Meksikalılar - Hırsızdır - Herseyı kabul edıyıor YÖNETİM

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
diablo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Meksikalılar - Hırsızdır - Herseyı kabul edıyıor YÖNETİM

Mesaj gönderen diablo »

Teşekkürler İzha

Ben elimden gelenı yaptım artık iş yönetimde bakalım onlar ne yapıcaklar...

iyi forumlar.
Leaderjack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leaderjack »

demek ki crazyleo kardeşimiz böyle bir şey demese sende farkına varmıycak böle hırsızları her gördügümüzde rezil edelim ki oyunu bıraksınlar yeni hırsız veziraşkım hırsızlıgını kabul etmiştir
Kullanıcı avatarı
diablo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen diablo »

Leaderjack yazdı:demek ki crazyleo kardeşimiz böyle bir şey demese sende farkına varmıycak böle hırsızları her gördügümüzde rezil edelim ki oyunu bıraksınlar yeni hırsız veziraşkım hırsızlıgını kabul etmiştir
Aynen Crazyleo Nun orada o sekılde demesıyle hersey ortaya cıktı. Yanlız bu adamın yanı Meksikalıların oyunu bırakacagını dusunmuyorum ben devamlı bölgeden yazıyorum yanlız adam benı engelledi ve onun adını kim yazarsa adam engellıyor yanı adamın hiç umrunda değil. Çok merak edıyrum bir insan kendısını bir oyun için bu duruma dusuyor? Acab gerçek hayattaki paralar için neler yapıyordur ?
Kullanıcı avatarı
diablo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen diablo »

Çok üzücü ki Meksikalılar hayla Oyunda Yönetim tarafından verılmıs herhangi bir ceza mevcut değil.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bu çocuk ruh hastası :) Lanetli meran kesiyoruz dikkat dağıtmayı atıyorum çekiyorum yanıma kadar geliyor vuruyor hepsine ondan sonra da /nah yapıyor :) tam çocuk yav
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
diablo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen diablo »

Yazık Yazık cok yazık Yönetime Konuyla ilgili resimleri ilettim. Yönetimin vermiş olduğu cevaba bakarmısınız ?

İKV destege göndermıs oldugum E-mail.

Merhabalar iyi çalışmalar.

Tılsım sunucusunda bulunan '' Meksikalılar '' Karakter sahibi Karakterini Hırsızlık yoluyla Dizdiğini itiraf ediyor tüm resimler oldugu gibi çekilmiştir. Resimleri Sobee firmasın göndereceğimi söyledıgım zaman hakaret dolu sözler duymaya başlıyorum. Bu şekil insanları biz aramızda istemıyoruz ve bunun için elimizden gelenide yapmaya devam edeceğiz. Sizlerde gerekileni yaptıkdan sonra Teşekkürler.

Yönetimin Bana göndermiş olduğu cevap.

Merhaba,

Oyun içinde yazışma alanlarında görmüş olduğunuz uygunsuz yazışmaları mesajın üzerine sağ tıklayarak şikayet et seçeneğini kullanarak bizlere iletebilirsiniz. Oyun içinde gerçekleşen rahatsız edici davranışlar için resimli başvuru kabul edilmemektedir.

Teşekkürler.

Size Soruyorum şimdi bu ''Meksikalılar'' isimli kişi bana neresiyle güler ?

Sunucuda hırsızlık olaylarına engel olmak için elımızden gelenı yapıyoruz ama yönetim bu şekilde bir yanıtlama yaparsa bizim yapacağımız ne kalır geriye? Hırsızlık serbest o zaman bu oyunda ?

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhaba,

Oyun içinde yazışma alanlarında görmüş olduğunuz uygunsuz yazışmaları mesajın üzerine sağ tıklayarak şikayet et seçeneğini kullanarak bizlere iletebilirsiniz. Oyun içinde gerçekleşen rahatsız edici davranışlar için resimli başvuru kabul edilmemektedir.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön