Gm Dev bune demek oluyor bu eşya size bağlanmıştır
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gm Dev bune demek oluyor bu eşya size bağlanmıştır
Arkadaşar Yönet,m bu aktarmaların böyle olcaını biliyor..ilerde yetenekler ve karakter puanlaması sıfılanacak ona göre herkez silahtara felan verecek o iş öle basit deil..

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Yapmayın gözünüzü seviyim !!
ya olur mu öyle şey benim büyücüm madenci elimde malzemem var. üretmek istiyorum. 26 lvl char yaptım 49 lvl silahçı. şimdi ben bu malzemeleri bu charıma geçirip +1m verip bu charımla reçete alsam. ve ejderi üretsem. bu ejderi büyücü charıma aktaramayacak mıyım?? ya yapmayın Allah rızası için çoook saçma bir şey acilen düzeltilmesi gerekir !!
ya olur mu öyle şey benim büyücüm madenci elimde malzemem var. üretmek istiyorum. 26 lvl char yaptım 49 lvl silahçı. şimdi ben bu malzemeleri bu charıma geçirip +1m verip bu charımla reçete alsam. ve ejderi üretsem. bu ejderi büyücü charıma aktaramayacak mıyım?? ya yapmayın Allah rızası için çoook saçma bir şey acilen düzeltilmesi gerekir !!
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
yaa zembekoğlunun sölediği hiç bir şeyde ben şimdiye kadar oyunu kötüye götüren bir şey görmedim adam bir şey söylüyosa olacak yaani 
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Kardeşim senle aynı durumdayızMelankolik yazdı:Yapmayın gözünüzü seviyim !!
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Olay Şöyle Gerçekleşcek içinizi ferah tutun bence ;
Yetenek Sisteminin sıfırlanması gibi Şaheser eşyalar geldiğinde de üretim puanları yönetim tarafından herkesin 0 lanacak . Siz de eğer üretecek iseniz o karkaterin silahtarını 49 yapacaksınız :|
Ama bunun yerine yönetim eşyayı kitleme özelliği getirse de .İstediğimiz karaktere biz kiltesek . Şifreli olsa onu da açmak için özel bir şifre girsek daha iyi olur
Yetenek Sisteminin sıfırlanması gibi Şaheser eşyalar geldiğinde de üretim puanları yönetim tarafından herkesin 0 lanacak . Siz de eğer üretecek iseniz o karkaterin silahtarını 49 yapacaksınız :|
Ama bunun yerine yönetim eşyayı kitleme özelliği getirse de .İstediğimiz karaktere biz kiltesek . Şifreli olsa onu da açmak için özel bir şifre girsek daha iyi olur
kendi oyun hesabımız içindeki karakterler arasında aktrabilsek en azından şu 3. banka olayı çıkıpta aktarabişlirsek çok iyi olur
çünkü her çarımıza 49 silahtar yapamayızki
çünkü her çarımıza 49 silahtar yapamayızki

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
sonuna kadar haklısın arkadaşım ...Melankolik yazdı:Yapmayın gözünüzü seviyim !!
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
İyide benim üretimci charm mesela savaşçı ejder asayı savaşçıyla ürettim büyücüme aktaramassam nasıl olcakta kullanabilcem ki onu ben ?zembekoğlu yazdı:Merhabalar;
İKV de yeni bir sistem yeni bir düzenleme. Artık bazı eşyalar satılamayacak devredilemeyecek ve yok edilemeyecek. O eşya sizin ve sizden başkasının olamayacak.
Yukarıda anlattığınız olay bir hata değildir. Şaheser diye tabir ettiğimiz bu eşyalar artık sizin ve sizin kalacak.
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
boyle olcak sa uretmek ıcın sılahtar olmayalım ben napıcam 3 tane sılahtar cı carı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''