Senin imzandaki yıldızlarda Hun Loncası'ndan alınmış...MykonS yazdı:Bu kuralları Kurt Loncasının sayfasından almadan önce biraz okusaydın
15.Lonca Genel Etkileşimi Site Üzerinden Olunacaktır. Lonca Ya Bağlı Tüm Yönetim Ve Personel Her Gün Siteyi Ziyaret Etmek Zorundadır.
Siteyi ziyaret etme zorunluluğu var
Site yok :lol: :lol:
ASİ LONCASI İLETİŞİM SAYFASI.
Re: ASİ LONCASI İLETİŞİM SAYFASI.
[list=1]Shefa-Doktorshefacı[/list]
Doğru.. Neyse Polemik yaratmayalım.
izin aldımScorpioN yazdı:Senin imzandaki yıldızlarda Hun Loncası'ndan alınmış...MykonS yazdı:Bu kuralları Kurt Loncasının sayfasından almadan önce biraz okusaydın
15.Lonca Genel Etkileşimi Site Üzerinden Olunacaktır. Lonca Ya Bağlı Tüm Yönetim Ve Personel Her Gün Siteyi Ziyaret Etmek Zorundadır.
Site yok :lol: :lol:![]()

Sormassan adam deilsin tmm mı ..hidra35 yazdı:soracam mykons izin aldımı dieMykonS yazdı:izin aldımScorpioN yazdı:Senin imzandaki yıldızlarda Hun Loncası'ndan alınmış...MykonS yazdı:Bu kuralları Kurt Loncasının sayfasından almadan önce biraz okusaydın
Site yok :lol: :lol:![]()
![]()
Gerçi sorsanda adam deilsin ..

Veletin zoruna bak ben kendime bakaymışım
İlahi ilker hiç gülecegim yoktu ..
İlahi ilker hiç gülecegim yoktu ..

Burası tartışmanın yeri değil ve bana söylemeye çalıştıgın laflarıda kaliye almıyorum
Sen git sütünü iç televizyon izle sen git ...
Bi s....r git
Sen git sütünü iç televizyon izle sen git ...
Bi s....r git

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamünaleyküm...İlk olarak Asi loncasına başarılar dilerim hayırlı olsun... İkinci olarak Kurulan bir loncayı tanıtmak için açılan bu konuyu kendi aralarında, hakarete varan atışmaya çeviren arkadaşlar. Lütfen tartışmak için siz konu açın. Tanıtım için açılmış konda yapmayın bunu, bu konuyu açan Asi loncasındaki arkadaşa saygısızlıktır bu yapılan...

[right]Arif YAMAN[/right]
Sağol kardeşim yorumundaki olumlu düşüncen için.ustax66 yazdı:Selamünaleyküm...İlk olarak Asi loncasına başarılar dilerim hayırlı olsun... İkinci olarak Kurulan bir loncayı tanıtmak için açılan bu konuyu kendi aralarında, hakarete varan atışmaya çeviren arkadaşlar. Lütfen tartışmak için siz konu açın. Tanıtım için açılmış konda yapmayın bunu, bu konuyu açan Asi loncasındaki arkadaşa saygısızlıktır bu yapılan...
- Bortecinexarslan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları