Emre kardeşim.
Biz gene muhabbetimize devam edelim , katılacaklarsa buyursun gelsinler ,
gelmiyceklersede kendileri bilir.
Amacımız güzel sohbet , hoş muhabbet.
Sen boşver , rica ediyorum yazma bir şey daha bu sayfaya.
Rica ediyorum!
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Rica ediyorum!
Sevgili kardeşim. '' Yaşım 45 olduğu için kardeşim olarak hitab edebilirim.'' Ben lonca yetkili olarak hergün mutlaka foruma girerim. Bu loncadaki yazıları takip etmek olduğu kadar açılmış bireysel konularıda takip içindir. Ve bireysel konulara yazdığım iletiler lonca sayfasına yazdıklarımdan fazladır diyebilirim. Seni tebrikte ediyorum doğru bir konu ama anlatım şeklin bence yanlış. Bu güzel düşünceyi anlatmak için loncaları suçlamak yerine forum yöneticilerine ayrı lonca sayfası teklif edebilirdin. Loncaların isimleri ana sayfada kalsın diye ileti attıklarını iddaa etmek çok saçma, haa yapan yokmudur? Olabilir. Unutmaki kendi annesine karşılık verileceğini bile bile karşısındakinin annesine küfür eden asalak dolu senini anlattığın gibileri neden olmasınki. Lütfen, suçlarken daha ciddi olmak gerekir. Çünki suçladığın loncaların arasında bizde varız ve 50 kadar arkadaşımız bu forum sayfasından haberleşiyor. Saygılaımla...

[right]Arif YAMAN[/right]
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Güzel düsünce :lol: :lol:Hirahazal yazdı:ben karar verdim bundan boyle her hafta sonu bu forumda en bos konusan kisiler diye top on yapacagim bakalim bu listeyi geyik muhabbetiyle en fazla kim isgal edecek O ayin sonunda en fazla bos muhabet yapip forumu isgal edeni ayin geyigi ilan edecegim.bu da komik ve caydirici bir aktivite olur heralde
Başka düsüncelere ne hacet xD devam
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

Konu sayfasının ilk yazısının meali:
Son yazan Ustax66 arkadaşımız çok güzel açıkladı. Bir itiraz yok ama görüyorumki oda yazının içeriğini tam anlamamış. Lonca üyelerinin birbirleri ile iletişimini sağlayan sayfaları tabiki olacak. Üyeler bu sayfalardan haber alıp vercek. Üye foruma girdiği zaman kendi lonca sayfasını göremez ise anlayacakki loncada bir aktivite yok.
Lonca sayfaları niçin kullanılır? Nasıl kullanılır. Daha doğrusu forum nasıl kullanılır?
Forumu kullanmak her sayfaya girip birşeyler yazmakmıdır? Yoksa haber vermek amaçlımıdır? Yoksa bir habere ortak olmakmıdır? Bu soruları önce bir kendimize soralım.
Ustax66 diyorki yönetim, Lonca başlığı altında bir sayfada toplasın. Bu yeni birşey değil diğer Fan forumlarının böyle özel Lonca sayfaları var ve yönetimde bu olayı çok iyi biliyor. Buna rağmen yenilenmiş forumda böyle bir sayfa açmadığına göre önermenin bir anlamı yok. Biz önce kendi kapımızın önünü süpürürsek sorunu aza indirgemezmiyiz.
Arkadaşlar Türkçemizi iyi kullanalım. Bir dili güzel kullanmak "Zamanları" iyi kullanmaktan geçer. Şimdiki zaman fiillerini gelecek zamanda kullanırsak hata yapmış olmazmıyız.
Bir forum sözcüsünün sabahleyin "Günaydın" yazıp altında hiç birşey yazmamasından siz ne anlarsınız?
Günaydın diye yazı yazmak bir muhabbet şekli değildir arkadaşlar.
Hele 1-2 kişi var bütün lonca sayfalarını güncelliyor, bu kişilerinde loncaya üye olduklarını sanmıyorum. Sanki bütün loncalar birleşmiş adamı maaşa bağlamışlar, sen hergün sabah akşam gir sayfaları güncelle gibisinden
Beni ençok üzen kısım bu, yoksa umurumda değil. Arkadaşlar 17 veya 18 tane lonca sayfası var ortalama 26 satır konu başlığı ilk sayfada yer alıyor. Diğer konulara 8 başlık kalıyor. Neden üzüldüğümü anlatabiliyormuyum.
Siz Forum sözcüleri hergün foruma bakıyor olabilirsiniz ama bilinizki bu forumu dakikası dakikasına takip etmeyenlerde var. Diyebilirsinizki ARAMA kısmından ihtiyacı olan bilgilere ulaşabilir. Bunu derseniz beni ve yazdıklarımı yine anlamadığınıza hükmedeceğim. Konu arayarak ulaşılabilecek bilgiler değil, insanların aklına gelmeyen nice paylaşımlar yapılıyor ve çoğu oyuncu bunları görmeden arka sayfalarda kaybolup gidiyor.
Rica birkez yapılır, uygulayıp uygulamamak sizlerin insiyatifinde. Herkese iyi oyunlar.
Tılsımda ne kadar lonca varmış. Yahu bir iyilik yapın. Şu lonca sayfalarınızı "gerekli" olmadıkça kullanmayın.
Son yazan Ustax66 arkadaşımız çok güzel açıkladı. Bir itiraz yok ama görüyorumki oda yazının içeriğini tam anlamamış. Lonca üyelerinin birbirleri ile iletişimini sağlayan sayfaları tabiki olacak. Üyeler bu sayfalardan haber alıp vercek. Üye foruma girdiği zaman kendi lonca sayfasını göremez ise anlayacakki loncada bir aktivite yok.
Lonca sayfaları niçin kullanılır? Nasıl kullanılır. Daha doğrusu forum nasıl kullanılır?
Forumu kullanmak her sayfaya girip birşeyler yazmakmıdır? Yoksa haber vermek amaçlımıdır? Yoksa bir habere ortak olmakmıdır? Bu soruları önce bir kendimize soralım.
Ustax66 diyorki yönetim, Lonca başlığı altında bir sayfada toplasın. Bu yeni birşey değil diğer Fan forumlarının böyle özel Lonca sayfaları var ve yönetimde bu olayı çok iyi biliyor. Buna rağmen yenilenmiş forumda böyle bir sayfa açmadığına göre önermenin bir anlamı yok. Biz önce kendi kapımızın önünü süpürürsek sorunu aza indirgemezmiyiz.
Ne kadar reklam meraklısısınız. Eskiden de berbattı tılsım forumu şimdide aynı. Eskiden loncanın görevlendirdiği kişi sayfaya güncel yazardı. Şimdi ise o değişmiş Günaydın ve iyi akşamlar yazıları çıkmış.
Arkadaşlar Türkçemizi iyi kullanalım. Bir dili güzel kullanmak "Zamanları" iyi kullanmaktan geçer. Şimdiki zaman fiillerini gelecek zamanda kullanırsak hata yapmış olmazmıyız.
Bir forum sözcüsünün sabahleyin "Günaydın" yazıp altında hiç birşey yazmamasından siz ne anlarsınız?
Günaydın diye yazı yazmak bir muhabbet şekli değildir arkadaşlar.
Hele 1-2 kişi var bütün lonca sayfalarını güncelliyor, bu kişilerinde loncaya üye olduklarını sanmıyorum. Sanki bütün loncalar birleşmiş adamı maaşa bağlamışlar, sen hergün sabah akşam gir sayfaları güncelle gibisinden
Tılsım forumunda arada "faydalı bilgiler" çıkıyor diğer oyuncuların bunları görmesini "engelliyorsunuz"
Beni ençok üzen kısım bu, yoksa umurumda değil. Arkadaşlar 17 veya 18 tane lonca sayfası var ortalama 26 satır konu başlığı ilk sayfada yer alıyor. Diğer konulara 8 başlık kalıyor. Neden üzüldüğümü anlatabiliyormuyum.
Siz Forum sözcüleri hergün foruma bakıyor olabilirsiniz ama bilinizki bu forumu dakikası dakikasına takip etmeyenlerde var. Diyebilirsinizki ARAMA kısmından ihtiyacı olan bilgilere ulaşabilir. Bunu derseniz beni ve yazdıklarımı yine anlamadığınıza hükmedeceğim. Konu arayarak ulaşılabilecek bilgiler değil, insanların aklına gelmeyen nice paylaşımlar yapılıyor ve çoğu oyuncu bunları görmeden arka sayfalarda kaybolup gidiyor.
Rica birkez yapılır, uygulayıp uygulamamak sizlerin insiyatifinde. Herkese iyi oyunlar.