savaşçının sakınması geri dönsün
Re: savaşçının sakınması geri dönsün
sadece zırh açarak tank olunmuyo...
Defansif dövüşme 15mustangtr yazdı:sadece zırh açarak tank olunmuyo...
Sakınma 15
yapacaksın ve sakınma açacaksın . Sonra üstüne full max dizeceksin ve grup bölgelerindeki canavarları sen çekeceksin..
Tank böyle olunuyo kardeşim bana öğretme bu oyunu
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
bana şunun cevabını ver: şu anki ofansif modda bir savaşçı sakınma açabilsin ve zırhını yüzde 60 yapsın.bu durumda bölgelerde full tank yetenekli bir savaşçının yerini alabilir mi alamaz mı?ben alamaz diyorum çünkü yaratığı üstüne çekmek için nara kışkırtma ve hedef atması gerekiyor.yani sakınmayı bağımsız bir yetenek yapmak tanklık olayını bitirmiyo.tank olabilmek için yine defansife vermek zorundayız diğer hiddet yeteneklerini kullanabilmek için.zaten başta savaşçı yeteneklerini 2 gruba ayırmak saçmaydı.bırakın isteyen istediği yeteneğe puan versin bunu siz niye seçiyosunuz bırakın adamın kendisi seçsin.kısacası demek istediğim şu: ofansif ve defansif mod olayını kaldırmayacaksınız büyük ihtimalle ama bari sakınmayı bağımsız yetenek yapın ve savaşçılar element kullanmaya devam etsin klan savaşlarında.oyun sadece bölgelerden ibaret değil klan denen bişey var ve sırf klan için o kadar uğraşıp çalışıp item alan insanların emeklerini çaldınız...
Çaldınız lafını bana demiyorsun dimi ?mustangtr yazdı:bana şunun cevabını ver: şu anki ofansif modda bir savaşçı sakınma açabilsin ve zırhını yüzde 60 yapsın.bu durumda bölgelerde full tank yetenekli bir savaşçının yerini alabilir mi alamaz mı?ben alamaz diyorum çünkü yaratığı üstüne çekmek için nara kışkırtma ve hedef atması gerekiyor.yani sakınmayı bağımsız bir yetenek yapmak tanklık olayını bitirmiyo.tank olabilmek için yine defansife vermek zorundayız diğer hiddet yeteneklerini kullanabilmek için.zaten başta savaşçı yeteneklerini 2 gruba ayırmak saçmaydı.bırakın isteyen istediği yeteneğe puan versin bunu siz niye seçiyosunuz bırakın adamın kendisi seçsin.kısacası demek istediğim şu: ofansif ve defansif mod olayını kaldırmayacaksınız büyük ihtimalle ama bari sakınmayı bağımsız yetenek yapın ve savaşçılar element kullanmaya devam etsin klan savaşlarında.oyun sadece bölgelerden ibaret değil klan denen bişey var ve sırf klan için o kadar uğraşıp çalışıp item alan insanların emeklerini çaldınız...
İnsanlar zaten 29 level boyunca 39 level boyunca ve 49 levelin bir kısmında istedikleri yeteneklere verdiler. Oyunun başlangıcından beri olan bir düzeni kaldırılmalarında herhalde bir neden vardır .. Savaşçıların 2 ye ayrılmasını sevmeyenler genellikle yetenekleri doğru kullanamayanlar oluyor (sözüm meclisten dışarı) Ancak herkes istediği yeteneğe verseydi grup bölgelerinde hiçkimse başarılı olamazdı ki .. İnsanların emeklerini çaldılar derken sadece elementlerin fiyatları düştü yani gidip de adamın itemlerini falan aşırmadılar.. Herşeyi abartıyorsunuz ve yeniliklere açık değilsiniz gibime geliyor ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
şu da bir gerçektir ki ne kadar kuvvetli bir defansif olursan ol karşındaki kuvvetsiz ofansif olsa bile ofansifin yenme şansı daha yüksek "arada bir denge yok yani"...
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
hayır dönmesin oakdar max dizdik böyle saçma konular açmayın konu kilittttt
<)
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KURT LONCASI
Allah Allah ya başka bişey istermisiniz zaten savaşçıların vuruşları sert birde zırhınız geri gelsin biz büyücüler , şifacılar napıcaz peki
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
element hasar vuracaksınız o zamanSariyerli yazdı:Allah Allah ya başka bişey istermisiniz zaten savaşçıların vuruşları sert birde zırhınız geri gelsin biz büyücüler , şifacılar napıcaz peki
element dizseydin şu anda nasıl bir tutum içinde olurdun bi düşünReymond yazdı:hayır dönmesin oakdar max dizdik böyle saçma konular açmayın konu kilittttt
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Sen böle GB lerine giriosan yandınrapper yazdı:Defansif dövüşme 15mustangtr yazdı:sadece zırh açarak tank olunmuyo...
Sakınma 15
yapacaksın ve sakınma açacaksın . Sonra üstüne full max dizeceksin ve grup bölgelerindeki canavarları sen çekeceksin..
Tank böyle olunuyo kardeşim bana öğretme bu oyunu