Geçen gün bir OkO izledim ve şifacı kendine 4 kere şifa basarak ayakta durabildi. İkiside 49. seviyedeydi ama büyücü kazandı, ama büyücünün %6 canı kalmıştı.1EngiN1 yazdı:Petcarar yazdı:sana bir dost tavsiyesi:
iyileştirmeye verme
Nasıl kesmeyi planlıyorsun büyücüyü
Zehirci&Asitçi Şifacı Yetenekleri
Re: Zehirci&Asitçi Şifacı Yetenekleri
Hadi bakalım.
- heroolcay0620
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İYİLEŞTİRMEYE VERMİYCENDE NEYE VERECEN ANA YETENEK İYİLEŞTİRME-ŞİFA BİLGİSİ-İYİLEŞTİRME ÇEMBERİ-CAN KURTARAN-CAN VERME HEPSİ CAN İLE ALAKALI İYİLEŞTİRMEDE ANA YETENEKLERDEN BİRİ ONA VERMİYCENDE NEYE VERECENPetcarar yazdı:sana bir dost tavsiyesi:
iyileştirmeye verme
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
DarkShare yazdı:Geçen gün bir OkO izledim ve şifacı kendine 4 kere şifa basarak ayakta durabildi. İkiside 49. seviyedeydi ama büyücü kazandı, ama büyücünün %6 canı kalmıştı.1EngiN1 yazdı:Petcarar yazdı:sana bir dost tavsiyesi:
iyileştirmeye verme
Nasıl kesmeyi planlıyorsun büyücüyü
eğer iyileştirmeye verirsen büyücü kesmek için asitin de olması gerekir.asitin olursa da tank yeteneği veremezsin.iyileştirme yerine tank yeteneklerine vereceksin kardeşim.kolye yüzük zırh şaheser olacak, gerisi büyü asit + zırh büyü asit + dirençbuz büyü asit + dirençelektrik olacak.15 dirençlere bastınmı buz ve elektrik dirençlerin ortalama 500-520 civarı olacak.zaten menzilden kaçtığın için direnç kırma falan da yemeyeceksin.bunlarla 1v1 de büyücü kesemezsin, kabul.fakat, yanına bir iyileştirmeci şifacı alıp 2-3 tane asitçi olursanız grupta birde koruma için bir büyü bir savaş olursa o grubu klanda kimse durduramaz.zihin dezavantajınız olur ancak 3 büyü vs 3 şifada kazanmanız çok yüksek ihtimal.birinde direnç, birinde iyileştirme, hepsinde mümkünse can kurtaran olursa.
kaldı ki adam büyücü kesicem dememiş.yaratık keserken iyileştirme en son ihtiyaç duyduğun şeylerden biri.hareket hızın yüksek oldugu için yaratıklara yakalanmıyorsun.mesela şuan gece takipçisini 100 canla iyileştirme basmadan kesebilirim, misal.karacini güncelleme öncesi iki tane indirebiliyordum aynı anda.şifacıda iyileştirme yerine "tanklık" kavramı oturtulmalı biraz.savaşçın yaptığı tanklık görevini bile yerine getirebilir bence.
bu arada sen benden daha tecrübelisin etol hocam birşey soracağım iki şifacı bir grupta iyileştirme çemberi açtığında ikisinin de verdiği değerler toplanıyormu? yoksa sadece biri mi kalıyor?
ne amaçla 49da kullanıcaksın asit ve zehri o konu hakkında bilgi ver gerisi hakkında bilgiyi ben getiririm.
Petcarar 2 iyileştirme çemberi açan şifacılardan ilk açanınkinin etkisi vardır 2si toplanmaz
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- Pakistanya
- İskele Babası
Üstad büyücü Ws'sinde kullanmayı planlıyorum.konfucyus yazdı:
ne amaçla 49da kullanıcaksın asit ve zehri o konu hakkında bilgi ver gerisi hakkında bilgiyi ben getiririm.
Petcarar 2 iyileştirme çemberi açan şifacılardan ilk açanınkinin etkisi vardır 2si toplanmaz
konfüçyüs
Pakistanya/Konuralp/İlteriş
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
sağol hocam bunu öğrendiğim iyi oldu.konfucyus yazdı:
konfüçyüs
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
evet konfüçyüsün dediği gibi kişisel sorunlar nedeniyle forumdan uzaktım ilgilenemedim ...Petcarar yazdı:sağol hocam bunu öğrendiğim iyi oldu.konfucyus yazdı:
konfüçyüs
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- manyetix95
- Cin Avcısı
Büyücü ws'lerinde kullanacaksan element direnci tavsiye ederim.
Yetenekler şu şekilde olabilir bence;
Şifa-Ş.bilgisi 15
Asit-A.bilgisi 15
Element D. 15
Gerisinide farklı kombinasyonlar yapabilirsin. Çünkü ne desem bi konuda eksik kalır.Yeteneklerini çarı kullanma stilin ve sunucunuzun büyücülerine göre dizebilirsin.
Fiziksel büyücülere üstünlük sağlamak için ruh kalkanı olabilir.
Sana zihin attığı zaman oturmaması için zehir olabilir.
Bu yeteneği o yüzden çok seviyorum
Eğer hiç zehirsiz bırakmassan adamı ,sana zihin attığında oturamaz ve yüzde 20-30 arası can kazancın olur
Dirençlerinide buza ve elektriğe dağıtmanı tavsiye ederim
Hayvan ise büyücüye göre değişir eğer hayvanı kesmeyle uğraşırsa siz 2-3 vuruş az yemiş olursunuz ki bu bence sizin kazanmanıza yetecekbir miktardır.
İnş. yardımcı olabilmişimdir.
Şifa-Ş.bilgisi 15
Asit-A.bilgisi 15
Element D. 15
Gerisinide farklı kombinasyonlar yapabilirsin. Çünkü ne desem bi konuda eksik kalır.Yeteneklerini çarı kullanma stilin ve sunucunuzun büyücülerine göre dizebilirsin.
Bu yeteneği o yüzden çok seviyorum
Hayvan ise büyücüye göre değişir eğer hayvanı kesmeyle uğraşırsa siz 2-3 vuruş az yemiş olursunuz ki bu bence sizin kazanmanıza yetecekbir miktardır.
Gaspıralı(49)
- Pakistanya
- İskele Babası
Teşekkür ederim hocam.manyetix95 yazdı:Büyücü ws'lerinde kullanacaksan element direnci tavsiye ederim.
Şifa-Ş.bilgisi 15
Asit-A.bilgisi 15
Element D. 15
Bu yeteneği o yüzden çok seviyorumEğer hiç zehirsiz bırakmassan adamı ,sana zihin attığında oturamaz ve yüzde 20-30 arası can kazancın olur
Pakistanya/Konuralp/İlteriş
- manyetix95
- Cin Avcısı