ANKET ...
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Re: ANKET ...
Sammaramo,Kikimokoxtwo,Lordragon ve Çaçabeyy Süper 
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Karasel .
Ankettilerin Hemen Hemen Hepsi Gece Zırhı Düşüren Arkadaşlarım Liste de yer Almayan Kişi/Kişilerin Çokluğu Göz Ard Edilmiştir.
Listediklere Göre Takıo / Karasel .
Sagoist
Listediklere Göre Takıo / Karasel .
Sagoist
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- freze61
- Teşkilat Neferi
Ben size bişey söyliyimmi üstümde 1 tane bile şaheser yok (ecel hariç artık onu saymıyorum herkezde var) ama bu listedeki arkadaşların çoğunun ws de kestim liste hazırlanırken gece zırhına bakılmış anlaşılan
birde en iyi savaşçı derken ws demi tank olarakmı ne biliyim hangi açıdan en iyi savaşçı diye soruyosunuz ? Daha detaylı bir liste hazırlanması lazım
bu listeye bakacak olursam Tank olarak tabikide Çaçabeyy ancak Ws olarak Her Türlü Takıo ....
İyi forumlar
bu listeye bakacak olursam Tank olarak tabikide Çaçabeyy ancak Ws olarak Her Türlü Takıo ....
İyi forumlar
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Yoruma Ne HaceT
Arkadsların Bazıları Kendı Ismını yazmısTa BenDe Takıo Yazim :mrgreen:
Takıo
Takıo
Takıo - Raiders Of Anatolia

- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Bana Göre Takıo Ws Lerde herkesi karada suda alır :twisted:
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]Re: ANKET ...
Ankette oy kullanan arkadaşlar Savaşçı arkadaşlarımızı her yönden değerlendirin sadece ws konusunda değil tanklık olabilir,
savaşlarda grup içi dayanıima olabilir vsvs .
Ayrıca gece zırhı konusuna gelince evet oradakilerin birçoğu gece zırhı var fakat gece zırhı olmayan arkadaşlarda var Sammaramo , Kikimokoxtwo , Lordragon gibi arkadaşlar . Ben anketı hazırlarken adil olsun dedim ve bir lodos bir arz arkadaşlarımızı yazdım ve lodos arkadaşlarımız da arzlara oran daha az zırh oldugundan böyle bir durum cıktı ve oraya yazılan arz arkadaşlar zırhlı gibi gözüktü .
Anket sonucu en fazla 4 oy alan arkadaşlarımızı eğer kendileri de kabul ederseler mini bir ws turnuvası düzenleyip aralarından en iyiyi seçip bu konuda yayınlamayı düşünüyorum .(tank lar oy alabilıyor ama ws ile ne alaka diceksiniz buna yapılabılicek birşey yok)
savaşlarda grup içi dayanıima olabilir vsvs .
Ayrıca gece zırhı konusuna gelince evet oradakilerin birçoğu gece zırhı var fakat gece zırhı olmayan arkadaşlarda var Sammaramo , Kikimokoxtwo , Lordragon gibi arkadaşlar . Ben anketı hazırlarken adil olsun dedim ve bir lodos bir arz arkadaşlarımızı yazdım ve lodos arkadaşlarımız da arzlara oran daha az zırh oldugundan böyle bir durum cıktı ve oraya yazılan arz arkadaşlar zırhlı gibi gözüktü .
Anket sonucu en fazla 4 oy alan arkadaşlarımızı eğer kendileri de kabul ederseler mini bir ws turnuvası düzenleyip aralarından en iyiyi seçip bu konuda yayınlamayı düşünüyorum .(tank lar oy alabilıyor ama ws ile ne alaka diceksiniz buna yapılabılicek birşey yok)
Takio ve Cacabey
sammaramoyla kıkıyı artık herkes kesıyor. Çok daha sağlam savascılar var
:arrow: