Kapsamlı Büyücü Rehberi [Ceviz&Petcarar Tecrübelerinden]
Re: Kapsamlı Büyücü Rehberi [Ceviz&Petcarar Tecrübelerinden]
Güzel taktikler sağol.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
karsıdakı karakter eger hareket halınde ise çember islemiyor :?
auril & DoubleLift
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
işliyor.geçen gün test sunucusunda kurtları öyle indiriyordum.Drowxauril yazdı:karsıdakı karakter eger hareket halınde ise çember islemiyor :?
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Hem tek büyü hem de direnç kırmasız bir büyücü düşünülemez. Verdiğin emek için sağol ama bu yetenekler hiç bir işe yaramaz.Petcarar yazdı:Yıldırım:
-Bozulmaması:
Büyüleri eskiçağ ve yeniçağ olarak ayırmıştım.Yıldırım yeni çağ büyülerindendir.Büyü bozma ile bozamazsınız.Büyü bozma anca elektrik etkilerini bozar fakat hasarı engelleyemez.Büyücü vs Büyücülerde kullanılması şiddetle tavsiye edilir.
BÜYÜCÜ vs. BÜYÜCÜ için önerilenler:
1-Ana büyünüz yıldırım olsun.
2-İkinci büyünüz zaten bozulacağı için vermenize gerek yok.(bir istisna var birazdan açıklayacağım)
3-15 büyü bozmanız olsun.
4-Puanınız yetiyorsa 15 küre verin.
5-Direnç kırma vermeseniz iyi olur.Zaten bozulacaktır.
6-Puan açığınız varsa elektrik bilgisine vermeyin.(açıklayacağım)
Zamanında Fevzi-Cev setli büyücüleri tek buz,(buz evet yıldırım bile değil) ile inlettiğim olmuştu.Yıldırımla çok daha kolay bunu başarmak mümkün.
Patiklipenguen
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
isteyen inanır istemeyen inanmaz.ben zamanında tek buzla birçok büyücü vssi yaptım.meranda en çok övülen büyücüleri indirdim.aynı dizilimle savaşcı da kesiyordum ayrıca.ki tek buzla karşımdaki işini bilse 100 canla ölebilirdim.yıldırımla çok daha rahat başarılır bu.patiklipenguen yazdı:Hem tek büyü hem de direnç kırmasız bir büyücü düşünülemez. Verdiğin emek için sağol ama bu yetenekler hiç bir işe yaramaz.Petcarar yazdı:Yıldırım:
-Bozulmaması:
Büyüleri eskiçağ ve yeniçağ olarak ayırmıştım.Yıldırım yeni çağ büyülerindendir.Büyü bozma ile bozamazsınız.Büyü bozma anca elektrik etkilerini bozar fakat hasarı engelleyemez.Büyücü vs Büyücülerde kullanılması şiddetle tavsiye edilir.
BÜYÜCÜ vs. BÜYÜCÜ için önerilenler:
1-Ana büyünüz yıldırım olsun.
2-İkinci büyünüz zaten bozulacağı için vermenize gerek yok.(bir istisna var birazdan açıklayacağım)
3-15 büyü bozmanız olsun.
4-Puanınız yetiyorsa 15 küre verin.
5-Direnç kırma vermeseniz iyi olur.Zaten bozulacaktır.
6-Puan açığınız varsa elektrik bilgisine vermeyin.(açıklayacağım)
Zamanında Fevzi-Cev setli büyücüleri tek buz,(buz evet yıldırım bile değil) ile inlettiğim olmuştu.Yıldırımla çok daha kolay bunu başarmak mümkün.
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Elinize sağlık arkadaşlar. Forumlarımızda oyun içi tecrübelerinize yönelik taktiksel paylaşımlarınızı ve bunlarla ilgili görüşlerin tartışıldığı konuları görmek bizleri oldukça sevindiriyor.
Konunun bir kopyasını yararlı olması açısından Büyücü bölümüne alıyorum.
viewtopic.php?f=16&t=30018
Teşekkürler
Teşekkürler
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Ellerine sağlık 
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş
Yalnız yıldırım hakkında bir sorum olucak, yıldırım büyüsü bozulamaz yazmışsın
Ama yıldırım büyüsü asit yada ateş gibi basıldığı anda etki eden bir büyü değil biraz bekleyip öyle etki ediyor.
Meteorit ve buzdan daha hızlı tamam ama biraz el çabukluğuyla bozulamazmı ?
Sonuçta kısada olsa bir bekleme süresi var
Ama yıldırım büyüsü asit yada ateş gibi basıldığı anda etki eden bir büyü değil biraz bekleyip öyle etki ediyor.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
güzel çalışma ama bunları uygulayabilecek kafada insanlar bulmak zor
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
15 büyü bozmayla çok em'e girmiştim.birçok kez denedim ben yapamadım.benim attığım yıldırımları da bozan görmedim.önemli olan zaten bastığın gibi gitmesi değil vurması için rakibin üstünde olması gereken etki.işin grafik kısmını geçersek meteorit buz da zehir gibi etki ediyor daha kısa bir süreyle tabiki.zehiri atarsın üstünde etki kalır 3saniyede eğer bozarsan hiç hasar almadan kurtulursun.meteorit ve buz da rakibin üstünde 1 saniye kalan bir hasar için gerekli etki bırakır.1 saniyede bozarsan hasar almazsın.yıldırım attığımızda da bir etki görünüyor ancak bunun hasar için gerekli olduğunu düşünmüyorum.%5 kritik ve 3kat bonusları için gereken etki o.daywalker yazdı:Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş
ben bulamadım mesela. :mrgreen:Wizards yazdı:güzel çalışma ama bunları uygulayabilecek kafada insanlar bulmak zor
Konuma girerek cevap yazmanız beni çok gururlandırdı.Oyuna stratejiyi entegre ettiğiniz için teşekkürü hakeden sizlersiniz.Birçok mmorpg'de strateji kurmak imkansız.klasik yapılanı yapmak zorundayız.ikvde oyuncular pek farketmese de birçok alternatife sahipler.en basitinden, maksimum hasar eşyalarla iyileştirme verip kasmaktansa çok daha ucuza(bu yine talepten kaynaklanıyor ya neyse) asit ve zehir takımı dizerek kasmak alternatifi.Nerull yazdı:Elinize sağlık arkadaşlar. Forumlarımızda oyun içi tecrübelerinize yönelik taktiksel paylaşımlarınızı ve bunlarla ilgili görüşlerin tartışıldığı konuları görmek bizleri oldukça sevindiriyor.
Teşekkürler
neyse yine gevezelik ediyorum kısaca teşekkürümü iletmek istedim.