar acabaForumkral yazdı:Ben görüyorum kuzenim Eminönü sunucusunda oynuyor.6 savaşçı sığınak yapıyorlarmış gitsinler oraya bu konuşanlar![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
arkadaşlar bu konu hep açıldığında git şifacı kas büyücü kas deniyor ya hu bizim o kadar vaktimiz olsa kasarız elbet. ama vaktimiz yok siz 10 tane çar kasabilen kasmış boş insanlar olabilirsiniz lütfen saygılı olun oyunda çoğu kişiye sorsanız en çok sevdiği karakter savaşcıdır.
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KURT LONCASI
Allah Allah Büyücü kasın sizde sizi tutanmı var ??
Bende başlangıçta full savaşçı kasıyordum şuan komple bıraktım savaşçımı ve sizin gibi hayıflanmak yerine büyücü ve şifacıya yöneldim
Bende başlangıçta full savaşçı kasıyordum şuan komple bıraktım savaşçımı ve sizin gibi hayıflanmak yerine büyücü ve şifacıya yöneldim
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Biz 10 tane çar kas demiyoruzda Bu oyuna başlayan 10 yaşındaki çocuk bile bir savaşçı 1 büyücü 1 şifacı çar açar nedenmi çünki hepsinin oynayış tipi farklıdır.Eh 10 yaşındaki çocuk bunu akıl ettiğine göre sende etseydin en azından 1 savaşçı 1 büyücü çar açsaydın.Şimdi burda bize laf atacağına sığınakta kenan kesiyor olurdun.ClaiS yazdı:arkadaşlar bu konu hep açıldığında git şifacı kas büyücü kas deniyor ya hu bizim o kadar vaktimiz olsa kasarız elbet. ama vaktimiz yok siz 10 tane çar kasabilen kasmış boş insanlar olabilirsiniz lütfen saygılı olun oyunda çoğu kişiye sorsanız en çok sevdiği karakter savaşcıdır.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Git şifa kas Git büyü kas diyenlere hakikaten gülüyorum yaa 
Bu oyunun sonu değilki gelişmeye devam ediyor ve değişmeyede. Belki bilmeyenler vardır kaç kere itemlerimiz çöp oldu Kaç kere yetenek düzeni değişti. Kaç kere bu büyücülerde dengelemek adına değişiklik oldu. Şimdi ne malum zırt bi Güncelleme gelipte yine savaşçı veya şifacı en çok aranan karakter olmayacağı. Her güncellemede Çar kas item diz yetenek değiş. Hiçmi stabil devam etmeyecek bunu diyen yok. Oyuna başladım savaşçıyla Grup bölgeleri gelene kadar savaşçıyla oynadım. Ancak şimdi bende Büyücü Açtım. Bir çok arkadaşım hatta Lonca başkanı olmama rağmen kimseye kalkıpta ben savaşçıyla gelim demem. 5 büyü 1 şifa ile 2 saatte çıkacağın sığınaktan 2 şifa 2 savaş 2 büyü ile aynı zamanda bitiremiyosun. Şimid ben savaşçıyım diyede millete eziyet etmemin alemi yok diye kalktık büyücü kastık.
Memnunmuyum Elbette Hayır fakat, Sen derdini anlatamazsın. Çünkü dinleyen olmaz. Çünkü sıfır hata ile Yönetilen bir oyunda oynuyoruz. Çünkü yapılan hiç bir değişiklikte hata yok olamazda. Bu yüzden çırpınmaya gerek yok tadına varmaya bak diyen Yönetimimiz var
Bu oyunun sonu değilki gelişmeye devam ediyor ve değişmeyede. Belki bilmeyenler vardır kaç kere itemlerimiz çöp oldu Kaç kere yetenek düzeni değişti. Kaç kere bu büyücülerde dengelemek adına değişiklik oldu. Şimdi ne malum zırt bi Güncelleme gelipte yine savaşçı veya şifacı en çok aranan karakter olmayacağı. Her güncellemede Çar kas item diz yetenek değiş. Hiçmi stabil devam etmeyecek bunu diyen yok. Oyuna başladım savaşçıyla Grup bölgeleri gelene kadar savaşçıyla oynadım. Ancak şimdi bende Büyücü Açtım. Bir çok arkadaşım hatta Lonca başkanı olmama rağmen kimseye kalkıpta ben savaşçıyla gelim demem. 5 büyü 1 şifa ile 2 saatte çıkacağın sığınaktan 2 şifa 2 savaş 2 büyü ile aynı zamanda bitiremiyosun. Şimid ben savaşçıyım diyede millete eziyet etmemin alemi yok diye kalktık büyücü kastık.
Memnunmuyum Elbette Hayır fakat, Sen derdini anlatamazsın. Çünkü dinleyen olmaz. Çünkü sıfır hata ile Yönetilen bir oyunda oynuyoruz. Çünkü yapılan hiç bir değişiklikte hata yok olamazda. Bu yüzden çırpınmaya gerek yok tadına varmaya bak diyen Yönetimimiz var
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
Eskiden de savaşçılar el üstündeydi. Herkes diyordu madem öyle savaşçı aç diye. Ne oldu o savaşçı aç diyenlere?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!