Eyyi alKışLıyorum Sizi
Bu Da Gerçek Kadim Kesimi, Tam 2 Defa ;)
- HatayLixHaSaN
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Bu Da Gerçek Kadim Kesimi, Tam 2 Defa ;)
Eyyi alKışLıyorum Sizi
ÖrgüLüxHatayLı / RdmxHatayLı / TayfaxHatayLı / FianxHatayLı ...
GÖRÜNEN KÖY UZAKTA DEİLDİR
PİZZANIN AMBULANS'TAN DAHA ÇABUK GELDİĞİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ
GÖRÜNEN KÖY UZAKTA DEİLDİR
PİZZANIN AMBULANS'TAN DAHA ÇABUK GELDİĞİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar teşekkürler....
Bu arada Brock arkadaşım bizim taktiğimiz çok farklı tanklarımız ck ile ilk hasarı atlatıyorlar sonra hemen büyü bozuyoruz ve hasar almıyorlar...
Bu arada hatırlatayım Kadim'in hasarları arttı ama artık sadece birisi ölünce kendine can basıyor...
Kazım dedim sizden önce keseceğiz diye....
Bu arada Brock arkadaşım bizim taktiğimiz çok farklı tanklarımız ck ile ilk hasarı atlatıyorlar sonra hemen büyü bozuyoruz ve hasar almıyorlar...
Bu arada hatırlatayım Kadim'in hasarları arttı ama artık sadece birisi ölünce kendine can basıyor...
Kazım dedim sizden önce keseceğiz diye....
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Öncelikle tebrik ediyorum.Demin oyunda bazı sorunlar oldu.Sizler kadimin fiyatını arttırdınız. Buna karsı cıkanlar oldu. Öncelikle bazı görüşlerim var :
Kadimler sizindir.siz ugrastınız.İster azaltır ister indrirsiniz.Buna Kimse Karısamaz.Umarım bizlere de nasip olur.Ne mutlu ki bugün bir ilk oldu ve kadim kesildi.Lodosların ve ARzların Dostlugunu da görmüş olduk.Bu çok güzel bir olay.Ama anlamadıgım olaylar var.
memett isimli arkadasımızın nasıL 8 adet Kadim Hidra Pencesi OLdu. 2 Grub demek 12 Kişi demek. ?
Kadimler sizindir.siz ugrastınız.İster azaltır ister indrirsiniz.Buna Kimse Karısamaz.Umarım bizlere de nasip olur.Ne mutlu ki bugün bir ilk oldu ve kadim kesildi.Lodosların ve ARzların Dostlugunu da görmüş olduk.Bu çok güzel bir olay.Ama anlamadıgım olaylar var.
memett isimli arkadasımızın nasıL 8 adet Kadim Hidra Pencesi OLdu. 2 Grub demek 12 Kişi demek. ?
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Sana anlattım galiba...Sahxyilan yazdı:Öncelikle tebrik ediyorum.Demin oyunda bazı sorunlar oldu.Sizler kadimin fiyatını arttırdınız. Buna karsı cıkanlar oldu. Öncelikle bazı görüşlerim var :
Dediğim gibi ortak olarak söylüyor onu...
Bizim loncamızdan birkaç arkadaş ortak oynuyorlar ve Kadim pençeleri ortak olarak satıyorlar...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Eyw. Arz klanında tek destek çıkan senin..........Bur da beyazköşk te güncellemden sonra bir il ki başarıyoruz. Adamlar gelmişler abuk subuk konuşuyorlar..............EmirBerkKorkmaz yazdı:Sana anlattım galiba...Sahxyilan yazdı:Öncelikle tebrik ediyorum.Demin oyunda bazı sorunlar oldu.Sizler kadimin fiyatını arttırdınız. Buna karsı cıkanlar oldu. Öncelikle bazı görüşlerim var :
Dediğim gibi ortak olarak söylüyor onu...
Bizim loncamızdan birkaç arkadaş ortak oynuyorlar ve Kadim pençeleri ortak olarak satıyorlar...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
eray yarın lodoslara kescez demişin kaç gib ve bende gelebilirmiyim lütfen 1 tek kadim hidra ve mavi kaya kaldı ejderme lütfen benide alın
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Bu arada Arzlarda iş yok diyen arkadaşlar vardı...
Hiçbir cevap vermiyordum ama sanırım bu iyi bir cevap oldu...
Hiçbir cevap vermiyordum ama sanırım bu iyi bir cevap oldu...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
hayırlı olsun hepımıze emeği gecen bütün arkadaşlara teşekkürler en kısa zamanda kadim sayısını 11 e cıkartıcam
iyi form lar...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Tebrıkler de her sunucuya konu acmakla abartmıssınız.Kadım'ı yalama ettık sadece tek konu actık sunucumuzda.Tabi bu sizin bileceginiz is.Hepinizi tebrk ederim , tankınıza Allah sabır versin 
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Çok istiyorsan, 8 adet kadimimiz nasıl oldu açıklayabilirim ama şu anda 6 tane kaldı. Ejder ürettimSahxyilan yazdı:Öncelikle tebrik ediyorum.Demin oyunda bazı sorunlar oldu.Sizler kadimin fiyatını arttırdınız. Buna karsı cıkanlar oldu. Öncelikle bazı görüşlerim var :
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA