Bir Çalışma Daha!!!
Re: Bir Çalışma Daha!!!
Dur ben yorum yapayım ozaman... :mrgreen: Güzel de nasıl desem o araba biraz çocuksu kaçmış çünkü kıyamet konulu bir oyun oldugu için güzel kaçmamış diger türlü güzel ayrıca o araba fare adam veya komutan koyabilirisn

- Thebrokenx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Filip bana ezik deyip durma bi ws diyom kaçıyon 35 lewlere ws teklif et sen anca senide evmiyorum bunu bil gel bakalım bi ws atalım kim ezik görsün tüm oyuncular bu arada kafana sok
Thebroken=49 lwl
Karekterix=41 lwl
Thebrokenxtwo=38 lwl
ve ben en son beta zamanın da oynadım bu çarların hepsini 1 haftada kastım sende kas sana 1m vercem ezme ama yardımsız kasıcaksın
Thebroken=49 lwl
Karekterix=41 lwl
Thebrokenxtwo=38 lwl
ve ben en son beta zamanın da oynadım bu çarların hepsini 1 haftada kastım sende kas sana 1m vercem ezme ama yardımsız kasıcaksın
- Aşagıdaki Linki Tarayıcının Adres Çubuguna Yapıştır Forum Zevki Yaşa..!
- http://bit.ly/l1jOxX
- Thebrokenx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Abrellia arbayı kaldırsam başka şeyler koysam kıyametle ilgili daha güzel olur diyosun ölemi kardeşimm
- Aşagıdaki Linki Tarayıcının Adres Çubuguna Yapıştır Forum Zevki Yaşa..!
- http://bit.ly/l1jOxX
o araba nabıo orda 
- Sarbon21
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar hazır Arkadaşın çalışmasına yorum yapmışken benimde imzama bir yorum yapsanız yeni konu açmıyım bir imza için 

iyi güzel olmuş begendim ama şunu döyleyeyim ki konuyu açan arkadaş kendi konusu için açmış bu davranışın iyi deil bence ama imzan güzel devam et....Sarbon21 yazdı:Arkadaşlar hazır Arkadaşın çalışmasına yorum yapmışken benimde imzama bir yorum yapsanız yeni konu açmıyım bir imza için

- Sarbon21
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Haklısın ama basit bir imza içinde yeni başlık açıp formu kirletmek istemedim.aBreLLia yazdı:iyi güzel olmuş begendim ama şunu döyleyeyim ki konuyu açan arkadaş kendi konusu için açmış bu davranışın iyi deil bence ama imzan güzel devam et....Sarbon21 yazdı:Arkadaşlar hazır Arkadaşın çalışmasına yorum yapmışken benimde imzama bir yorum yapsanız yeni konu açmıyım bir imza için