Ottomanx Loncası

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Ottomanx Loncası

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

~~Güncel~~
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Justerini »

Ottomanxempires yazdı:
Justerini yazdı:ottomonwarrior mu :D enteresan..
Neden Bir sorunun mu var ?

yokk :D

heytt loncaya bak aslanım benim ağlıycam şimdi kadrodaki devlere bak.. süper lan lodosların 1 numarası yürü be koçum kim tutar sizi Arzlara işkence çektirirsiniz handanı bile kesersiniz.. hata ordan kenana giderseniz o gazla süper bi kadro felan dieceğimi sanıosanız yanılıosunuz.. warrior un olduğu loncadan hayır çıkmaz :D kndi loncanızdan diolardı hem hırsız die ama kim hatırlamıorum.. :D eski forumda diolardı..
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

Ben loncadan kendim çıktım evet ve girdiğimede bin pişman oldum.

Ben sıradan bir üyeydim.Baş tacı yaptılar.Başkan yardımcısı yaptılar.Sonra baktım bu yalakalık nerden geliyor ?

Bunların hepsi çocuk.

Ottomanxölümsüzü kullannan hasan eren değil hasan. 12 yasında
Ottomanxwarrior 13 yasında.
Ottomanxempires 13 yaşında.
Dilek kız değil erkek bunları oynatıyor :D
kızılkum mustafa yaşı büyük ona laf yok.

Loncaya ilk girdiğimde hepsi bana 17 yasındayım 21 yasındayım falan filan konusuyordu (eren hariç) baktım bunlar cocuk zaten calınan karakterlerımden bırısını almıstım.Okul dönemıde bıtmıstı ve öss sıkıntısı bıten arkadasımın oyuna donmesıyle ıkv benım ıcın tekrar basladı.Bunlar loncadan cıkmama tam sebeb oldular zaten.Ancak oradaki araç kelimesini hala anlayamdım.Onlara neyki ? Cıkarım cıkmam ? Itemlerım o chardamı dursaydı ? Sanane ?

ve son bişeyler eklicem.

Loncadan cıktım mert ottomanxempires yani korkusuz kufurbazdır yok sudur falan dıye klandan ıftıra attı ve ıftıra attıgını kabullendı fotoyuda koyucam.Vee son olarak

Ottomanxwarrior mertcan ve ottomanxölümsüzn(eren değil hasan) bana aynen şöyle dediler :

Loncayı kapatalım mı hani sen cıktın ya?
Sen olmazsan lonca b*k gıbı ogLum?
Off bende cıkacam loncadan .

Aynen bu sekılde keske fotograf alsaydm.Hiçbir ottomanx su dakıkadan sonra muhattabım deıLdır.(eren haric)

Ottomanxkorkusuzda erene devredilecektr.

SaygıLarımLa

MrwoLf GibraLeon WhiqqeTx
Kullanıcı avatarı
Korkusuzzxsifa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Korkusuzzxsifa »

Resim

Klandan MrwoLf kufurbazdır yazdıkdan snrası konusmalar ;)
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

Korkusuzzxsifa yazdı:Ben loncadan kendim çıktım evet ve girdiğimede bin pişman oldum.

Ben sıradan bir üyeydim.Baş tacı yaptılar.Başkan yardımcısı yaptılar.Sonra baktım bu yalakalık nerden geliyor ?

Bunların hepsi çocuk.

Loncaya ilk girdiğimde hepsi bana 17 yasındayım 21 yasındayım falan filan konusuyordu (eren hariç) baktım bunlar cocuk zaten calınan karakterlerımden bırısını almıstım.Okul dönemıde bıtmıstı ve öss sıkıntısı bıten arkadasımın oyuna donmesıyle ıkv benım ıcın tekrar basladı.Bunlar loncadan cıkmama tam sebeb oldular zaten.Ancak oradaki araç kelimesini hala anlayamdım.Onlara neyki ? Cıkarım cıkmam ? Itemlerım o chardamı dursaydı ? Sanane ?

ve son bişeyler eklicem.

Loncadan cıktım mert ottomanxempires yani korkusuz kufurbazdır yok sudur falan dıye klandan ıftıra attı ve ıftıra attıgını kabullendı fotoyuda koyucam.Vee son olarak

Ottomanxwarrior mertcan ve ottomanxölümsüzn(eren değil hasan) bana aynen şöyle dediler :

Aynen bu sekılde keske fotograf alsaydm.Hiçbir ottomanx su dakıkadan sonra muhattabım deıLdır.(eren haric)

SaygıLarımLa

Bir Yaşım13-14 Seni İlgilendirmez Ayrıca Sen Yaşa Bakıosan Daha Çok yanılırsın(Mertcan 16 Yaşında senn yalanı yiyim)
Ve sonra sen acaba 17 yaşındamsn ? Hadi Yaşları Geçtm Bi Anlamı yok yaşın ! Bir Adam seni kestğinde bize küfürleri yayıp Bilmem Ben O adamın (Gerisi Çok küfürlü İçerik !) Sonra sen bana küfürbaz die bağırdın loncadan sebebin ne sana küfür mü ettik ? Sen önce itemlerini aktardın sonra madenleri aktarrıken sana güvenbelrmym güveneblrmym ! diyodun Önce akik sibiryalı ve mnekşeyi aktardın baktın aktardım hemen mavi kayalr neyiz biz hırsız mı ?Sana güvendk muhattap olduk adam gibi adam dedk sonra baktım itemleri aktardı madenleri geçirdi(Bize Loncadan Çıkıcam Deseydin zaten biz yine aktarım yapar aramızdaki sevgi saygı çerçevesini Bozmazdık ! Sen loncadan çıkıcam dedn bende çokta fifi dedm ! Bundan neyi anlıosun sen küfür mü ? Diosun babama küfr ettn sen ne zaman ? Elnde foto olsun olmasın ne zaman ? Nerde ? Şu an Bi allah biliyo(Bu arada pencerede Adam Ol dior Sen adam olun anlamını bilmiyorsan Sana TDK 2004 Kanunu basımlı Türkçe Sözlük Gönderim !) Yani küfür etmedğimz Halde küfürbaz yerine konup ! İtem aktarımlarını yapıp Hırsız Oluyorsak !!!!!!
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Korkusuzzxsifa yazdı:Ben loncadan kendim çıktım evet ve girdiğimede bin pişman oldum.

Bunların hepsi çocuk.

ve son bişeyler eklicem.

SaygıLarımLa

Nasıl istiyorsanız öyle olsun.Bir ara iyi bir gruplaşma yapacağız sanmıştım ama kısmet değilmiş.Başarılar dilerim neyse.

Ottomanxwehrmacht
Kullanıcı avatarı
Ottomanxsamuray
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ottomanxsamuray »

Gizemli Numara Görevi Nasıl Yapılır ?? Nereler Gitmem lazım????

“Genel Sohbet” sayfasına dön