melodrama44 yazdı: konu belli gelip sümük salya yalvarmıştır banada junon yapın diye yapmayıncada sen o zırhları nası düşürdün.
Köpeği dedim hemen havlamaya başladı birisi
Ben çok zor olduğunu iddaa etmiyorum sadece bu adamların bana kanıt göstermesini istiyorum.
Bana burda laf eden çoğu arkadaşı oyunda çok kesmişliğim vardır.Artistliğe lüzüm yok.Düşürünler koymuş onlar neden tenezzül etmiyorlar.Koysunlar foto-video inanalım.Belki DADAŞKENT düşrümüştür ama Pumaa nın o zırhı düşürmediğine herkezle iddaaya girebilirim.Anlamasın millet diye çarda zırhı çıkartıp gezmekle olmuyor Doğan Bey.Gecenin bir yarısı oyuna girip bölgeden küfür saydırınca şikayet eden kişilerin susturulduğu oyunun ta ..... Gm lerle yatıp kalkan YwşkLaR.
Olm adam paraya kıyıp almıştır herkez snn gibi malmı ...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
Oyun içerisinde yetkisi bulunan Game Master ekibimizden hiç birinin komut yazarak eşya düşürme, önceden ayarlayarak eşya düşürme vb. (oyuncularımızın ufukları geniş olduğungan bu örnekler çoğaltılabilir.) gibi bir yetkisi buluımamaktadır.
Şaheser ve nadide eşyalar aktarılamadığından zaten bir başka oyuncuya bu eşyayı vermez veremez.
Oyuncularımız emeklerini ve saatlerini harcayarak elde ettikleri eşyaları haksız yönde kazandıklarını iddia ederek açtığınız bu konu hem adı geçen oyuncular için hem de Game Master ekibi için karalamadan öteye gitmemiştir.
Bir başka arkadaşımızın dediği "adam paraya kıyıp almıştır" cümleside gerçeği yansıtmamaktadır. İKV Dünyası içerisinde bulunan hiç bir eşya ve materyal satılmamaktadır.
Konunun daha fazla tartışma ortamına dönememesi için konu kilitlenmiştir.