yahu adam nelere dikkat etmiş bravo vallahi foyomuz ortaya cık bak görüomusun bu arada beyazatlı charını satıor char satmak blok sebebidir bunuda yazıyım dedim.
Lan kurt kocayınca İT in maskarası olurmuş yaşın kac başın kac ankaradasın 1 saatlik yolun var dikkatli konus beyazatlı harcarlar adamı sizene lan kadim kesme operasyonu bu yeni kesildi dedikmi siz ne zannediyosunuz kendinizi herşey sanaldan ibaret deildir klavye başında yazmak kolay karşımda konuşda görelim ozaman :evil:
BybekoLy yazdı:Lan kurt kocayınca İT in maskarası olurmuş yaşın kac başın kac ankaradasın 1 saatlik yolun var dikkatli konus beyazatlı harcarlar adamı sizene lan kadim kesme operasyonu bu yeni kesildi dedikmi siz ne zannediyosunuz kendinizi herşey sanaldan ibaret deildir klavye başında yazmak kolay karşımda konuşda görelim ozaman :evil:
BybekoLy yazdı:Lan kurt kocayınca İT in maskarası olurmuş yaşın kac başın kac ankaradasın 1 saatlik yolun var dikkatli konus beyazatlı harcarlar adamı sizene lan kadim kesme operasyonu bu yeni kesildi dedikmi siz ne zannediyosunuz kendinizi herşey sanaldan ibaret deildir klavye başında yazmak kolay karşımda konuşda görelim ozaman :evil: