VBMaSTeR yazdı:Sen bir Türk olarak Türklüğünü temsil etmekle sorumlu şeylerden utanıyorsan şu durumda en utanç verici durumda olan sensin. Senden öle utandım ki anlatamam
Liverpool dan 8 yiyip te Köln den 5 yemekle temsil edilmez
VBMaSTeR yazdı:Sen bir Türk olarak Türklüğünü temsil etmekle sorumlu şeylerden utanıyorsan şu durumda en utanç verici durumda olan sensin. Senden öle utandım ki anlatamam
Rengarenk TaraftarLa da TemsıL eDıLmez :lol:Vandervaart yazdı:VBMaSTeR yazdı:Sen bir Türk olarak Türklüğünü temsil etmekle sorumlu şeylerden utanıyorsan şu durumda en utanç verici durumda olan sensin. Senden öle utandım ki anlatamam
yapboz parçaları ahahah xD xD xDSlyrapxottoman yazdı:Rengarenk TaraftarLa da TemsıL eDıLmez :lol:Vandervaart yazdı:VBMaSTeR yazdı:Sen bir Türk olarak Türklüğünü temsil etmekle sorumlu şeylerden utanıyorsan şu durumda en utanç verici durumda olan sensin. Senden öle utandım ki anlatamam
Derbı Macında Cıncon Taraftarına bı bakıyorm... sarı kırmızı mor turuncu Rengarenk![]()
Bırı 5 sene oncekı formayı gıymıs. bırı sımdı. bırı gecen sene.. KarsıDan bakınca Yapboz parcaLarı gıbı :mrgreen:
Vandervaart yazdı:VBMaSTeR yazdı:Sen bir Türk olarak Türklüğünü temsil etmekle sorumlu şeylerden utanıyorsan şu durumda en utanç verici durumda olan sensin. Senden öle utandım ki anlatamam
aynen....VBMaSTeR yazdı:Vandervaart yazdı:VBMaSTeR yazdı:Sen bir Türk olarak Türklüğünü temsil etmekle sorumlu şeylerden utanıyorsan şu durumda en utanç verici durumda olan sensin. Senden öle utandım ki anlatamam
En azından birşey temsil ediyor bu vatan adına ? Peki sorarım sana nicki yabancı bir kişiliğin adı olan arkadaşım o adamlar orda temsil ederken sen neyi temsil ediyorsun afedersin ? Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray Trabzon Bursa benim için fark etmez eğer yapılan maç bir avrupa maçıysa, gerekirse siyah beyaz olurum gerekirse sarı kırmızı.
Size şu kadar söylüyorum. Şu sınır dışına çıktığınız anda ne sarı kırmızı vardır ne sarı lacivert ! Tüm renkler kırmızı beyazdır artık !
mertcim sen zaten takım tutmuyosun fener diye bi takım yok xDMyrmidon yazdı:cinconlu olmaktansa takım tutmam daha iyi
G F B
21 temmuzda alayına mor forma giydircez :mrgreen:Vandervaart yazdı:Aklınız varsa 21 Temmuzda girmeyin oyuna foruma falan=)