GÜNCEL..! :evil:cilek yazdı:İşte kanıtları buyrun
Yakın çekim![]()
Bu oyunda hırsızBARINDIRMIYACAM herkes bunu aklının bi köşesine yazsın..!İyi forumlar
cubey asilbeyle(çalıntı) ortaktır hırsızla ortak olan
Re: cubey asilbeyle(çalıntı) ortaktır hırsızla ortak olan
- karadul
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
HHAHAHAHAH BU MU LAN O RESIM BU RESIMDE ASİL BEY BANA ATA ÇARINDAN IMSIR URTIM MALZEMELRI VERIO BUNU OYUNDADA KANITLAYABILIRM AYRICA BEN ARA VEDIM GELDIM DOĞDUĞUM YERDE ASİL BEY VARDI GUZEL SOHBETLER OLDU DAHA BEN ADAMI ASİLİ(UGUR) 4 HAFTADIR TANIORUM VE BU GUN BANA KUSTÜ BANADA ASİL BEYE NEDEN HIRSIZ DENDINI DARSANIS SEVININRM ONA GÖRE DAVRANALIM
- karadul
- Cin Avcısı
inanmayan yazıları okusun
- karadul
- Cin Avcısı
eeet knk dıor bana asil cunku guzel bi sohbetımız oldu ama gelın söle yapalım ÇİLEG PLUSN VARSA KLANA YAZKI CUBEY(TURKOKARADULX SAHIBI OKTAY) NASIL BIRI HIRSIZLIK YAPTIMI YAZ NE CVP ALACAKSIN
- karadul
- Cin Avcısı
BU ARADA ÇARIM KDRGZ MDE O ÇALDI HA TEKRAR SÖLUOM ASİL BANA SADECE IKSIR MALZEMESİ VERDI KANITLAYABILIRM
- karadul
- Cin Avcısı
evet ben turkokaradulx(oktay)
- karadul
- Cin Avcısı
ve cubey adlı hesabı 4 haftadır kullanırum bu nu da kanıtlayabılırm gidn ezbere sorun çarım çalınınca tel açtım verdı kankam
- karadul
- Cin Avcısı
BU ARADA BEN BU AİL BEY MESELERINI ATAXBORABEYLE KONUŞTUM O SİZE ANLATIR HAK VERIRSINIZ ALIN SİZE BAŞKA Bİ KANIT BENI TANIAN TANIR
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ata
karadul yazdı:HHAHAHAHAH BU MU LAN O RESIM BU RESIMDE ASİL BEY BANA ATA ÇARINDAN IMSIR URTIM MALZEMELRI VERIO BUNU OYUNDADA KANITLAYABILIRM AYRICA BEN ARA VEDIM GELDIM DOĞDUĞUM YERDE ASİL BEY VARDI GUZEL SOHBETLER OLDU DAHA BEN ADAMI ASİLİ(UGUR) 4 HAFTADIR TANIORUM VE BU GUN BANA KUSTÜ BANADA ASİL BEYE NEDEN HIRSIZ DENDINI DARSANIS SEVININRM ONA GÖRE DAVRANALIM
Evet konuştuk bende sana olanları anlattım ama sen bukadar kişinin suçlamasını kulakardı edip halen adamla muhattap oluyorsan aynı yakıştırmayı sende yersin demiştim ve gördüğün gibi hırsızla gezene hırsız derler ben seni kaç sefer uyardım.Sen halen kanıt diyorsun bukadar millet yalan söylüyor sadece O Asilbeyin içinde mahlukat doğru söylüyor sen o na inanmaya devam et...Adamda pardon mahlukatta öyle bir genişlik varki nedersen de kabulleniyor bir adamın mezhebi bukadar geniş olamaz hangi cinsten çok merak ediyorum oyun bile olsa imkansız...
okti olum ne işler dönüo la bak kaç yaşında adamsın ben senden eminim ama çarı verdim ama konuşulacak adam var konuşulmıcak adam var lütfen bir daha asilbey denen o şahısla konuşma !!!
IIxEzBeRxII