bence o döRt dkLık Emek deiLmi ? Sanal ortam ve altı üstü bir oyun diyip de bu gibi şeylerden hak yenmez diye düşünenler de vardır belki ama bir Hadis-i Şerif'te;
“Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir” (Buhari, Rikak, 48)
geçmekte. Ve İyiki Karekterin çalındı İtemlerin gitti, pardon giden senin İtemler deildi. FIRAT abimin İtemleriydi. Bu dünyada çıktı Şükretmen Lazım, Öbür dünyada çıkmadı keske öbür dünyada çıksaydı.
oyun deyip geçmeyin sonuçta bu oyun'dada Emek var !
İkv orjinal Beckham ını da kaybetti..
Re: İkv orjinal Beckham ını da kaybetti..
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
Kanıt varsa qösterırmısınız ?
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Bu konusan gerizekalılar gelin bana HERHANGİ BİR KANIT GÖSTERİN HERHANGİ BİR ŞEY ÇALDIĞIMA DAİR ona yine kasıp en az 100 m vericem.Vermessem en adi ... yum hadi kanıy gosterin.

k.b ama sen zaten ... sun bunu solemene gerek yoktu.kanıt goster dien arkadaslar dediğim gibi kanka diodum bi aralar bu herife bana parasına ws yapacagını soledi ole verdim itemleri siz kanka dediğiniz adama item verirken foto cekiomusunuz?benm aklıma bile gelmedi çunku içimde fesatlık yok.benim kanıtım o gun yanımda olan arkadaslarım ve bu oyunu gercekten oynayıpta kişileri cozen insanlardır. ceren sıra sana gelim......................... bi arkadasından set alıyosun daha sonra itemlerin calınıyo tesadufe bakkı Beckham ında calınmıs ala ala enteresan valla
hemde once Beckham ın sonra senin bi enteresanlık var...Beckham benm itemleri aldıktan 3 ay sonra oyuna dondu bakalım şimdi ne yapcak.... helal olsun valla...
- Ottopsylancet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Boşuna demıyorum bu Beckham dedıgnız adam(gercı adam mı bıLmıyorum) Akskrızın yalakası Akskrız Kım ? Tum KukLacı bıLıyor .
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."
BLackRaveN

BLackRaveN