Murat Abi Oyunun En Sıkıntılı Dönemlerini Yaşadı Fakat Tam meyveyi alacagımız(TTnet) zman Görevden Ayrıldı
İyi Eğlenceler
Abura'dan Veda " Seni Unutmayacağız Yavuz Abi "
Re: Abura'dan Veda " Seni Unutmayacağız Yavuz Abi "
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
şans işte
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
yavuz değil Murat olcak.. 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Öncelikle Murat YavuzKaplan Olacak...
Murat Abiyi İyi Tanırdım Ama [GM]Abura Görevini Tamamlayınca Tamamen Oratdan Kayboldu Hiç Veda Etmeden Gerçekten Çok Üzülmüştüm Facebook ve MSN Üyeliklerini Bile Değiştirmişti.
ops: Heralde Yeni Bir Sayfa Açtı Kendine...
Murat Abiyi İyi Tanırdım Ama [GM]Abura Görevini Tamamlayınca Tamamen Oratdan Kayboldu Hiç Veda Etmeden Gerçekten Çok Üzülmüştüm Facebook ve MSN Üyeliklerini Bile Değiştirmişti.
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu veda gerçekleşeli 1 sene oldu sanırım tekrar tekrar açmanın yazmanın çizmenin bir gereği oldugunu sanmıyorum.
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

-
- Teşkilat Neferi
kFygFb yazdı:Bu veda gerçekleşeli 1 sene oldu sanırım tekrar tekrar açmanın yazmanın çizmenin bir gereği oldugunu sanmıyorum.
HAKLISIN KARDESİM BEN ORDA VEDADAN COK ÖĞÜDÜ ANLAMANI VE TAVSİYE ETMENİ İSTERDİM AMA İNSANLAR ARTIK KENDİ DÜNYALARINDA V SAYGISIZCA YAŞIYORLAR.
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
İKV nin bugünlere gelmesinde en büyük rollerden birini üstlenen Abura için bu söylediğini cahilliğine veriyorumkFygFb yazdı:Bu veda gerçekleşeli 1 sene oldu sanırım tekrar tekrar açmanın yazmanın çizmenin bir gereği oldugunu sanmıyorum.
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
Cahillik mi ? Yapmayın arkadaşlar şahsi görüşüm bu görüşte sadece ben değilim benim gibi birçok insan var
Evet Abura ikv ye katkı sağladı fakat şunuda unutmayın en sancılı dönemide Abura varken çektik
Ben kendilerini bire bir tanımam kişilik ve karakteri hakkında yorum yapamam fakat aburadan daha iyi yöneticiler şuanda oyunumuzda mevcut hatta yenileride gelecek
Cahillik deyin saçmalıyorsun deyin hiç birine aldırış etmem
1 sene geçmiş bir konuyu tekrar tekrar açmak mantık dışı bir olgudur şuanda bir yoldayız ve geriye bakma lüksümüz yoktur ben bunu demek istedim fakat bana cahil diyenler yorumumdan neyi anlatmak istedğimi anlayamamışlar saygı duyarım kimseye cahil demem bu konudaki fikrim ne yazikki böyledir kim ne derse desin değişmezde 
Göster
Tılsım RoA

Tılsım RoA

-
- Teşkilat Neferi
BAK CANIM KARDEŞİM AFFINA SIĞINARAKTAN SANA BİRŞEY SORACAĞIM ? AMA ALINMA.
SEN HİÇ KOMPOZİSYON OKUDUN MU? VEYA YAZDIN MI?
ARKADAŞIM 1. DEFA YAZDIN SESLENMEDİK ÇÜNKÜ KONUYU SAPTIRDIN BİZ ORDA ABURA EN İYİSİ ŞÖLE, BÖLE DEMİYORUZKİ ADAM 1 HAFTA HARCAMIŞ O YAZIYI YAZMAK İÇİN PEKİ NİYE? KENDİNİMİ ÖVMÜŞ ? BENCE ORDA BU OYUNUN BÜYÜMESİ GELİŞMESİ VE BİRLİK BERABERLİ,ĞİN SAĞLANMASI İÇİN BİR ÖĞÜT VERMİŞ. BAK RİCA EDİYORUM KONUYU GM'LERİN SAHSINA AİT BASARILARINA YAPTIKLARINA CEVİRME. OTUR BİR DAHA OKU VE ORDAKİ ÖĞÜDÜ ANLA!!!
HATTA BEN SANA YARDIMCI OLUYUM.
1.OYUNUN GELİŞEBİLMESİ İÇİN PLUS AL.
2.ASLA KÜFÜR ETME SAYGISIZLIK YAPMA.
3.OYUN İÇERİSİNDEKİ KARDEŞLİĞİ BENİMSE.
.......VB ŞEYLER.
BİZİM BU KONUYU BURAYA ACMAMIZIN SEBEBİ BUYDU VE BİRAZDA ONU ANMAKTI AMA NESE SENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM UMARIM HALA TARTISMAYA DEVAM ETMEZSİN BEĞENMEDİYSEN YORUM YAPMA.
BEN BURDAN TÜM GM'LERE DEV'LERE MOMT'LARA BU OYUNUN İYİ BİR OYUN HALİNE GETİREBİLMEK İÇİN ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
SEN HİÇ KOMPOZİSYON OKUDUN MU? VEYA YAZDIN MI?
ARKADAŞIM 1. DEFA YAZDIN SESLENMEDİK ÇÜNKÜ KONUYU SAPTIRDIN BİZ ORDA ABURA EN İYİSİ ŞÖLE, BÖLE DEMİYORUZKİ ADAM 1 HAFTA HARCAMIŞ O YAZIYI YAZMAK İÇİN PEKİ NİYE? KENDİNİMİ ÖVMÜŞ ? BENCE ORDA BU OYUNUN BÜYÜMESİ GELİŞMESİ VE BİRLİK BERABERLİ,ĞİN SAĞLANMASI İÇİN BİR ÖĞÜT VERMİŞ. BAK RİCA EDİYORUM KONUYU GM'LERİN SAHSINA AİT BASARILARINA YAPTIKLARINA CEVİRME. OTUR BİR DAHA OKU VE ORDAKİ ÖĞÜDÜ ANLA!!!
HATTA BEN SANA YARDIMCI OLUYUM.
1.OYUNUN GELİŞEBİLMESİ İÇİN PLUS AL.
2.ASLA KÜFÜR ETME SAYGISIZLIK YAPMA.
3.OYUN İÇERİSİNDEKİ KARDEŞLİĞİ BENİMSE.
.......VB ŞEYLER.
BİZİM BU KONUYU BURAYA ACMAMIZIN SEBEBİ BUYDU VE BİRAZDA ONU ANMAKTI AMA NESE SENİ ALLAHA HAVALE EDİYORUM UMARIM HALA TARTISMAYA DEVAM ETMEZSİN BEĞENMEDİYSEN YORUM YAPMA.
BEN BURDAN TÜM GM'LERE DEV'LERE MOMT'LARA BU OYUNUN İYİ BİR OYUN HALİNE GETİREBİLMEK İÇİN ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
Büyük harf kullanma lütfen forum kurallarına aykırı bir hareket
İlla bir öğüt vermek için birilerinin sözünden alıntı yapılması gerekmiyor pekala kendinde söyleyebilirdin
Aburadan öğüt vermek için açtım diyorsun zembekoğlunun vedası var zembekoğlu şuanda Game Master olarak ikv hayatına ve görevine devam etmektedir
Ben kimseye karşı değilim tılsım sunucusuna gir kfygfb ismini sor benim nasıl bir insan oldugumu gör gözlerinle
Akabinde abura bu oyuna ne verdi teker teker sayarmısın çok övdünüz ne yapmış somut olarak ?
Aburayı Game Master olarak severim katkısı mutlaka olmuştur fakat en kısır dönemi ikv de onun GM liğinde yaşadık
Aburanın öğüdü gerçekten samimi ve güzel.
Kendisi şuanda ikv oynamakta mı ? Demekki katkılar görevde iken devam etmektedir ben bugün yöneticilikten ayrılıp oyuna devam eden devam edecek bir sürü yetkili tanıyorum
Dediğim gibi Abura ne yapmış ikv ye onları bana lütfen teker teker yazın ben bilmiyorum diyelim ve öğrenmek istiyorum diye belirtsem olur mu ?
İlla bir öğüt vermek için birilerinin sözünden alıntı yapılması gerekmiyor pekala kendinde söyleyebilirdin
Aburadan öğüt vermek için açtım diyorsun zembekoğlunun vedası var zembekoğlu şuanda Game Master olarak ikv hayatına ve görevine devam etmektedir
Ben kimseye karşı değilim tılsım sunucusuna gir kfygfb ismini sor benim nasıl bir insan oldugumu gör gözlerinle
Akabinde abura bu oyuna ne verdi teker teker sayarmısın çok övdünüz ne yapmış somut olarak ?
Aburayı Game Master olarak severim katkısı mutlaka olmuştur fakat en kısır dönemi ikv de onun GM liğinde yaşadık
Aburanın öğüdü gerçekten samimi ve güzel.
Kendisi şuanda ikv oynamakta mı ? Demekki katkılar görevde iken devam etmektedir ben bugün yöneticilikten ayrılıp oyuna devam eden devam edecek bir sürü yetkili tanıyorum
Dediğim gibi Abura ne yapmış ikv ye onları bana lütfen teker teker yazın ben bilmiyorum diyelim ve öğrenmek istiyorum diye belirtsem olur mu ?
Göster
Tılsım RoA

Tılsım RoA