Hidra Kesim Taktiği...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Hidra Kesim Taktiği...

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Aslında çok sinirlendim.Fakat yasal bir şikayet aklımın ucundan geçmez.Bir oyun için asla bunu yapmam.Ama bu kişinin yaptığı halen benim için suç.Eğer halen suçunu kabullenmazse forum içi bir şikayette bulunabilirim.
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

Özür dile hadi excellence
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Turko yanlıslıkla yolladığını bilmiyordum.Sonuçta benim özel mesajıma geldi bu yazı ama zaten sonuçta açıklayacaktın.Zaten dikkatli okursan altında turkoxHAMSTER yazıyor.Yani ben bir emek hırsızı değilim.Bunu benle yanlışlıklada olsa paylaştın kusura bakma ama ben bunu kendim yazdım diye göstermedim ve burda büyütülecek hiçbir şey yok.Aptal bir hidra yüzünden kalp kırmaya değmez.O yüzden bunu senin iznin olmadan yayınladığım için özür dilerim.Gerçekten özür dilerim bunu canı gönülden diliyorum inan bana Yanlış anlaşılma olmasın bu yazının kaynağı turkoxHAMSTER dır yani bu taktiği bulan o kişidir.Zaten açıklıcaktı.Ben yayımladım.Ama ondan izin almadım.Bu yüzden tekrar tekrar özür diliyorum...Kabul etmessede canı sağolsun.Ben sadece herkes yararlansın.Bencillik olmasın dedim ama elime yüzüme bulastırdım galiba. :cry:
EXCELLENCE
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

Excellence yazdı:Turko yanlıslıkla yolladığını bilmiyordum.Sonuçta benim özel mesajıma geldi bu yazı ama zaten sonuçta açıklayacaktın.Zaten dikkatli okursan altında turkoxHAMSTER yazıyor.Yani ben bir emek hırsızı değilim.Bunu benle yanlışlıklada olsa paylaştın kusura bakma ama ben bunu kendim yazdım diye göstermedim ve burda büyütülecek hiçbir şey yok.Aptal bir hidra yüzünden kalp kırmaya değmez.O yüzden bunu senin iznin olmadan yayınladığım için özür dilerim.Gerçekten özür dilerim bunu canı gönülden diliyorum inan bana Yanlış anlaşılma olmasın bu yazının kaynağı turkoxHAMSTER dır yani bu taktiği bulan o kişidir.Zaten açıklıcaktı.Ben yayımladım.Ama ondan izin almadım.Bu yüzden tekrar tekrar özür diliyorum...Kabul etmessede canı sağolsun.Ben sadece herkes yararlansın.Bencillik olmasın dedim ama elime yüzüme bulastırdım galiba. :cry:
UUU kıyamam tatlışım benim, arkadaş paylaşma sevdasıyla yayınlamış zarar yok Furkan , on kere özür diledi..
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Omzds yazdı:
Excellence yazdı:Turko yanlıslıkla yolladığını bilmiyordum.Sonuçta benim özel mesajıma geldi bu yazı ama zaten sonuçta açıklayacaktın.Zaten dikkatli okursan altında turkoxHAMSTER yazıyor.Yani ben bir emek hırsızı değilim.Bunu benle yanlışlıklada olsa paylaştın kusura bakma ama ben bunu kendim yazdım diye göstermedim ve burda büyütülecek hiçbir şey yok.Aptal bir hidra yüzünden kalp kırmaya değmez.O yüzden bunu senin iznin olmadan yayınladığım için özür dilerim.Gerçekten özür dilerim bunu canı gönülden diliyorum inan bana Yanlış anlaşılma olmasın bu yazının kaynağı turkoxHAMSTER dır yani bu taktiği bulan o kişidir.Zaten açıklıcaktı.Ben yayımladım.Ama ondan izin almadım.Bu yüzden tekrar tekrar özür diliyorum...Kabul etmessede canı sağolsun.Ben sadece herkes yararlansın.Bencillik olmasın dedim ama elime yüzüme bulastırdım galiba. :cry:
UUU kıyamam tatlışım benim, arkadaş paylaşma sevdasıyla yayınlamış zarar yok Furkan , on kere özür diledi..
Ahahaha , tatlışım :D :D
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

:D Zarar yok suçluyum istediğini diyebilir...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alisergvn »

ksuruma bakmayın yarım saattir gülüyorum :) bu olayda büyütecek ne var ki :D bu kadar neredeyse dava açıp mahkemelik olcaksınız bi o kaldı :D düşünüyorum biraz daha büyürse :D gazetelerde; "Oyun taktiğimi çaldığı için mahkemeye başvurdum ve hakim gülmekten öldüğü için ikimizde katil zannlısı olarak gözaltına alındık!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

shevchenko199410 yazdı:Bunun için niye tartışıyorsunuz.Bunu bilmeyen kaldı mı ki :D
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

alisergvn yazdı:ksuruma bakmayın yarım saattir gülüyorum :) bu olayda büyütecek ne var ki :D bu kadar neredeyse dava açıp mahkemelik olcaksınız bi o kaldı :D düşünüyorum biraz daha büyürse :D gazetelerde; "Oyun taktiğimi çaldığı için mahkemeye başvurdum ve hakim gülmekten öldüğü için ikimizde katil zannlısı olarak gözaltına alındık!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
işte buna gülünür :D
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

alisergvn yazdı:ksuruma bakmayın yarım saattir gülüyorum :) bu olayda büyütecek ne var ki :D bu kadar neredeyse dava açıp mahkemelik olcaksınız bi o kaldı :D düşünüyorum biraz daha büyürse :D gazetelerde; "Oyun taktiğimi çaldığı için mahkemeye başvurdum ve hakim gülmekten öldüğü için ikimizde katil zannlısı olarak gözaltına alındık!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
Süperdi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön