DiReNc* İçeriii .. Çok süreni almaz kardeş bi tık =)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: DiReNc* İçeriii .. Çok süreni almaz kardeş bi tık =)

Mesaj gönderen Mushta »

Omzds yazdı:O zaman ^^ Full fiziksel mi gitmek lazımdır meteora kadar :?: Yani kontun dediği gibi labirentte buz yapmayalım öyle mi :?:
Öyle demek istemedim. Dirençleri 0 dır fakat zırhları yüksek canavarlar vardır labirentte.
Sarı akrepleri, mavi örümcekleri, gölge akrepleri ve kan örümceklerinın mesela zırhları fazla bunlara meteor kullanmak yerine direnç kırma+buz kullanabilirsin. Labirent bekçisi, tılsım tan(tam adını bilmiyorum), kan çalanların ezici direnci düşük olduğu için meteor +kons kullanabilirsin. Antrepoda da zamanında herkese yardım ettiğimden hatırlıyorum :) azulun ezici zırhı biraz fazla.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

dirençlerini %10 direnç kırma oranıyla azaltsam olur mu peki yeterli mi yoksa daha vermelimiyim
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mushta »

Omzds yazdı:dirençlerini %10 direnç kırma oranıyla azaltsam olur mu peki yeterli mi yoksa daha vermelimiyim
Meteora kadar %1 bile kırsan yeterli :) ama direnç kırmanın yenileme süresini azaltmak ve etki süresini arttırmak isteyebilirsin.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

Mushta elin hazırda mıdır bilemem ama anında yardımcı oluyorsun , Allah razı olsun . Benim ideolüm ve en iyi arkadaşımsın çünkü çok iyi biri olduğunu, karakterli ve gerçekten iyi kişilikli biri olduğunu hissediyorum sanki.

Gerçekten yardımseversin . Allah seni forumdan oyundan eksik etmesin

Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mushta »

Omzds yazdı:Mushta elin hazırda mıdır bilemem ama anında yardımcı oluyorsun , Allah razı olsun . Benim ideolüm ve en iyi arkadaşımsın çünkü çok iyi biri olduğunu, karakterli ve gerçekten iyi kişilikli biri olduğunu hissediyorum sanki.

Gerçekten yardımseversin . Allah seni forumdan oyundan eksik etmesin

Teşekkürler. :) Yardımcı olabileceğim konular varsa pm atabilirsin.

[table]

[table]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön