Klan Parası ve Gözlükler...(İçeri..)
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: Klan Parası ve Gözlükler...(İçeri..)
Arkadaşım bu mantıkla bakarsak oyun oynanmaz. Bence iyi yaptılar hatta biraz daha düşürmeliler kpleri bence. Çünkü 35 lvl gözlük artık kimse çekmez. Eldekilerde satılıyo. 35 lvl olup 5m sadece hedef gözlüğe verebilecek çok az adam var. Onların o kadar kp kasma şansıda yok. Kplerin düşmesine bu açıdan bak bide
Biraz daha bekleseydin m2 hedef alırdın 60 bin kp yeLouster yazdı:Arkadaslar grub bölgeleri gelmeden 1 2 hafta Önce Elimdeki Kpem ile Gözlük çektim. Kafama Takılan Şu ;
*30Bin kp verip fiziksel gözlük aldım 2hafta sonra gözlüğün üzerinde 15binkp yazdı ama benim 30bin kpem gitti sanki 15bin kpem gitmiş gibi . Şimdiki hesap olsa 2tane fiziksel alırdım.
Hedef Çektim 60bin kpye , bölgeler geldi 25bin kp oldu peki 35bin kpem ve fizikselden 15bin kpem nereye gitti 50bin kpyi kasmak kolay değil bin kp 2karizma olsa , 1karizma 500bin olsa 100m eder.
Bu işe bi çözüm yolu bulun olmayacak böyle..!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Louster yazdı:Arkadaslar grub bölgeleri gelmeden 1 2 hafta Önce Elimdeki Kpem ile Gözlük çektim. Kafama Takılan Şu ;
*30Bin kp verip fiziksel gözlük aldım 2hafta sonra gözlüğün üzerinde 15binkp yazdı ama benim 30bin kpem gitti sanki 15bin kpem gitmiş gibi . Şimdiki hesap olsa 2tane fiziksel alırdım.
Hedef Çektim 60bin kpye , bölgeler geldi 25bin kp oldu peki 35bin kpem ve fizikselden 15bin kpem nereye gitti 50bin kpyi kasmak kolay değil bin kp 2karizma olsa , 1karizma 500bin olsa 100m eder.
Bu işe bi çözüm yolu bulun olmayacak böyle..![/color]
Yalnız Hedef Gözlük 50bindir Mor Efsunlu 60bin zaten yeni gözlükler gelmeden önce Mor efsun yoktu gözlükte 50bindi 60bine gözlük yoktu o zaman :geek: