Civra yazdı:Tebrikler Umut,
Artık kadim piyasasıda düşer, ellerinde kadim kalan çakallarda kına yakar.
Ben ilave birkaç bilgi vereyim. Kadimin zehir ve asit dirençleri fazla diğer dirençleri 100 arada direnç kırma atmak kritik şansından dolayı hasarı artırır ve kesilme süresini azaltır. Büyücülerin buz ve elektrik efsunlu eşya giymeleri iyi olur.
Bizde bu pazar 2 veya 3 grup ile kesmeye gidecez, yoluna oturtursak kudret iksiri olan herkesin görevlerinide yapmayı düşünüyoruz. Yani bir kadim pençesi fiyatını = 15-20 adet 30+lvl kudret iksiri fiyatına çekecez.
Tekrar tebrik ediyorum emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Sağolasın abi:) zaten Mehmet asbah 9 kez kesti kadimi lodoslara piyasa falan kalmadı kadimde:)
Bu konuyu buraya açmamadki amaç kalabalık olmadan da, kargaşa kavga çıkmadan da kesilebileceğini ve bunu herkesein yapabileceğini göstermekti...
Pazar günü oyunda olursak eksik adamınız olursa tamamlamaya çalışırız...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
angelife yazdı:Ne güzel kestik ama=)) yazık oldu kadime be=)) başta umut ve enes olmak üzere(tüm ekibi ayakta tutan ışıklar=)) herkese çok teşekkür ediyorum=) bize inanmayanlarada iyi bir kapak olduğunu düşünüyorum=) seviyorum ben bu loncayı=)) stilleri farklı=)))
Safa kardeşim asıl biz teşekkür ederiz... Bizlere inanıp orda bulunan herkese çok teşekkürler....
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Çok güzel bir başarı olmuş hepinizi tebrik ederim.
Tezcan üstadın da dediği gibi Elinde Pençe olupta çakallık peşinde olanlarada güzel bir kapak olmuş.
Yardıma ihtiyaç olduğunda oyunda olduğumuz sürece Destek vermekten gurur duyarız....
Tskxgenelkrmay yazdı:kadimi suya cekıp mi kesıyorsunuz yoksa tank la oynatarak mı?
Suya çekipte kesiyoruz... Hiidetin savaşçıda kalması için sağlam bi elktrikli büyücüye hedef saptırma atıyoruz başkasına yönelmiyor
HarunYILMAZ yazdı:Çok güzel bir başarı olmuş hepinizi tebrik ederim.
Tezcan üstadın da dediği gibi Elinde Pençe olupta çakallık peşinde olanlarada güzel bir kapak olmuş.
Yardıma ihtiyaç olduğunda oyunda olduğumuz sürece Destek vermekten gurur duyarız....
Çok teşekkürler... Elimizden geldiğince çakallıklara son vermeye çalışacağız sizlerinde desteği ile sağolun...
Saolasın umut, düşünmen yeter.
Harun üstadım pazar günü sen ve Celal de davetlisiniz, kadimler eksikse tamamlayalım.
Hazır konu açılmışken birazda diğer Bossların kesim takdiklerini verelim.
Junona 1 defansif 1 ofansifi ve durdurması 15 olan savaşçılarla gitmek ofansifin üstü max. hasarlı olması.
Durdurmalar cehennem tazıları için, max. hasar junon için. Junonun her türlü silah için %10 direnci var buda savaşçının daha fazla vurmasını sağlayacaktır. Centurion kesiminde ise hasar elektrik çok işe yarayacak çünkü direnci sıfır. Büyücülerin elektrik olması çok işe yarar.
Kenanda ise savaşçıların kesmekte hiç bir şansı yok çünkü her türlü silaha %80 dirençli. Savaşçı kesemezmi tank olarak keser elbette ama 40-50 iksir harcar ve zaman çok sürer. Bu yüzden kenanda tank olarak büyücüler tercih ediliyor.