Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
kasparov
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
seagle yazdı: SUNUCUMDAİ % 90 ını kesmişimdir arzların ARZLAR benden ondan nefrret edebilir ;=) her ARZ kötü deildir ama her ne olursa olsun kesiorum
Sen sadece bir çocuksun böyle uydurmaların saçmalamaların normaldir ama düzgün uydur ben seni beyaz köşkde hiç görmedim
Satrannççı Büyüxsatranççı
Sessiz bir yeminle masaya oturmuş bir grup NEFERİZ,
Kimseye ihtiyacımız yok BİZ BİZE YETERİZ.
XottomancavalryX
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
gönderen XottomancavalryX » 06 Eyl 2010 03:11
boş konu
konu kilit.....
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Muhafızları bayan oldukları için azmedemiyorlar
Gören gözün hakkı vardır
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
kasparov yazdı: seagle yazdı: SUNUCUMDAİ % 90 ını kesmişimdir arzların ARZLAR benden ondan nefrret edebilir ;=) her ARZ kötü deildir ama her ne olursa olsun kesiorum
Sen sadece bir çocuksun böyle uydurmaların saçmalamaların normaldir ama düzgün uydur ben seni beyaz köşkde hiç görmedim
Seagle ı ben beyaz köşkte sık sık görüyorum ve karşısına çıkan arzların çoğunu kesiyor.
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
kasparov
İskele Babası
ByDant3 yazdı: kasparov yazdı: seagle yazdı: SUNUCUMDAİ % 90 ını kesmişimdir arzların ARZLAR benden ondan nefrret edebilir ;=) her ARZ kötü deildir ama her ne olursa olsun kesiorum
Seagle ı ben beyaz köşkte sık sık görüyorum ve karşısına çıkan arzların çoğunu kesiyor.
Bozacının şahidi şıracı
Satrannççı Büyüxsatranççı
Sessiz bir yeminle masaya oturmuş bir grup NEFERİZ,
Kimseye ihtiyacımız yok BİZ BİZE YETERİZ.
ByDant3
Sahaf Yardımcısı
kasparov yazdı: ByDant3 yazdı: kasparov yazdı: seagle yazdı: SUNUCUMDAİ % 90 ını kesmişimdir arzların ARZLAR benden ondan nefrret edebilir ;=) her ARZ kötü deildir ama her ne olursa olsun kesiorum
Bozacının şahidi şıracı
Tılsımdan uçarak gelen süperman
BİRİNİN KARAKTERİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ ELİNE GÜÇ VERİNİZ KARAKTERİ ANINDA ORTAYA ÇIKAR
secret96
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Bak arzlardan cok insan olmayan mahlukat var ama içinde bir kaç iyi bir oyuncu var yok demiyorum ama ben lodosum ama Lodos oldugum halde lodoslardada yok demiyorum ama arzların yaptıkları beni deli ediyor ve nefret ve kin seviyemi cok arttırıyor gercekden ... :evil:
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Sunucu: Meran
yoo ben arzlardanda lodoslardanda nefret ediyorum herkes klanda klansız kmse yok görev yapamıyoreeeeee
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Gözleri doymadıkları için
WelderMOODY
ILKERR
hakan
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar bu bir oyun kımse düşman degıl burda sadece bazı genclerın dıgerıne ustunluk kurmak ıstemesıdır.Bunu yapabılmek ve kendını kanıtlamak ıcın bır klana mensup olurlar.
Evolation Kardeşxhakannnn