KARAKTER TRANSFER HAKKINDA

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
BaTuZeR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: KARAKTER TRANSFER HAKKINDA

Mesaj gönderen BaTuZeR »

mahmutxsolmaz yazdı:Suçlar çünki tek suçlu onlar. Oyunu yapan kimse ilgilenende o olacak. Az kişilerse yapmayacaklardı oyunu .. Tek suçlu sobee ve elemanları herşeyde...
katılıyorum bi sey yapıcaksanız adam akıllı ilgileneceksiniz öyle basıt bir olay değil bu para yatırıyoruz vakit harcıyoruz burda...[/quote]
Ewt Katılıyorum hiç bi işle ilgilenmiyorlar desteğe mail atıom 1 aydır cevap yoq nasıl iş yapıolar belli deil
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
    Y a K a M o Z
    [/color]
    Kullanıcı avatarı
    BadXDreaM
    Işık Hanım'ın Elemanı
    Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Profesyonel görünen ama aslında amatör olan bir oyun ikv . Denilene göre baya bir oyuncu artışı olmuş ikv de yarım milon :P ( hiç inanamıyorum ama ) yarım millonluk bir oyunu yönetenlerin içinde iletişimle ilgilnen kişi sayısı 0 . Yaw ben sizide anlamıom bugün hesabınıza sahip çıkamıonuz :D Ben dedimki bakın oyuna reel para karışıo ta bir sene önce kimse tınlamadı ( şimdi çıkıpta yok demedin falan demeyin 1 sene öncesindeki resim var elimde ) geçenlerde yolladım resmi bana gelen cvp arşivimiz yok eee bu adama bişi yapamayız :D Size millete reel parayla item eşya satanları söledik hiç bişi yapmadınız . neymiş adam rütbe satıomuş adam plus satıomuş adam char satıomuş kardeşim hani yasaktı bunlar millet sizin oyununuzdan para kazanıo . Yönetim el atacak şakasına bile bir kişi plus satıom dese banla gitsin bu kadar korkuosun en fazla 100 kişi kaybedersin yaw :S Hadi yönetim oyuo arada bir uyurlar oyuncuyu haline bırakırlar ey saf kardeşlerim siz nie uyuosunuz . Char alıp satmak oyun dünyasına reel para karıştırmak plus ticareti yapmak yasak die biliorum aa pardon sizinde işinize gelio . Tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş hiç çırpınmayın müstehak size bunlar .

Ben dier oyunda bi mail atıom en geç mülabag etmiyorum yarım saat sonra mail adresime cevabı geliyor . Ne yazarsan yaz adamlar cvp veriyor önemli önemsiz demiyor . Azmı kişi var ikv de adam gibi destek takımı kursun alırsın 6 bilgisayar 6 masa 6 sandalye bulursun 6 adam gün boyu destekle ilgilenirler oyuncu bulursun demiyorum 6 kişi bul otur yanına yapsınlar :S Suç yönetimin para satımına göz yumuyormu eet , oyun içerisinde char satımına göz yumuyormu eet , oyun içerisinde plus satışına göz yumuyormu eet ( 39 kende vardı ) , a Bunlar suç deilmi ee böle ortamda böle şeylerin olması ne mutlu bana :D bu gibi olayların yaşanmasında sizlerinde saf oluşunuz etkilisi yadsınamaz yedine yetmişe sözümü esirgemiom adam ayırmıom bakın .
    kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
    Kullanıcı avatarı
    Crazyronaldo
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Crazyronaldo »

Crazyronaldo yazdı:
    EroL güzel bi konuya deginmişsin fakat basit numaraLarLa yapıLan işlemLer dışında farkında oLmadan yanında doLaşan adamLarın vs iyi oLdugun arkadaşLarın cakmasını acarak hesab kaybına ugruyoLar. böyLe oLayLarın cogunda daLgınLık ön pLandadır.

heR ne oLursa oLsun İkv yönetimi oyuncuLarına en iyi şekilde hizmet verebiLmek için burda oLdukLarını biLioruz ama bazı eksikLeride vaRdır zaman akışında bazı eksikLikLer gideriLmesi gerekmektedir.

Fırtına Ne kaDaR Sert EserSe essin Kayadan ALacagı Sadece Tozdur!!!

Eksik her oyunda var,bizler destek vererek eksikleri azaltabiliriz !

Erol Bulut
    Sinekvalesi

Zaten bu kadAr oyuncu Destek vermese oyun bugün kü konumunda Olmazdı
    Resim

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön