Hidra Kesim Taktiği...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: Hidra Kesim Taktiği...
Aslında çok sinirlendim.Fakat yasal bir şikayet aklımın ucundan geçmez.Bir oyun için asla bunu yapmam.Ama bu kişinin yaptığı halen benim için suç.Eğer halen suçunu kabullenmazse forum içi bir şikayette bulunabilirim.
Özür dile hadi excellence
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Turko yanlıslıkla yolladığını bilmiyordum.Sonuçta benim özel mesajıma geldi bu yazı ama zaten sonuçta açıklayacaktın.Zaten dikkatli okursan altında turkoxHAMSTER yazıyor.Yani ben bir emek hırsızı değilim.Bunu benle yanlışlıklada olsa paylaştın kusura bakma ama ben bunu kendim yazdım diye göstermedim ve burda büyütülecek hiçbir şey yok.Aptal bir hidra yüzünden kalp kırmaya değmez.O yüzden bunu senin iznin olmadan yayınladığım için özür dilerim.Gerçekten özür dilerim bunu canı gönülden diliyorum inan bana Yanlış anlaşılma olmasın bu yazının kaynağı turkoxHAMSTER dır yani bu taktiği bulan o kişidir.Zaten açıklıcaktı.Ben yayımladım.Ama ondan izin almadım.Bu yüzden tekrar tekrar özür diliyorum...Kabul etmessede canı sağolsun.Ben sadece herkes yararlansın.Bencillik olmasın dedim ama elime yüzüme bulastırdım galiba.
EXCELLENCE
UUU kıyamam tatlışım benim, arkadaş paylaşma sevdasıyla yayınlamış zarar yok Furkan , on kere özür diledi..Excellence yazdı:Turko yanlıslıkla yolladığını bilmiyordum.Sonuçta benim özel mesajıma geldi bu yazı ama zaten sonuçta açıklayacaktın.Zaten dikkatli okursan altında turkoxHAMSTER yazıyor.Yani ben bir emek hırsızı değilim.Bunu benle yanlışlıklada olsa paylaştın kusura bakma ama ben bunu kendim yazdım diye göstermedim ve burda büyütülecek hiçbir şey yok.Aptal bir hidra yüzünden kalp kırmaya değmez.O yüzden bunu senin iznin olmadan yayınladığım için özür dilerim.Gerçekten özür dilerim bunu canı gönülden diliyorum inan bana Yanlış anlaşılma olmasın bu yazının kaynağı turkoxHAMSTER dır yani bu taktiği bulan o kişidir.Zaten açıklıcaktı.Ben yayımladım.Ama ondan izin almadım.Bu yüzden tekrar tekrar özür diliyorum...Kabul etmessede canı sağolsun.Ben sadece herkes yararlansın.Bencillik olmasın dedim ama elime yüzüme bulastırdım galiba.![]()
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
Ahahaha , tatlışımOmzds yazdı:UUU kıyamam tatlışım benim, arkadaş paylaşma sevdasıyla yayınlamış zarar yok Furkan , on kere özür diledi..Excellence yazdı:Turko yanlıslıkla yolladığını bilmiyordum.Sonuçta benim özel mesajıma geldi bu yazı ama zaten sonuçta açıklayacaktın.Zaten dikkatli okursan altında turkoxHAMSTER yazıyor.Yani ben bir emek hırsızı değilim.Bunu benle yanlışlıklada olsa paylaştın kusura bakma ama ben bunu kendim yazdım diye göstermedim ve burda büyütülecek hiçbir şey yok.Aptal bir hidra yüzünden kalp kırmaya değmez.O yüzden bunu senin iznin olmadan yayınladığım için özür dilerim.Gerçekten özür dilerim bunu canı gönülden diliyorum inan bana Yanlış anlaşılma olmasın bu yazının kaynağı turkoxHAMSTER dır yani bu taktiği bulan o kişidir.Zaten açıklıcaktı.Ben yayımladım.Ama ondan izin almadım.Bu yüzden tekrar tekrar özür diliyorum...Kabul etmessede canı sağolsun.Ben sadece herkes yararlansın.Bencillik olmasın dedim ama elime yüzüme bulastırdım galiba.![]()
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
ksuruma bakmayın yarım saattir gülüyorum
bu olayda büyütecek ne var ki
bu kadar neredeyse dava açıp mahkemelik olcaksınız bi o kaldı
düşünüyorum biraz daha büyürse
gazetelerde; "Oyun taktiğimi çaldığı için mahkemeye başvurdum ve hakim gülmekten öldüğü için ikimizde katil zannlısı olarak gözaltına alındık!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- Firelife
- Demirci Çırağı

shevchenko199410 yazdı:Bunun için niye tartışıyorsunuz.Bunu bilmeyen kaldı mı ki
- Firelife
- Demirci Çırağı

işte buna gülünüralisergvn yazdı:ksuruma bakmayın yarım saattir gülüyorumbu olayda büyütecek ne var ki
gazetelerde; "Oyun taktiğimi çaldığı için mahkemeye başvurdum ve hakim gülmekten öldüğü için ikimizde katil zannlısı olarak gözaltına alındık!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
Süperdi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:alisergvn yazdı:ksuruma bakmayın yarım saattir gülüyorumbu olayda büyütecek ne var ki
![]()
![]()