w-o-l-f-p-a-c-k
Re: w-o-l-f-p-a-c-k
what is wlf pack saying?
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
:mrgreen: :mrgreen: Alayına düşmanım " Ne Golfpack , Ne Wolfpack . En iyisi Neatpack "Tokerx yazdı::mrgreen: :mrgreen: golfpack i de ben açtım :mrgreen: :mrgreen: neatpack ile barış anaşmamız vardır :mrgreen: :mrgreen: tek hedefimiz wolfpack i yerle bir etmek :mrgreen:
Sloganımız : Hepimiz Sığırızzz
-------------------------------------
Not: sadece bir şaka

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
sizlere savaş açıyorum sığırlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:selek95 yazdı::mrgreen: :mrgreen: Alayına düşmanım " Ne Golfpack , Ne Wolfpack . En iyisi Neatpack "Tokerx yazdı::mrgreen: :mrgreen: golfpack i de ben açtım :mrgreen: :mrgreen: neatpack ile barış anaşmamız vardır :mrgreen: :mrgreen: tek hedefimiz wolfpack i yerle bir etmek :mrgreen:
Sloganımız : Hepimiz Sığırızzz![]()
![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
" Wolf pack says all of us will died " ( Hepimiz ölecez :mrgreen: )Rapkoliq yazdı:what is wlf pack saying?

Savaş bizim işimiz.Yaşasın sığır gücüüü hücummTokerx yazdı:sizlere savaş açıyorum sığırlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:selek95 yazdı::mrgreen: :mrgreen: Alayına düşmanım " Ne Golfpack , Ne Wolfpack . En iyisi Neatpack "Tokerx yazdı::mrgreen: :mrgreen: golfpack i de ben açtım :mrgreen: :mrgreen: neatpack ile barış anaşmamız vardır :mrgreen: :mrgreen: tek hedefimiz wolfpack i yerle bir etmek :mrgreen:
![]()

bizdede golf sopaları var daşşşş gibi golf topları var tam kafa yarmalıkselek95 yazdı:Savaş bizim işimiz.Yaşasın sığır gücüüü hücummTokerx yazdı:sizlere savaş açıyorum sığırlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:selek95 yazdı::mrgreen: :mrgreen: Alayına düşmanım " Ne Golfpack , Ne Wolfpack . En iyisi Neatpack "Tokerx yazdı::mrgreen: :mrgreen: golfpack i de ben açtım :mrgreen: :mrgreen: neatpack ile barış anaşmamız vardır :mrgreen: :mrgreen: tek hedefimiz wolfpack i yerle bir etmek :mrgreen:
![]()
Not: sadece bir şaka![]()
Dikkat:boynuzumuz var ama yanlış anlaşılmasın
![]()

bu arada kevinnash çığım
konunu 2. kişiselden kapatırıom h.o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tokerx yazdı:bizdede golf sopaları var daşşşş gibi golf topları var tam kafa yarmalıkselek95 yazdı:Savaş bizim işimiz.Yaşasın sığır gücüüü hücummTokerx yazdı:sizlere savaş açıyorum sığırlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:selek95 yazdı::mrgreen: :mrgreen: Alayına düşmanım " Ne Golfpack , Ne Wolfpack . En iyisi Neatpack "Tokerx yazdı::mrgreen: :mrgreen: golfpack i de ben açtım :mrgreen: :mrgreen: neatpack ile barış anaşmamız vardır :mrgreen: :mrgreen: tek hedefimiz wolfpack i yerle bir etmek :mrgreen:
![]()
Not: sadece bir şaka![]()
Dikkat:boynuzumuz var ama yanlış anlaşılmasın
![]()

Nasıl iyi mi :mrgreen:

güzel güzel tam koma etmelik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

iyi savaş başlamadan pert diyosun yaniTokerx yazdı:güzel güzel tam koma etmelik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: